ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΤΟ 50ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΤΟ 50ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Το 50ο Γενικό της Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στον χώρο της ενέργειας , η Ένωση Τεχνικών Δ.Ε.Η.  η αλλιώς Ε.ΤΕ. Δ.Ε.Η. στην πόλη της Μεγαλόπολης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25.

Περίπου 180 εργαζόμενοι – συνδικαλιστές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας ( όπου υπάρχουν τεχνικοί της ΔΕΗ)  θα  έρθουν για πρώτη φορά για 5 ημέρες στην Μεγαλόπολη!

Αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 12.00 θα γίνει στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Δ.Σ. του σωματείου.
Το απόγευμα στις 17.00 θα γίνει η επίσημη έναρξη με τους χαιρετισμούς από τους καλεσμένους, Φορείς της περιοχής και στελέχη της ΔΕΗ.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου θα συνεχιστούν στην καντίνα της 4ης Μονάδας .

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το πρωί θα μεταβούν όλοι στην σχολή της ΔΕΗ στο Ελληνικό και στις 3 το μεσημέρι θα επιστρέψουν στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το πρωί στην σχολή της ΔΕΗ στο Ελληνικό θα γίνει ημερίδα Υγιεινής και Ασφάλειας με την οποία θα λήξουν και οι εργασίες του 50ου Γενικού Συμβουλίου.

Η επιλογή της πόλης της Μεγαλόπολης για την διεξαγωγή του Συμβουλίου και  η παραμονή όλων των 180 συμμετεχόντων στην περιοχή , αποτελεί επίσης ένα μεγάλο γεγονός, αφού δεν έχει υπάρξει πάλι ανάλογη κίνηση στην Μεγαλόπολη.

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια , σε όλους όσους θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτού του Συμβουλίου  και ειδικότερα σε τρεις συμβούλους της ΕΤΕ ΔΕΗ, τον Κώστα Μανιάτη, τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Δημήτρη Κουρέτα, οι οποίοι είναι από την περιοχή της Μεγαλόπολης και  είναι αυτοί που είχαν την ιδέα και την έκαναν πραγματικότητα.

Αξίζει πραγματικά σε όλους να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συμβουλίου , καθώς θα υπάρχει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι  αλλά και όλοι οι πολίτες την σημερινή εποχή.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα φάνε θα πιουν θα μας πουν ότι μας καταλαβαίνουν για τα προβλήματα που έχουμε στο χώρο της εργασίας μας ΑΗΣ η ορυχεία θα μας αφήσουν τα …………..τους και θα φύγουν σαν κύριοι ικανοποιημένοι ότι έκαναν το καθήκον τους. Έτσι και αλλιώς μας θεωρούν Β κατηγορίας εργαζόμενους. Α κατηγορία ήταν και θα είναι η Αθήνα γιατί έχει πιο πολλούς ψήφους εκεί

  2. Θα φάνε θα πιουν θα μας πουν ότι μας καταλαβαίνουν για τα προβλήματα που έχουμε στο χώρο της εργασίας μας ΑΗΣ η ορυχεία θα μας αφήσουν τα …………..τους και θα φύγουν σαν κύριοι ικανοποιημένοι ότι έκαναν το καθήκον τους. Έτσι και αλλιώς μας θεωρούν Β κατηγορίας εργαζόμενους. Α κατηγορία ήταν και θα είναι η Αθήνα γιατί έχει πιο πολλούς ψήφους εκεί

  3. Θα φάνε θα πιουν θα μας πουν ότι μας καταλαβαίνουν για τα προβλήματα που έχουμε στο χώρο της εργασίας μας ΑΗΣ η ορυχεία θα μας αφήσουν τα …………..τους και θα φύγουν σαν κύριοι ικανοποιημένοι ότι έκαναν το καθήκον τους. Έτσι και αλλιώς μας θεωρούν Β κατηγορίας εργαζόμενους. Α κατηγορία ήταν και θα είναι η Αθήνα γιατί έχει πιο πολλούς ψήφους εκεί

  4. Θα φάνε θα πιουν θα μας πουν ότι μας καταλαβαίνουν για τα προβλήματα που έχουμε στο χώρο της εργασίας μας ΑΗΣ η ορυχεία θα μας αφήσουν τα …………..τους και θα φύγουν σαν κύριοι ικανοποιημένοι ότι έκαναν το καθήκον τους. Έτσι και αλλιώς μας θεωρούν Β κατηγορίας εργαζόμενους. Α κατηγορία ήταν και θα είναι η Αθήνα γιατί έχει πιο πολλούς ψήφους εκεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ