Το τρένο σφύριξε και πάλι στην Μεγαλόπολη!

0
252

Το τρένο σφύριξε και πάλι στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μεγαλόπολης. Ο ήχος που πολλοί Μεγαλοπολίτες δεν έχουν ακούσει , η εικόνα που πολλά παιδιά δεν έχουν δει, ζωντάνεψαν έστω για 10 λεπτά και μας ξύπνησαν μνήμες παλιές.

Αφορμή για την επίσκεψη ήταν μια εκδρομή που έχουν διοργανώσει κάποιοι Άγγλοι τουρίστες ,περιοδεύοντας την Πελοπόννησο με το τρένο για 7 ημέρες.

Μάλιστα όπως μάθαμε σήμερα πριν μερικές ημέρες το ίδιο τρένο είχε μπει πάλι στον σταθμό της Μεγαλόπολης και οι τουρίστες είχαν κανονίσει και τους περίμενε ένα λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν και επισκέφτηκαν κάποια αξιοθέατα της περιοχής μας.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κ. Μαρούση που είναι σύμβουλος Διεύθ. του ΟΣΕ , ο οποίος μας είπε λίγα λόγια για την εκδρομή.

Δυστυχώς η διοργάνωση της εκδρομής είχε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν γνώριζε για την επίσκεψη του τρένου και έτσι δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει ενημέρωση.

Δείτε στην συνέχεια φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο από την Κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

 

treno-megalopoli (1) treno-megalopoli (3) treno-megalopoli (2) treno-megalopoli (6) treno-megalopoli (5) treno-megalopoli (4)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here