Το πρόγραμμα λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης πρέπει να επαναξεταστεί

0
504

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης , οι εγκαταστάσεις παρέχουν ζεστό νερό για θέρμανση σύμφωνα με πρόγραμμα , το οποίο είναι:

Πρωί: 06:00 έως 12:00 για τις ημέρες που λειτουργούν τα σχολεία
και 06:00 έως 10:30 για τις ημέρες που δεν λειτουργούν τα σχολεία.
Μεσημέρι: 14:30 έως 16:00
Βράδυ: 18:00 έως 23:00

Αρκετοί καταναλωτές μας στέλνουν μηνύματα και μας εκφράζουν τα παράπονα τους, αφού όπως αναφέρουν όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές, το πρόγραμμα αυτό δεν τους εξασφαλίζει την ζέστη που χρειάζονται.

Πρόβλημα επίσης υπάρχει με τις ημέρες που δεν λειτουργούν τα σχολεία αλλά το κρύο υπάρχει και η θέρμανση δεν παρέχεται.

Ακόμα και σήμερα, εορτή του Αγίου Νικολάου, το σύνολο των πολιτών ήταν στα σπίτια τους λόγω των κλειστών καταστημάτων και αρκετοί είχαν πρόβλημα με την θέρμανση.

Oι πολίτες που έχουν τηλεθέρμανση πληρώνουν και πρέπει να λαμβάνουν ζεστό νερό όταν το χρειάζονται και όχι σύμφωνα με ωρολογιακό πρόγραμμα, δυστυχώς όμως πολλοί οδηγούνται στην λύση να αναζητήσουν άλλες λύσεις , (ρεύμα – πετρέλαιο – ξύλα) προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Γνωρίζουμε ότι η διοίκηση της Τηλεθέρμανσης έχει δείξει την ευαισθησία της αρκετές φορές, οπότε και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να επανεξετάσουν το πρόγραμμα λειτουργίας και να το συνδυάσουν περισσότερο με τις καιρικές συνθήκες, όχι με ένα απλό ωράριο ή αν λειτουργούν τα σχολεία.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here