ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ - ΜΠΟΥΡΑΣ - ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ...

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ – ΜΠΟΥΡΑΣ – ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ!

Σε προηγούμενες αναρτήσεις θα δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων που έγιναν χθές στην Τρίπολη.
Στις εκλογές αυτές είχαμε πολύ παρασκήνιο και πολλά περίεργα.

Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι η σύμπραξη η , η συγκατοίκηση στο ίδιο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Συνεργασίας για την Πελοπόννησο,  του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα με τον Σπύρο Τσιριγώτη , αντίπαλο του τα τελευταία 7 χρόνια στα αυτοδιοικητικά του λεκανοπεδίου. Δημιούργησε μεγάλη αίσθηση και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται η συνεργασία των δύο ανδρών που όπου σταθούν και όπου βρεθούν κατηγορούν ο ένας το άλλον!

Τελικά αυτή τη φορά “νικητής” βγήκε ο Σπύρος Τσιριγώτης αφού πήρε 25 ψήφους, έναντι 17 του Παναγιώτη Μπούρα ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί.Το νικήτής το βάζω σε εισαγωγικά μια και οι 2 όπως είπα και πιο πάνω ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο!

17 σταυρούς πήρε και ο Βασίλειος Μερζιώτης  , ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα στο εποπτικό συμβούλιο της Π.Ε.Δ. και στηρίχθηκε και αυτός  από την Ανεξάρτητη Συνεργασία για την Πελοπόννησο, παρόλο που το ψηφοδέλτιο ήταν κοινό. Δηλαδή αντίθετα από την Ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση που ήταν η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια