Το πρωτάθλημα νεανίδων Μπάσκετ πήρε ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ

0
175

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αθλητισμός της Μεγαλόπολης την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Οι αθλήτριες του Κ.Ο.Μ.ΠΕΛΑΣΓΟΣ κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα νεανίδων μπάσκετ μέσα στην Τρίπολη. Στην έδρα της πανίσχυρης ΑΜΙΛΛΑΣ που ήταν το ακλόνητο φαβορί, μιας και είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια ,τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεανίδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και με πολλές παρουσίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Παίζοντας με μυαλό αλλά και ψυχή οι μικρές του ΠΕΛΑΣΓΟΥ κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά που ήθελαν και στο τέλος να πανηγυρίσουν έναν τίτλο ,που στην έναρξη του πρωταθλήματος φάνταζε άπιαστο όνειρο. Κι αυτό γιατί κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας κατά τρία και τέσσερα χρόνια ,πράγμα πολύ δύσκολο στις μικρές ηλικίες.

Απέδειξαν όμως ότι υπάρχει υγιείς αθλητισμός στην πόλη μας και ότι με σοβαρή δουλειά ,σχεδιασμό και επιμονή , χωρίς εφέ και φαμφάρες ,μπορεί κάθε ομάδα να φτάσει ψηλά.

Τώρα περιμένουν τις τρείς (3) αντίπαλες ομάδες ,όπου η νικήτρια θα πάει στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος που συμμετέχουν μόνο έξι ομάδες. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για τα τρομερά μωρά του ΠΕΛΑΣΓΟΥ. Να τονίσουμε εδώ ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.

Αν δε, λάβουμε υπόψη και τη συμμετοχή της αθλήτριας Καντέλη Έφη στο τουρνουά Χριστουγέννων, καταλαβαίνουμε ότι στο σύλλογο του ΠΕΛΑΣΓΟΥ γίνεται πράγματι σοβαρή δουλειά.

Με τον ΠΕΛΑΣΓΟ αγωνίστηκαν :Μπούρα Σοφία –Χρανιώτη Παναγιώτα –Παναγιώτου Ευγενία –Αριδά Γεωργία –Αγγελοπούλου Αικατερίνη-Δημάδη Ειρήνη –Παπαγγελή Μαρία-Σεφέρου Ελένη-Τσιντώνη Αγγελική –Σταβαράκη Δήμητρα–Μιχολιά Μαρία—Καντέλη Εφη.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here