ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΙ

0
252

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του πρώην Δ.Σ. και φίλων της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, στις 12 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης, όλων των ενδιαφερομένων πλευρών με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και οριοθέτηση των στόχων της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Μέσα από μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση και με ικανοποιητική προσέλευση πολλών φίλων της ΔΟΞΑΣ καταρτίστηκε νέο 19μελές Δ.Σ. το οποίο αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βλασόγιαννης Παναγιώτης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’ : Στράγκας Κωνσταντίνος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’ : Χίνης Βασίλειος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Σακελλαριάδης Θέμης

ΤΑΜΙΑΣ : Στριγκλής Σωτήρης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ : Ταμπάκης Φάνης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ : Ζέρβας Δημήτριος

Ταμπακόπουλος Φίλιππος

Στράγκας Γεώργιος

ΜΕΛΗ : Σταθουλόπουλος Αναστάσιος

Καντέλης Γιώργος

Δάρρας Αθανάσιος

Μαρινόπουλος Νίκος

Κατσούλας Χρήστος

Λάγιος Αθανάσιος

Τσιντώνης Δημήτριος

Ασημάκης Γιάννης

Κούτρης Κωνσταντίνος

Καρακασίλης Ιωάννης

Η νέα διοίκηση υπόσχεται να φανεί αντάξια στους στόχους που έθεσαν όλοι μαζί. Στόχοι που θέλουν την ομάδα της πόλης μας πρωταγωνίστρια στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας και τη δημιουργία ενός αθλητικού – κοινωνικού κυττάρου που θα αποτελέσει πόλο έλξης για την άθληση της νεολαίας της Μεγαλόπολης. Προς αυτή την κατεύθυνση, το νέο ΔΣ θέτει ως πρωταρχικό στόχο την ανασύνταξη των Ακαδημιών και την οργάνωση τους με κριτήρια αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΔΟΞΑΣ.

Στα αγωνιστικά, η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Κούβαλη. Ως διοίκηση του συλλόγου ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σε ο,τι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό, στόχος της διοίκησης είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και η ενίσχυση του με προσεγμένες κινήσεις που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητά της. Μία από αυτές είναι η επανένταξη στην ομάδα, μετά από απουσία ενός έτους, του ταλαντούχου νεαρού μέσου Σιμόπουλου Ευάγγελου. Η Διοίκηση της ομάδας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιστροφή του δυναμικού μέσου και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και κάθε επιτυχία. Επιπλέον, ο επιθετικός της ΔΟΞΑΣ, Κουλουράς Άγγελος συμφώνησε να παραμείνει και να ενισχύσει την ομάδα παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Μεσσηνίας.

Τέλος το Δ.Σ του Α.Ο.Μ. ΔΟΞΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Λυμπερόπουλο Νίκο και Λυμπερόπουλο Δημήτρη.
Το Δ.Σ. εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με τιμή

Το ΔΣ ΑΟΜ ΔΟΞΑ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here