Υπερψήφισαν το μνημόνιο 2 και οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας

0
136

Διαβάζω στο ARCADIA PORTAL

Και οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας, κύριοι Ρέππας,Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και Λυκουρέντζος από τη Νέα Δημοκρατία υπερψήφισαν στη Βουλή τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου όλα τα άρθρα του μνημονίου 2.

Αλήθεια κύριοι βουλευτές μας, πιστεύετε ότι τώρα μας σώσατε?
Ποιός νόμος της Δημοκρατίας μας λέει ότι μπορείτε να ψηφίζετε για μας , κάτι που αποδεδειγμένα η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν το θέλει?

Δείτε και μόνοι σας στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του ιστολογίου ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ποιά είναι η γνώμη του λαού της Αρκαδίας για την πράξη σας!!

Μόνο οι δικοί σας νόμοι… της δικής σας Δημοκρατίας , έτσι όπως την καταντήσατε μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη σας.

Και αν πράγματι νιώθετε ότι εμείς που σας εκλέξαμε , είμαστε ανίκανοι να γνωρίζουμε ποιό είναι το καλό της Ελλάδας και πρέπει εσείς να ψηφίσετε κόντρα στην βούληση μας , τότε αποδεδειγμένα ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο και δεν έχετε καμία σχέση μαζί μας.
Μας χωρίζουν πλέον πάρα πολλά και θα σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά , όταν θα ιδρώνετε να μαζέψετε τα ψηφαλάκια σας για να μας ξανασώσετε.
Να μας σώσετε ποιοί? εσείς που δεν μπορείτε να σώσετε τους εαυτούς σας?

Σύντομα ο λαός της Αρκαδίας θα απαντήσει αν συμφωνεί μαζί σας και μέσα από τις κάλπες . Και εκεί θα σας δωθεί το μήνυμα και η εντολή να πάτε σπίτια σας και να μας αφήσετε να σωθούμε μόνοι μας από την εξαθλίωση και την μιζέρια που μας εσείς οι ίδιοι μας οδηγήσατε.!!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here