Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαλόπολης για τις γιορτές

0
287

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Μεγαλόπολη. Στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης . Ώρα έναρξης 7:00μ.μ.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης καλωσορίζει τα Χριστούγεννα ανάβοντας τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και στήνοντας μια όμορφη γιορτή γύρω από αυτό.
Μικροί και μεγάλοι θα θαυμάσουν τις λάμψεις των βεγγαλικών, θα ακούσουν τα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Μεγαλόπολης, θα γευτούν νόστιμα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα μέλη του ΚΑΠΗ και άλλα κεράσματα από το Δήμο.
Οι πιο όμορφες εκπλήξεις όμως θα περιμένουν τα μικρά παιδιά. Ο Αϊ Βασίλης που θα διηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες, οι ξυλοπόδαροι των Χριστουγέννων που θα μοιράσουν πολύχρωμα μπαλόνια, το Μαλλί της Γριάς που θα κρύβεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό φουσκωτό σπιτάκι θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Λεοντάρι. Κεντρική πλατεία Λεονταρίου . Ώρα έναρξης : 7.00 μ.μ.
Τα φωτάκια θα ανάψουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της τ.κ. Λεονταρίου. Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Μουσική Βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΛΥΒΙΟΣ» του Δήμου Μεγαλόπολης. Ώρα έναρξης : 7.00μ.μ.
Η Χορωδία του Δήμου Μεγαλόπολης «ΠΥΛΑΔΗΣ» θα μας τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα μεταδώσει σε όλους τη χαρά, το νόημα και την ομορφιά των Χριστουγέννων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καρύταινα.
Στην Κεντρική πλατεία Καρύταινας.Ώρα έναρξης :7.00 μ.μ.
Τα φωτάκια θα ανάψουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της τ.κ. Καρύταινας..Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης , «Η Βαλίτσα του Αϊ- Βασίλη» . Ώρα έναρξης : 11.00 πμ
Τα παιδιά της πόλης μας θα διασκεδάσουν δημιουργικά, συμμετέχοντας στην παιδική εκδήλωση «Η Βαλίτσα του Αϊ- Βασίλη» όπου θα παίξουν και θα κατασκευάσουν όμορφα στολίδια και ζωγραφιές . Η εκδήλωση στηρίζεται την εθελοντική προσφορά πολλών εθελοντών. Και φυσικά θα υπάρχει μουσική και χορός.

ΤΡΙΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Μουσική Βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΛΥΒΙΟΣ» του Δήμου Μεγαλόπολης. Ώρα έναρξης : 7.00 μ.μ.
Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μ. Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως θα παρουσιάσει μια μουσική βραδιά με τραγούδια και κάλαντα από τη δημοτική μας παράδοση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ρούντολφ το ελαφάκι». Στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΟΛΥΒΙΟΣ» του Δήμου Μεγαλόπολης. Ώρα έναρξης : 7.00 μ.μ.
Η παράσταση «Ρούντολφ , το ελαφάκι» είναι ένα χαρούμενο event με πολύ μουσική , τραγούδι, χορό, και πολλή συμμετοχή των μικρών θεατών του Δήμου μας αφιλοκερδώς.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here