ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΤο πολύπαθο μονοπάτι στο φαράγγι του Αλφειού στην Καρύταινα

Το πολύπαθο μονοπάτι στο φαράγγι του Αλφειού στην Καρύταινα

Αξιότιμοι Κύριοι,

Στο προχθεσινό μας πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως, είχα την τύχη και την τιμή να είμαι παρών σε μια ζωηρή συζήτηση/αντιπαράθεση μεταξύ των κ.Σκαντζού Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρα πρώην Αντιπεριφερειάρχη, και κ. Χριστογιαννόπουλου Δήμαρχου Μεγαλόπολης,  που αφορούσε στο πολύπαθο μονοπάτι του Χαλούλ Αγά στον Αλφειό , δίπλα στην Καρύταινα.

Αφορμή ίσως η προχθεσινή κοπιώδης επίσκεψή μου στη σπηλιά της Κάβιας (στον Αλφειό) και η εν συνεχεία δημοσίευση της περιπέτειάς μου.

Στη συζήτηση διαπίστωσα την απόλυτη σύγχυση.  Για να διευκολύνω όλους τους συνομιλητές/αρμόδιους αναρτώ συνημμένα τα εξής :

  • Την επιστολή υποβολής της μελέτης με ημερομηνία 11/12/2018 , προς τον υπεύθυνο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ» Κ. Μουζακιώτη, υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο της εταιρίας μελετών  SLM Services κ. Κύρου Πασχάλη.  (Υπογραμμίζω, αρκετούς μήνες πριν τις περιφερειακές εκλογές}.
  • Την πλήρη σύμβαση παροχής υπηρεσιών μεταξύ της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ, Αναπτυξιακή Εταιρία ΟΤΑ» και της μελετήτριας Εταιρίας  «SLM Services», με ημερομηνία υπογραφής 20/1/2017.
  • Τις πρώτες σελίδες μόνο των ογκωδών μελετών, μαζί με ένα σκίτσο μιας πεζογέφυρας.  (Διαθέτω σε έντυπη μορφή τις ογκώδεις πλήρεις μελέτες και τις έχω στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου).
  • Την αλληλογραφία μου με την SLM Services.  (Απρίλιος 2020).
  • Υπόμνημά μου προς τον κ. Δήμαρχο Μεγαλόπολης, με ημερομηνία 28 Απριλίου 2020.

Ενημερώνω ότι οι μελετητές τέσσερα (4) χρόνια μετά είναι ακόμη απλήρωτοι ! ! !

Εύχομαι ειλικρινά ο θαυματουργός Άγιος Αθανάσιος Χριστιανουπόλεως, στη γιορτή  του οποίου και ίσως με την μεσιτεία του, ανακινήθηκε το μείζον αυτό θέμα, που βρίσκεται σε γραφειοκρατική ύπνωση επί τετραετία, να μας φωτίσει όλους, ώστε να ασχοληθούμε με την δέουσα σοβαρότητα και όχι με κορώνες, με το υπ αριθμόν  ένα αναπτυξιακό αυτό έργο, τόσο της Καρύταινας όσο και του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα τόπο που δυστυχώς υποφέρει, να διαθέτουμε  μικρού κόστους λύσεις βιώσιμης ανάπτυξής του και παρ όλα αυτά, όλοι εμείς οι υπεύθυνοι να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε, σφυρίζοντας  αδιάφορα.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Αδαμόπουλος
Δρ. Χημικός Μηχανικός
Πρόεδρος Συλλόγου Καρυτινών «ο Θ. Κολοκοτρώνης»

δείτε τα σχετικά έγγραφα:

1.Επιστολή υποβολής μελετών

2.Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για μελέτες στην Καρύταινα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γ… by Πάνος Αλεβίζος

3.Μελέτη για μονοπάτι στην Καρύταινα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑ… by Πάνος Αλεβίζος

4.Υπόμνημα προς Δήμαρχο Μεγαλόπολης

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ… by Πάνος Αλεβίζος

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ