Το Καφενεiο Μεγαλόπολης συμμετέχει στην 24ωρη απεργία – Η ανακοίνωση της Ενωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

0
178

Το Kafeneio-Megalopolis.gr , μετά από το κάλεσμα της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (ΕΣΕΤ), συμμετέχει στην απεργία της Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. Ετσι, από τις 06.00 της Πέμπτης 12/11 μέχρι τις 06.00 της Παρασκευής 13/11 δεν θα γίνει καμμία ανάρτηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΕΤ

Αθήνα 10-11- 2015

Συμμετέχουμε στην 24ωρη των ΜΜΕ την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015 προσυπογράφοντας την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. Η ΕΣΕΤ καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις όπως έχει αποφασιστεί:

Απεργία, από τις 06.00 της Πέμπτης 12/11 έως τις 06.00 της Παρασκευής 13/11, σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

Από την απεργία εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν το ρεπορτάζ των κινητοποιήσεων, ενώ στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ επιτρέπεται η μετάδοση δύο δεκάλεπτων απεργιακών δελτίων ειδήσεων, σε ώρες που θα καθορίσουν τα ίδια τα Μέσα.

Συμμετέχουμε στην απεργία για να ακουστεί η φωνή μας, δυνατά ενάντια στην ανεργία και σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που μας εξαθλιώνουν

Διεκδικούμε δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας στην ελληνική περιφέρεια

Ζητάμε συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των δημοσιογράφων και όλων των εργαζομένων της Ενημέρωσης.


Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here