Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση λειτουργίας βιολογικού καθαρισμού Μεγαλόπολης

2
261

Υποβλήθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης στις 27 Φεβρουαρίου πρόταση χρηματοδότησης του έργου Αποκατάστασης λειτουργίας βιολογικού Μεγαλόπολης. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.520.000 €, το οποίο θα δώσει οριστική και την πλέον ενδεδειγμένη λύση σε ένα πρόβλημα πολλών ετών για την πόλη της Μεγαλόπολης.

Της υποβολής είχε προηγηθεί μια σειρά επαφών της Δημοτικής Αρχής και υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας με συνεργάτες του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να εξασφαλιστούν και η επιλογή της σωστότερης τεχνικά και λειτουργικά λύσης, με την κατασκευή νέας δεξαμενής, όπως και η βέβαιη ένταξη και χρηματοδότηση του έργου.

Το φάκελο του έργου παρέλαβε από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης για λογαριασμό του Υπουργείου ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργείου κ. Ρουσιάς Μαρίνος. Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης εξέφρασε την ικανοποίησή του προς την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου για το ενδιαφέρον και την αποδοτική συνεργασία που δρομολόγησε την οριστική λύση στο χρονίζον πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού της Μεγαλόπολης.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας είναι στην αναμονή της τυπικής ένταξης της πρότασης για την προκήρυξη κατασκευής του έργου.

Δελτίο τύπου από το Γραφείο Δημάρχου

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για δες καιρός που διάλεξε,
    ο Παπαδόπουλος να μας την κάνει,
    τώρα που’ ρχονται τα μάμαλα,
    απ’ του Τσίπρα το τζιμάνι…

    Μείνε ρε Παπαδόπουλε Δήμαρχος και, κομμάτια να γίνει, θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!

  2. Βαλε και τα 680 μυρια των κινεζων επενδυτών, βαλε και το αεροδρόμιο Τριπόλεως, μιλάμε οτι μονο το Μονακό θα ξεπερνάει την Αρκαδια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here