ΑρχικήΑΡΘΡΑΥπέροχο σώμα χωρίς νυστέρι

Υπέροχο σώμα χωρίς νυστέρι

Ζούμε νέες καταστάσεις, ευτυχώς όμως ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι είναι προσωρινές. Η περίοδος της καραντίνας θα τελειώσει και θα επιστρέψουμε σε όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε.

Ίσως αυτές τις μέρες οι περισσότεροι να έχουμε περιορίσει την άθληση, ίσως να έχουμε στραφεί πιο πολύ στο φαγητό, με άμεσο αποτέλεσμα να έχουμε προσθέσει στο σώμα μας λίγα παραπάνω κιλά και κάποιου βαθμού χαλάρωση στο δέρμα μας. Δύο σημαντικές τεχνολογίες είναι στη διάθεσή μας για να μας δώσουν την εμφάνιση που μας αξίζει. Και οι δύο έχουν κοινό στόχο τη σμίλευση του σώματος και προσεγγίζουν από διαφορετικές πλευρές το επιθυμητό αυτό αποτέλεσμα.

Ραδιοσυχνότητες RF

Ο στόχος τους είναι τριπλός. Η σύσφιξη του δέρματος είναι ο πρωταρχικός στόχος της θεραπείας, ακολουθεί η μείωση του τοπικού λίπους και τέλος η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η λειτουργία τους βασίζεται στη δύναμη της θερμότητας.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων διεισδύει βαθιά στα σημεία, όπου χρειάζεται, στο δέρμα και στα υποδερμικά στρώματα, χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα. Η θερμότητα, που μεταφέρεται κάτω από το δέρμα, βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ με τη βοήθεια της ελεγχόμενης αυτής θερμότητας προκαλείται συρρίκνωση στα λιποκύτταρα, γι ‘αυτό και βελτιώνει αισθητά την κυτταρίτιδα. Τέλος, με τις ραδιοσυχνότητες διεγείρονται οι ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, πιο σφριγηλό και πιο λείο.
 

Οι ραδιοσυχνότητες βρίσκουν εφαρμογή στην κοιλιά, όπου βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος και προκαλούν σύσφιξη και απώλεια πόντων. Επίσης, εφαρμόζεται με επιτυχία στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι και γενικά στις περιοχές, που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία χρειάζεται επανάληψη κάθε εβδομάδα με δέκα μέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά συνεχίζει να υπάρχει βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση έχει άμεσο στόχο την εξάλειψη του τοπικού λίπους. Δρα τοπικά και “επιτίθεται” στα σημεία όπου το λίπος αντιστέκεται ακόμα και στην διατροφή ή και την άσκηση.
Το σύστημα Coolsculpting αποτελεί τη μοναδική, αυθεντική διαδικασία κρυολιπόλυσης, που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης, με σκοπό την εξάλειψη του τοπικού λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας, που ονομάζεται Cryolipolysis.

Η λειτουργία της Κρυολιπόλυσης βασίζεται στη χρήση του ψύχους σε ελεγχόμενη όμως διαδικασία (Freeze Detect). Η εφαρμογή του κρύου στα σημεία που μας ενδιαφέρει, αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν στην διαδικασία της «απόπτωσης», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια να αποβληθούν από τον οργανισμό, μέσω μιας φυσικής διαδικασίας, που ονομάζεται «φαγοκυττάρωση». Μία συνεδρία αρκεί για να δούμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Με την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης καταστρέφονται τα λιποκύτταρα στη στοχευμένη περιοχή, χωρίς να επηρεάζονται το δέρμα και οι γύρω ιστοί. Πολύ σημαντικό είναι το ότι δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας κι επιστρέφουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες αμέσως χωρίς αναβολή.

Μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό των μηρών. Ένα πρώτο αποτέλεσμα φαίνεται 2-3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 1,5 με 2 μήνες μετά την εφαρμογή.

Super tip για ενισχυμένο αποτέλεσμα

Οι δύο θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν. Τέσσερις συνεδρίες RF πριν από την κρυολιπόλυση ή μετά, θα βοηθήσουν για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας της κρυολιπόλυσης με την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Αυτό σημαίνει ότι πετυχαίνουμε ακόμα πιο άμεσα, μεγαλύτερη απώλεια ως προς το ποσοστό τοπικού λίπους, αποκτώντας έτσι μία σμιλευμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα.

www.agaitanis.gr

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Ιατρείο: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48 & Καλαμάτα, Αριστομένους 53

τηλ: 210-7222070, 27210 29570

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια