Υπαίθριο εργαστήριο ζωγραφικής και αφήγηση παραμυθιών στην Καρύταινα

0
122

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 16 Αυγούστου και το Σάββατο 18 Αυγούστου δύο πρωτότυπες παιδικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στην Τ.Κ. Καρύταινας.

Στην πρώτη εκδήλωση το θέμα ήταν: υπαίθριο εργαστήριο ζωγραφικής, όπου διεξάχθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου. Στα παιδιά από τριών ετών και άνω τους δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας. Εμπνευσμένα από τους ήχους και τις εικόνες της φύσης, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά και τεχνικές, άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν τα δικά τους μοναδικά έργα τέχνης. Τα έργα όλων των παιδιών ήταν στη διάθεση όλων μας να τα θαυμάσουμε για αρκετό χρονικό διάστημα μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Στην δεύτερη εκδήλωση το θέμα ήταν: Αφήγηση παραμυθιών, όπου πραγματοποιήθηκε στους πρόποδες του κάστρου. Ιππότες, νεράιδες, ξωτικά, άνθρωποι απλοί και ζώα πονηρά έκαναν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους αφήνοντας την φαντασία τους για ακόμη μια φορά ελεύθερη, πλάθοντας μαγικές και ξεχωριστές εικόνες.

Και οι δύο εκδηλώσεις ήταν προσφορά του Τρένου της Χαράς. Ευχαριστούμε θερμά την κα. Ελένη Κουσκουρέλου που διασκέδασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο όλα τα παιδιά.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here