Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης εκδόθηκαν 2 δελτία τύπου που αφορούν την υπερκατανάλωση νερού και τα μέτρα που θα λάβει ο Δήμος αλλά και την αποκατάσταση της βλάβης που είχε εκδηλωθεί σε ένα κύριο αγωγό ύδρευσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται υπερκατανάλωση νερού τους θερινούς μήνες λόγω ανάπτυξης περιβολιών.

 Δεδομένου ότι τις περισσότερες ημέρες η κατανάλωση ξεπερνά τα 5.000 km3 και κατανοώντας την ανάγκη χρήσης για άρδευση λόγω οικονομικής κρίσης, σας ενημερώνουμε ότι πέρυσι παρατηρήθηκε μεγάλη πτώση και στα τρία αντλιοστάσια που υδροδοτούν την πόλη.
 

Επίσης πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ότι από την δεξαμενή της Μεγαλόπολης υδροδοτείται εκτός της πόλης, το Μακρύσι, το Κάτω Μακρύσι, η Μαραθούσα, τα Περιβόλια, οι Βρυσούλες, η Γέφυρα, το Ανθοχώρι, το Ορέστιο και η Νέα Εκκλησούλα. Υπάρχει λοιπόν ανάγκη εξοικονόμησης νερού και προτείνουμε ορθολογική χρήση του, ιδιαίτερα στους κήπους με εγκατάσταση συστήματος σταγονιδίων.  
 
Σε διαφορετική περίπτωση, ο Δήμος είναι αναγκασμένος να λάβει δραστικά μέτρα προστασίας των πολιτών μας απ’ αυτούς που έχουν μάθει να μην συμμορφώνονται στη χρηστή διαχείριση και σπαταλούν το πολύτιμο αυτό αγαθό. 
 
 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποκατάσταση σημαντικών βλαβών, που διαπιστώθηκαν από τον Δήμο στον χαλύβδινο αγωγό πόσιμου νερού, που ξεκινά από το αντλιοστάσιο Κυπαρρισίων και φτάνει στην δεξαμενή της Μεγαλόπολης. 
 

Συγκεκριμένα αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα εκτεταμένη βλάβη κοντά στον Αι Γιώργη Πλάκας – ρέμα, μήκους 70 περίπου μέτρων με κατασκευή και νέας αερογέφυρας αλλά και άλλες 4 – 5 βλάβες σε όλη την διαδρομή του δικτύου.
 
 Από την αποκατάσταση που έγινε από εργαζομένους, τεχνίτες και μηχανικούς της ΔΕΗ ανακτήθηκαν περίπου 30 – 50 km3 νερού ανά ώρα.
Η προμήθεια καινούργιων χαλυβδινοσωλήνων ήταν προσφορά της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην κατασκευή της 5ης μονάδας (φυσικού αερίου).
 
Η όλη προσπάθεια έγινε συντονισμένα και γρήγορα ώστε να μην δημιουργηθεί σχεδόν κανένα πρόβλημα υδροδότησης της πόλης, παρά την υπερκατανάλωση που παρατηρείται αφού τις περισσότερες ημέρες (24ωρο) ξεπερνά τα 5.000 km3.
 
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διεύθυνση και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ για την συντονισμένη και άμεση ανταπόκρισή τους, όπως επίσης ευχαριστούμε την Διεύθυνση και τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ για την ανιδιοτελή εξυπηρέτηση του Δήμου.     
 
Εκ του Δήμου
 
Από το ιστολόγιο ARCADIAPRESS
Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ΤΕΡΝΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

 2. Η ΤΕΡΝΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

 3. Η ΤΕΡΝΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

 4. Η ΤΕΡΝΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΩΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?

 5. ρε φιλαρακια ασχετο ειναι αλλα θα με φαει η απορια.πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση του δημου με υπογραφη λιγουρη ελεγε πωσ θα κλειση το σινανο γιατι παραβηκε τουσ νομουσ.εγω το βλεπω ανοιχτο ! παιζει τιποτα και δεν μας το λενε? η λιγουρη τι κανει ?

 6. ρε φιλαρακια ασχετο ειναι αλλα θα με φαει η απορια.πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση του δημου με υπογραφη λιγουρη ελεγε πωσ θα κλειση το σινανο γιατι παραβηκε τουσ νομουσ.εγω το βλεπω ανοιχτο ! παιζει τιποτα και δεν μας το λενε? η λιγουρη τι κανει ?

 7. ρε φιλαρακια ασχετο ειναι αλλα θα με φαει η απορια.πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση του δημου με υπογραφη λιγουρη ελεγε πωσ θα κλειση το σινανο γιατι παραβηκε τουσ νομουσ.εγω το βλεπω ανοιχτο ! παιζει τιποτα και δεν μας το λενε? η λιγουρη τι κανει ?

 8. ρε φιλαρακια ασχετο ειναι αλλα θα με φαει η απορια.πριν λιγο καιρο μια ανακοινωση του δημου με υπογραφη λιγουρη ελεγε πωσ θα κλειση το σινανο γιατι παραβηκε τουσ νομουσ.εγω το βλεπω ανοιχτο ! παιζει τιποτα και δεν μας το λενε? η λιγουρη τι κανει ?

 9. Αστο φιλε αυτο με τις καφετεριες εχει καταντησει φαρσοκωμωδια…Ειμαστε η μοναδικη πολη στην Ελλαδα που εχει κοσυφοφωλια απεναντι απο τα σχολεια…
  Να μεταφερθουν αμεσα,αυτη ειναι η λυση..ΟΛΟΙ

 10. Αστο φιλε αυτο με τις καφετεριες εχει καταντησει φαρσοκωμωδια…Ειμαστε η μοναδικη πολη στην Ελλαδα που εχει κοσυφοφωλια απεναντι απο τα σχολεια…
  Να μεταφερθουν αμεσα,αυτη ειναι η λυση..ΟΛΟΙ

 11. Αστο φιλε αυτο με τις καφετεριες εχει καταντησει φαρσοκωμωδια…Ειμαστε η μοναδικη πολη στην Ελλαδα που εχει κοσυφοφωλια απεναντι απο τα σχολεια…
  Να μεταφερθουν αμεσα,αυτη ειναι η λυση..ΟΛΟΙ

 12. Αστο φιλε αυτο με τις καφετεριες εχει καταντησει φαρσοκωμωδια…Ειμαστε η μοναδικη πολη στην Ελλαδα που εχει κοσυφοφωλια απεναντι απο τα σχολεια…
  Να μεταφερθουν αμεσα,αυτη ειναι η λυση..ΟΛΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,835ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,361ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια