Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ΔΕΗ θα συνδράμουν στην προετοιμασία της πίστας στην Μεγαλόπολη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2021

0
472

Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προετοιμασία του αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2021 στη πίστα της Μεγαλόπολης. Μετά την συνάντηση του Στέλιου Χριστοδούλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο υφυπουργός συνομίλησε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα .

Στο σχετικό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαβάζουμε:

Η προετοιμασία της πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Μεγαλόπολη, η οποία θα φιλοξενήσει φέτος το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross 2021, αποτέλεσε αντικείμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, ήδη το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ετοιμάζει προγραμματική σύμβαση -μεταξύ του ίδιου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΗ- για το έργο διαμόρφωσης της εν λόγω πίστας, η οποία προορίζεται να φιλοξενήσει πλήθος επίσημων αγώνων μοτοσυκλέτας στη χώρα μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here