Τρία στα τρία για τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨

0
345

Τρεις αγώνες για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα έδωσε ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ¨ Μεγαλόπολης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μάλιστα όλα εκτός έδρας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20/9/2019 το τμήμα νεανίδων ταξίδεψε στους Μολάους για τον αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του ¨Α.Σ. Ο ΒΑΤΙΚΩΤΗΣ¨ Νεάπολης. Οι αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ μπήκαν δυναμικά στο παρκέ με καλή άμυνα και αποδοτική επίθεση έκλεισαν το δεκάλεπτο με 4-22(4στα4 τρίποντα η Δούκουρη στα δυο πρώτα λεπτά ) κόβοντας κάθε επιθυμία των γηπεδούχων για νίκη .Η συνέχεια ήταν ανάλογη με όλες τις αθλήτριες να δίνουν ουσία και θέαμα παίρνοντας τελικά άνετα την νίκη με σκορ 21-50.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΒΑΡΗ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΕΦΕΡΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Την Κυριακή ήρθε η σειρά του παιδικού και εφηβικού που αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Σ. ΤΡΥΦΥΛΙΑΣ στο ανανεωμένο κλειστό της Κυπαρισσίας.
Το παιδικό τμήμα δεν συνάντησε καμία δυσκολία αφού η Τριφυλία είχε στη σύνθεση της μικρότερους αθλητές και το ίδιο έκανε και η ομάδα της Μεγαλόπολης που μετά τα τέσσερα πρώτα λεπτά απέσυρε τους ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές. Ο μικροί όμως του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ έδειξαν πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ αποσπώντας το καθολικό χειροκρότημα της κερκίδας. Με όρεξη στην άμυνα ,πολύ ενέργεια, ωραίο θέαμα ,συνεργασίες πήραν εύκολα μια ακόμη νίκη με τελικό σκορ 33-103.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν: ΜΑΚΡΗΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΛΙΛΗΣ.

Αμέσως μετά διεξήχθη ο αγώνας του εφηβικού που φέτος ο ¨ΠΕΛΑΣΓΟΣ ¨παρουσιάζεται ελλιπής λόγο των μαθητικών υποχρεώσεων. Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά με το ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ πάντα προηγούμενο. Η ομάδα της Μεγαλόπολης πήρε ένα μικρό προβάδισμα από την αρχή και με κορυφαίο τον Αγγελόπουλο το διατήρησε μέχρι το τέλος κερδίζοντας με 41-54 .
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν: ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ-ΜΙΧΟΛΙΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΟΥΒΕΛΗΣ-ΣΤΑΒΑΡΑΚΗΣ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here