ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

0
145

Σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου στις 17.00 θα γίνει σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΕΗ , της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της πόλης.
Στην σύσκεψη θα αποφασιστούν με λεπτομέρεια οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που κρίνεται αναγκαία για την πιο σωστή οργάνωση.

Αύριο Τετάρτη στις 7 το πρωί θα γίνει αποκλεισμός του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Μεγαλόπολης ΑΗΣ Α΄ και παράλληλα θα γίνει και κατάληψη στους ταινιοδρόμους που προμηθεύουν με λιγνίτη την μονάδα 3. Θα γίνει προσπάθεια να υπάρχει μείωση φορτίου της μονάδας και να ασκηθεί ισχυρή πίεση στην ΔΕΗ και την Κυβέρνηση. Το παρόν στην Μεγαλόπολη αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ.

Πολοοί κάνουν λόγο για αναγκαιότητα να σκλυρήνει η στάση των κατοίκων και των εργαζομένων και ν ασκηθεί μεγάλη πίεση και με το ενδεχόμενο αντίδρασης και στις εκλογές που έρχονται.

Καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι, οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις !

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here