ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥπερήφανη η Αρκαδία για την άνοδο της Δόξας Μεγαλόπολης - Τα συγχαρητήρια...

Υπερήφανη η Αρκαδία για την άνοδο της Δόξας Μεγαλόπολης – Τα συγχαρητήρια μηνύματα

Υπερήφανη ολόκληρη η Αρκαδία για την μεγάλη επιτυχία της Δόξας Μεγαλόπολης. Σας παραθέτουμε τις συγχαρητήριες επιστολές για  την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της Δόξας Μεγαλόπολης για την  άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μια ακόμη επιτυχία του αρκαδικού ποδοσφαίρου που γεμίζει περηφάνια τους φιλάθλους της Μεγαλόπολης και όλης της Αρκαδίας.

Ο Πρόεδρος         Ν. Προύντζος

Ο Γ. Γραμματέας    Γ. Κουρούσιας

________________________________________

Ευάγγελος Γιαννακούρας: Η Δόξα Μεγαλόπολης δόξασε το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο

Συγχαίρω ως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας τον Πρόεδρο, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας “Δόξα Μεγαλόπολης”, που με την εντυπωσιακή της πορεία, φέτος. δόξασε τη Μεγαλόπολη και το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας την για πρώτη φορά άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή καθίσταται ακόμα πιο μεγάλη και επαινετή γιατί επετεύχθη από μία ομάδα καθαρά ερασιτεχνική της ελληνικής περιφέρειας.
Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο “μπράβο” στους φιλάθλους της Μεγαλόπολης, που είχα την τύχη να βρεθώ ανάμεσά τους, όταν έδιναν το βροντερό “παρών” στις κερκίδες των γηπέδων και έχουν το δικό τους μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία.
Να ευχηθώ τέλος “και σ’ ανώτερα” καθώς και καλή πορεία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Πάντα επιτυχίες!

________________________________________

Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Σας συγχαίρω ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής για την μεγάλη  σας επιτυχία να κερδίσετε την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παρακαλώ διαβιβάστε στο τεχνικό team, σε όλα τα μέλη της ομάδας και ξεχωριστά σε κάθε έναν ποδοσφαιριστή, τις θερμές ευχαριστίες για την χαρά που προσφέρατε σε όλους μας και την διαβεβαίωση ότι η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή, της οποίας είστε και εσείς βασικό στέλεχος, θα στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο κατά την περίοδο των νέων αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παπαδόπουλος Διονύσιος – Δήμαρχος Μεγαλόπολης

________________________________________

Δήμος Μεγαλόπολης

Για την μεγάλη αγωνιστική επιτυχία της ανόδου της ομάδας στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής,  η Δημοτική Αρχή εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους παράγοντες του ιστορικού σωματείου  της Δόξας Μεγαλόπολης και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Δήμος όπως και όλη η κοινωνία της πόλης θα σταθούν με κάθε τρόπο στο πλευρό του ιστορικού σωματείου και των ανθρώπων του, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

Δάρρας Αθανάσιος

________________________________________

Παναρκαδικός

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. συγχαίρει δημόσια την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για την άξια άνοδό της στη Γ Εθνική κατηγορία. Στέλνει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου σε: παίκτες, προπονητές και διοίκηση και εύχεται ότι καλύτερο για το μέλλον της ομάδας της Μεγαλόπολης. Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. υποδέχεται και καλωσορίζει τη ΔΟΞΑ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας και της εύχεται να έχει μια καλή πορεία αντάξια της ιστορίας της. Το γεγονός ότι φέτος η Αρκαδία θα έχει δύο εκπροσώπους στη Γ Εθνική αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο τόπος μας έχει πολλά ταλέντα που θα πρέπει να στηριχτούν από τις ομάδες τους με κοινό στόχο την περαιτέρω άνοδο του αρκαδικού μας ποδοσφαίρου.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

________________________________________

Ορχομενός Λεβιδίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής ¨ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ΄΄ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για τη μεγάλη τους  επιτυχία και την άνοδό τους στην Γ Εθνική Κατηγορία ποδοσφαίρου.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία κάνοντας γνωστή και υπερήφανη την Αρκαδία σε όλη την χώρα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

________________________________________

Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Το Διοικητικό Συμβούλιο,ο προπονητής και οι παίχτες του Πανιώνιου Μεγαλόπολης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Δόξα Μεγαλόπολης για την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Ευχαριστούμε πολύ,
το Δ.Σ του Πανιώνιου.

________________________________________

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

Το ΔΣ , οι προπονητές και οι παίκτες της ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για την άνοδο της στη Γ εθνική.
ΤΟ ΔΣ

________________________________________

________________________________________

Σύλλογος Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης “Ο Άγιος Γεώργιος”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας χαιρετίζει την εξαιρετική πορεία και την άνοδο της τοπικής μας ομάδας, ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, στην Γ’ Εθνική κατηγορία Ελλάδος, συγχαίρει όλους τους παίκτες, το προπονητικό τμήμα καθώς και την Διοίκηση για την εξαιρετική πορεία της και εύχεται καλή συνέχεια στη νέα ποδοσφαιρική κλάση.

Η όλη προσπάθεια, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαιώνει μόνο εσάς, αλλά κάνει περήφανους όλους τους Μεγαλοπολίτες.

Θερμά συγχαρητήρια. Πάντα νίκες.

             Με εκτίμηση  Το Διοικητικό Συμβούλιο

________________________________________

ΑΕΚ Τρίπολης

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρει θερμά το ποδοσφαιρικό σωματείο της Δόξας Μεγαλόπολης για την περήφανη άνοδο στη Football League 2 (Γ’ Εθνική Κατηγορία). Η διάκριση της Δόξας Μεγαλόπολης τιμά την Αρκαδία και το ποδόσφαιρό της.

Ευχόμαστε στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στους παράγοντες της Δόξας να έχουν υγεία και δύναμη.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

________________________________________

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Το Δ.Σ,ο προπονητής και οι παίχτες του ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Football League 2,  στην ομαδα της Δόξα Μεγαλόπολης.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ