ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
281

Με την δημιουργία του νέου συλλόγου Πελασγός και το αίτημα του να γυμνάζονται τα μικρά παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης ασχολήθηκε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Αφορμή στάθηκε η σχετική αίτηση που είχαν στείλει τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του νέου συλλόγου προς τον Δήμο.

Το θέμα μπήκε εκτός ημερήσιας διάταξης .

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργήθηκε ένας νέος αθλητικός σύλλογος στην Μεγαλόπολη με την ονομασία Πελασγός, ο οποίος προήλθε από την ¨διάσπαση¨ του Πολυβίου και την ¨μεταφορά¨ 100 και πλέον μικρών παιδιών από τις ακαδημίες μπάσκετ του Πολυβίου στον Πελασγό.

Ο νέος Σύλλογος ζητάει να του παραχωρηθούν ώρες στο κλειστό Γυμναστήριο για να κάνει τις προπονήσεις του. Όπως ανέφερε ο δημ. σύμβουλος Βασίλειος Κανέλλος – υπεύθυνος των σταδίων – μετά από συννενόηση με τους υπάρχοντες Συλλόγους ( Πολύβιο και Λύκαια) είχε ήδη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο και κατόπιν τον Οκτώβριο έρθε ένας νέος υπό ίδρυσιν Σύλλογος με την ονομασία Πελασγός και ζήτησε και αυτός ώρες. Η αίτηση αυτή του νέου Συλλόγου δεν έγινε δεκτή γιατί είχε ήδη δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα και επίσης δεν υπήρχε η έγκριση από το Πρωτοδικείο και δεν μπορούσαν να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που απαιτεί ο κανονισμός λειτουργίας των σταδίων, όπως έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεις και ισχύει για όλα τα στάδια της χώρας.

Σαν συνέπεια τα 100 και πλέον παιδάκια έκαναν την προπόνηση τους σε ανοιχτούς χώρους. Μάλιστα όπως ακούστηκε ένας από τους χώρους , ήταν και οι εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης. Ο δημ Σύμβουλος κ. Σμυρνής ανέφερε ότι έχουν παρατηρηθεί πολλά φαινόμενα παραβιάσης της κλειδαριάς στο ΕΠΑΛ και μάλιστα με εντελώς ανορθόδοξους τρόπους όπως λοστάρια και τροχούς ,συμπλήρωσε όμως απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο του Πελασγού ότι δεν ανεφέρεται συγκεκριμένα στον Πελασγό, όμως εφόσον χρησιμοποιούν τον χώρο θα έπρεπε να προσέχουν τις εγκαταστάσεις. Στην ουσία η τοποθέτηση του άφησε πολλές αιχμές ότι ίσως να υπάρχει κάποια σχέση αλλά φάνηκε ότι δεν θέλει να πει κάτι παραπάνω.

Έγιναν πολλές ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του Πελασγού, κυρίως για το σε ποια φάση ακριβώς είναι οι διαδικασίες δημιουργίας του Συλλόγου. Η απάντηση ήταν ότι έχουν κατατεθεί τα σχετικά έγγραφα στο Πρωτοδικείο και αναμένεται η τελική του απόφαση η οποία όμως μπορεί να αργήσει. Η εκπρόσωπος ζήτησε από το σώμα να λάβουν υπόψιν τους ότι ο αριθμός των παιδιών είναι μεγάλος και ότι λόγω του κρύου πρέπει να τους δοθεί έστω 2 φορές την βδομάδα , η δυνατότητα να κάνουν προπονήσεις στο κλειστό.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης στην τοποθέτηση του είπε ότι δεν θα έπρεπε να έχει υπάρξει διάσπαση του Πολύβιου και ότι προσπάθησε να φέρει σε συνεννόηση τα 2 μέρη προκειμένου να μην προχωρήσει.Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Επίσης φάνηκε ενοχλημένος από την έκφραση που υπήρχε στο κείμενο ότι δεν υπάρχει λογική στην Δημοτική Αρχή και ότι ο Πελασγός ¨ΑΠΑΙΤΕΙ¨ να του δοθεί χρόνος στο κλειστό.

Το κυρίως πρόβλημα που επικαλέστηκε η πλειοψηφία είναι ότι πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί και να δοθεί η άδεια μόνο όταν έχει πάρει την έγκριση από το πρωτοδικείο!

Τελικά μπήκαν 2 προτάσεις σε ψηφοφορία.
1 από τον Γιάννη Φουσέκη που έλεγε να δοθούν ώρες στο νέο σύλλογο εφόσον τηρεί τις νόμιμες διαδικασίες
και 1 από τον Σπύρο Τσιριγώτη ο οποίος έλεγε να δοθούν ώρες στο νέο σύλλογο έστω και με την προσωρινή διοίκηση εφόσον υπάρχουν οι υπογραφές των γονέων ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη σε ότι γίνει.

Υπερψηφίστηκε η πρόταση του Γιάννη Φουσέκη, οπότε για να μπορέσει ο Πελασγός να προπονήσει τα μικρά παιδάκια στο κλειστό πρέπει να πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα!! Μέχρι τότε οι προπονήσεις θα γίνονται σε άλλους χώρους!

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι διαδικασίες ούτε οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Το σοβαρότερο είναι ότι μικρά παιδάκια θα προπονούνται στο κρύο και επίσης σοβαρό είναι η διάσπαση που έχει επέλθει.

Πέρα από τα όσα συζητήθηκαν επίσημα υπήρχε μεγάλος προβληματισμός για το θέμα ότι υπάρχει διάσπαση του Πολυβίου. Αρκετοί σύμβουλοι δήλωναν άγνοια για το θέμα και όλοι σχεδόν τόνισαν ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες να τα βρουν μεταξύ τους οι 2 πλευρές.

Μάλιστα ακούστηκε και από τον κ. Κάβουρα αλλά και α

πό πολλούς ότι πρέπει να συμμετέ

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Φίλε Πάνο.
  Διαβάζοντας το κείμενο που έγραψες θέλω να τοποθετηθώ για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα ,πιστεύοντας ότι η πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του μπάσκετ το επιβάλει .
  Πρώτα από όλα θέλω να σου επισημάνω ότι και εσύ πέφτεις στη μεγάλη παγίδα χρησιμοποιώντας την λέξη διάσπαση. Κατά την δική μου εκτίμηση η σωστή λέξη είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Γιατί πραγματικά θέλει μεγάλα κότσια στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να αψηφάς την ασφάλεια που σου παρέχει μια κατάσταση και να ξεκινάς κάτι καινούργιο όταν μάλιστα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δεχθείς άπειρη λάσπη και εύκολη κατηγόρια από τους συνήθως απέχοντες κριτές. Έχεις μήπως σκεφτεί ποτέ ,ότι όταν βιώνεις μια απαράδεκτη και άρρωστη κατάσταση, που δεν θέλει να αλλάξει ,το μόνο που σου μένει είναι να αποχωρήσεις κάνοντας κάτι καινούργιο και υγιές? Η μήπως πρέπει ο καθένας να το βουλώνει και να κάθεται στα αυγά του από το φόβο του εύκολου διασυρμού?
  Η δεύτερη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αναφορά του κ.Σμυρνή σχετικά με την πόρτα και τα γελοία υπονοούμενα. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ΣΚΟΠΙΜΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ότι πριν από δύο χρόνια (ήμουν πρόεδρος του συλλόγου γονέων) είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την πόρτα . Και όταν έφτιαξαν καινούργια ,μετά από λίγες ημέρες βρήκαν την παλαιά πεταμένη στα χόρτα του πάρκου. Επίσης, επιμελώς ξεχνάει τις σπασμένες λάμπες, τους κατεστραμμένους κάδους, τα σπασμένα ξύλα ,καταστροφές που έγιναν πριν την παρουσία του ΠΕΛΑΣΓΟΥ. Αντί λοιπόν ο σύμβουλος Σμυρνής να εκτοξεύει υπονοούμενα καλύτερα να προσπαθήσει ,αν βέβαια έχει τη θέληση , να βγάλει έξω από το σχολικό πάρκο ,όχι τα παιδάκια που αθλούνται ,αλλά τα γνωστά σκυλιά πουχρόνια τώρα βρωμίζουν ,ας περιποιηθεί το χώρο και ας τον παραδώσει προς χρήση στους μαθητές και τον κόσμο της Μεγαλόπολης όπως οφείλει.
  Η Τρίτη τοποθέτηση αφορά το τυπικό τάχα της αίτησης .Ότι δηλαδή ο κύριος Κανέλος Βασίλειος έχει φτιάξει το πρόγραμμα και ότι θα περιμένει την απόφαση του πρωτοδικείου γιατί έτσι απαιτεί ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου. Ξεχνάει όμως ότι ο ίδιος κανονισμός απαιτεί για την είσοδο στο στάδιο κάρτα αθλητή ,ότι οι προπονητές πρέπει να έχουν ταυτότητα ,ότι πρέπει να διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο ,ότι πρέπει το στάδιο να διαθέτει γυμναστή,(μη μου πείτε για την περιστασιακή παρουσία του Γεωργαντά ) ότι το ανοικτό είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με άπειρα προβλήματα για τους αθλούμενους Κ.Τ.Λ. Επίσης ξεχνάει ότι υπήρχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου (χωρίς να έχουν ζητηθεί τα τυπικά),καθώς και παρέα γυναικών που τους είχε ο ίδιος διαθέσει τον χώρο του σταδίου. Τότε άραγε ο κανονισμός είχε πάει εκδρομή? Μια βόλτα σε άλλα στάδια ίσως να τον πείσουν ότι αλλού είναι τα πραγματικά προβλήματα .
  Η Τέταρτη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αγωνία του Δήμαρχου και τον δημοτικών συμβούλων για τον Πολύβιο . Είναι η πρώτη φορά στα τριάντα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό και βλέπω τόση αγωνία για μια ομάδα σε σημείο που να παροτρύνει ο Κος Κάβουρας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είναι απορίας άξιο που εμμέσως ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ στη διοίκηση του Πολυβίου. Αν πράγματι τους ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων του Πολύβιου ας δώσουν τα χρήματα (15000 ευρώ)που τους λείπουν ώστε να τελειώσει το θέμα.
  Η Πέμπτη παρατήρηση έχει να κάνει με το που πρέπει να γυμνάζονται οι μικροί αθλητές του Πελασγού . Αν δεχτούμε (σύμφωνα με την γνώμη μερικών )ότι εκείνοι που δημιούργησαν την νέα ομάδα έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα .Εκείνοι που διώχνουν τα πιτσιρίκια από το στάδιο είναι οι τιμωροί τους? Είναι εκείνοι που μέσω των μικρών βγάζουν την ανυπαρξία τους? Είναι εκείνοι που με την τιμωρία θα τα βάλουν στον ίσιο δρόμο? Τι προσδοκούν άραγε αυτοί?
  Όποιος πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό και τα παιδιά ας αφήσει τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτό το χώρο να βρουν τις ισορροπίες τους. Με τα όποια λάθη κι αν κάνουν όλες οι πλευρές ,με τους κατά καιρό τσακωμούς ,να είστε σίγουροι ότι ο χρόνος θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τους επίδοξους βροχοποιούς.
  Τσατσουλής Γεώργιος

 2. Φίλε Πάνο.
  Διαβάζοντας το κείμενο που έγραψες θέλω να τοποθετηθώ για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα ,πιστεύοντας ότι η πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του μπάσκετ το επιβάλει .
  Πρώτα από όλα θέλω να σου επισημάνω ότι και εσύ πέφτεις στη μεγάλη παγίδα χρησιμοποιώντας την λέξη διάσπαση. Κατά την δική μου εκτίμηση η σωστή λέξη είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Γιατί πραγματικά θέλει μεγάλα κότσια στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να αψηφάς την ασφάλεια που σου παρέχει μια κατάσταση και να ξεκινάς κάτι καινούργιο όταν μάλιστα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δεχθείς άπειρη λάσπη και εύκολη κατηγόρια από τους συνήθως απέχοντες κριτές. Έχεις μήπως σκεφτεί ποτέ ,ότι όταν βιώνεις μια απαράδεκτη και άρρωστη κατάσταση, που δεν θέλει να αλλάξει ,το μόνο που σου μένει είναι να αποχωρήσεις κάνοντας κάτι καινούργιο και υγιές? Η μήπως πρέπει ο καθένας να το βουλώνει και να κάθεται στα αυγά του από το φόβο του εύκολου διασυρμού?
  Η δεύτερη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αναφορά του κ.Σμυρνή σχετικά με την πόρτα και τα γελοία υπονοούμενα. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ΣΚΟΠΙΜΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ότι πριν από δύο χρόνια (ήμουν πρόεδρος του συλλόγου γονέων) είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την πόρτα . Και όταν έφτιαξαν καινούργια ,μετά από λίγες ημέρες βρήκαν την παλαιά πεταμένη στα χόρτα του πάρκου. Επίσης, επιμελώς ξεχνάει τις σπασμένες λάμπες, τους κατεστραμμένους κάδους, τα σπασμένα ξύλα ,καταστροφές που έγιναν πριν την παρουσία του ΠΕΛΑΣΓΟΥ. Αντί λοιπόν ο σύμβουλος Σμυρνής να εκτοξεύει υπονοούμενα καλύτερα να προσπαθήσει ,αν βέβαια έχει τη θέληση , να βγάλει έξω από το σχολικό πάρκο ,όχι τα παιδάκια που αθλούνται ,αλλά τα γνωστά σκυλιά πουχρόνια τώρα βρωμίζουν ,ας περιποιηθεί το χώρο και ας τον παραδώσει προς χρήση στους μαθητές και τον κόσμο της Μεγαλόπολης όπως οφείλει.
  Η Τρίτη τοποθέτηση αφορά το τυπικό τάχα της αίτησης .Ότι δηλαδή ο κύριος Κανέλος Βασίλειος έχει φτιάξει το πρόγραμμα και ότι θα περιμένει την απόφαση του πρωτοδικείου γιατί έτσι απαιτεί ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου. Ξεχνάει όμως ότι ο ίδιος κανονισμός απαιτεί για την είσοδο στο στάδιο κάρτα αθλητή ,ότι οι προπονητές πρέπει να έχουν ταυτότητα ,ότι πρέπει να διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο ,ότι πρέπει το στάδιο να διαθέτει γυμναστή,(μη μου πείτε για την περιστασιακή παρουσία του Γεωργαντά ) ότι το ανοικτό είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με άπειρα προβλήματα για τους αθλούμενους Κ.Τ.Λ. Επίσης ξεχνάει ότι υπήρχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου (χωρίς να έχουν ζητηθεί τα τυπικά),καθώς και παρέα γυναικών που τους είχε ο ίδιος διαθέσει τον χώρο του σταδίου. Τότε άραγε ο κανονισμός είχε πάει εκδρομή? Μια βόλτα σε άλλα στάδια ίσως να τον πείσουν ότι αλλού είναι τα πραγματικά προβλήματα .
  Η Τέταρτη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αγωνία του Δήμαρχου και τον δημοτικών συμβούλων για τον Πολύβιο . Είναι η πρώτη φορά στα τριάντα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό και βλέπω τόση αγωνία για μια ομάδα σε σημείο που να παροτρύνει ο Κος Κάβουρας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είναι απορίας άξιο που εμμέσως ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ στη διοίκηση του Πολυβίου. Αν πράγματι τους ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων του Πολύβιου ας δώσουν τα χρήματα (15000 ευρώ)που τους λείπουν ώστε να τελειώσει το θέμα.
  Η Πέμπτη παρατήρηση έχει να κάνει με το που πρέπει να γυμνάζονται οι μικροί αθλητές του Πελασγού . Αν δεχτούμε (σύμφωνα με την γνώμη μερικών )ότι εκείνοι που δημιούργησαν την νέα ομάδα έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα .Εκείνοι που διώχνουν τα πιτσιρίκια από το στάδιο είναι οι τιμωροί τους? Είναι εκείνοι που μέσω των μικρών βγάζουν την ανυπαρξία τους? Είναι εκείνοι που με την τιμωρία θα τα βάλουν στον ίσιο δρόμο? Τι προσδοκούν άραγε αυτοί?
  Όποιος πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό και τα παιδιά ας αφήσει τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτό το χώρο να βρουν τις ισορροπίες τους. Με τα όποια λάθη κι αν κάνουν όλες οι πλευρές ,με τους κατά καιρό τσακωμούς ,να είστε σίγουροι ότι ο χρόνος θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τους επίδοξους βροχοποιούς.
  Τσατσουλής Γεώργιος

 3. Φίλε Πάνο.
  Διαβάζοντας το κείμενο που έγραψες θέλω να τοποθετηθώ για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα ,πιστεύοντας ότι η πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του μπάσκετ το επιβάλει .
  Πρώτα από όλα θέλω να σου επισημάνω ότι και εσύ πέφτεις στη μεγάλη παγίδα χρησιμοποιώντας την λέξη διάσπαση. Κατά την δική μου εκτίμηση η σωστή λέξη είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Γιατί πραγματικά θέλει μεγάλα κότσια στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να αψηφάς την ασφάλεια που σου παρέχει μια κατάσταση και να ξεκινάς κάτι καινούργιο όταν μάλιστα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δεχθείς άπειρη λάσπη και εύκολη κατηγόρια από τους συνήθως απέχοντες κριτές. Έχεις μήπως σκεφτεί ποτέ ,ότι όταν βιώνεις μια απαράδεκτη και άρρωστη κατάσταση, που δεν θέλει να αλλάξει ,το μόνο που σου μένει είναι να αποχωρήσεις κάνοντας κάτι καινούργιο και υγιές? Η μήπως πρέπει ο καθένας να το βουλώνει και να κάθεται στα αυγά του από το φόβο του εύκολου διασυρμού?
  Η δεύτερη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αναφορά του κ.Σμυρνή σχετικά με την πόρτα και τα γελοία υπονοούμενα. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ΣΚΟΠΙΜΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ότι πριν από δύο χρόνια (ήμουν πρόεδρος του συλλόγου γονέων) είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την πόρτα . Και όταν έφτιαξαν καινούργια ,μετά από λίγες ημέρες βρήκαν την παλαιά πεταμένη στα χόρτα του πάρκου. Επίσης, επιμελώς ξεχνάει τις σπασμένες λάμπες, τους κατεστραμμένους κάδους, τα σπασμένα ξύλα ,καταστροφές που έγιναν πριν την παρουσία του ΠΕΛΑΣΓΟΥ. Αντί λοιπόν ο σύμβουλος Σμυρνής να εκτοξεύει υπονοούμενα καλύτερα να προσπαθήσει ,αν βέβαια έχει τη θέληση , να βγάλει έξω από το σχολικό πάρκο ,όχι τα παιδάκια που αθλούνται ,αλλά τα γνωστά σκυλιά πουχρόνια τώρα βρωμίζουν ,ας περιποιηθεί το χώρο και ας τον παραδώσει προς χρήση στους μαθητές και τον κόσμο της Μεγαλόπολης όπως οφείλει.
  Η Τρίτη τοποθέτηση αφορά το τυπικό τάχα της αίτησης .Ότι δηλαδή ο κύριος Κανέλος Βασίλειος έχει φτιάξει το πρόγραμμα και ότι θα περιμένει την απόφαση του πρωτοδικείου γιατί έτσι απαιτεί ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου. Ξεχνάει όμως ότι ο ίδιος κανονισμός απαιτεί για την είσοδο στο στάδιο κάρτα αθλητή ,ότι οι προπονητές πρέπει να έχουν ταυτότητα ,ότι πρέπει να διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο ,ότι πρέπει το στάδιο να διαθέτει γυμναστή,(μη μου πείτε για την περιστασιακή παρουσία του Γεωργαντά ) ότι το ανοικτό είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με άπειρα προβλήματα για τους αθλούμενους Κ.Τ.Λ. Επίσης ξεχνάει ότι υπήρχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου (χωρίς να έχουν ζητηθεί τα τυπικά),καθώς και παρέα γυναικών που τους είχε ο ίδιος διαθέσει τον χώρο του σταδίου. Τότε άραγε ο κανονισμός είχε πάει εκδρομή? Μια βόλτα σε άλλα στάδια ίσως να τον πείσουν ότι αλλού είναι τα πραγματικά προβλήματα .
  Η Τέταρτη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αγωνία του Δήμαρχου και τον δημοτικών συμβούλων για τον Πολύβιο . Είναι η πρώτη φορά στα τριάντα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό και βλέπω τόση αγωνία για μια ομάδα σε σημείο που να παροτρύνει ο Κος Κάβουρας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είναι απορίας άξιο που εμμέσως ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ στη διοίκηση του Πολυβίου. Αν πράγματι τους ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων του Πολύβιου ας δώσουν τα χρήματα (15000 ευρώ)που τους λείπουν ώστε να τελειώσει το θέμα.
  Η Πέμπτη παρατήρηση έχει να κάνει με το που πρέπει να γυμνάζονται οι μικροί αθλητές του Πελασγού . Αν δεχτούμε (σύμφωνα με την γνώμη μερικών )ότι εκείνοι που δημιούργησαν την νέα ομάδα έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα .Εκείνοι που διώχνουν τα πιτσιρίκια από το στάδιο είναι οι τιμωροί τους? Είναι εκείνοι που μέσω των μικρών βγάζουν την ανυπαρξία τους? Είναι εκείνοι που με την τιμωρία θα τα βάλουν στον ίσιο δρόμο? Τι προσδοκούν άραγε αυτοί?
  Όποιος πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό και τα παιδιά ας αφήσει τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτό το χώρο να βρουν τις ισορροπίες τους. Με τα όποια λάθη κι αν κάνουν όλες οι πλευρές ,με τους κατά καιρό τσακωμούς ,να είστε σίγουροι ότι ο χρόνος θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τους επίδοξους βροχοποιούς.
  Τσατσουλής Γεώργιος

 4. Φίλε Πάνο.
  Διαβάζοντας το κείμενο που έγραψες θέλω να τοποθετηθώ για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα ,πιστεύοντας ότι η πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του μπάσκετ το επιβάλει .
  Πρώτα από όλα θέλω να σου επισημάνω ότι και εσύ πέφτεις στη μεγάλη παγίδα χρησιμοποιώντας την λέξη διάσπαση. Κατά την δική μου εκτίμηση η σωστή λέξη είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Γιατί πραγματικά θέλει μεγάλα κότσια στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να αψηφάς την ασφάλεια που σου παρέχει μια κατάσταση και να ξεκινάς κάτι καινούργιο όταν μάλιστα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δεχθείς άπειρη λάσπη και εύκολη κατηγόρια από τους συνήθως απέχοντες κριτές. Έχεις μήπως σκεφτεί ποτέ ,ότι όταν βιώνεις μια απαράδεκτη και άρρωστη κατάσταση, που δεν θέλει να αλλάξει ,το μόνο που σου μένει είναι να αποχωρήσεις κάνοντας κάτι καινούργιο και υγιές? Η μήπως πρέπει ο καθένας να το βουλώνει και να κάθεται στα αυγά του από το φόβο του εύκολου διασυρμού?
  Η δεύτερη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αναφορά του κ.Σμυρνή σχετικά με την πόρτα και τα γελοία υπονοούμενα. Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ΣΚΟΠΙΜΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ότι πριν από δύο χρόνια (ήμουν πρόεδρος του συλλόγου γονέων) είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την πόρτα . Και όταν έφτιαξαν καινούργια ,μετά από λίγες ημέρες βρήκαν την παλαιά πεταμένη στα χόρτα του πάρκου. Επίσης, επιμελώς ξεχνάει τις σπασμένες λάμπες, τους κατεστραμμένους κάδους, τα σπασμένα ξύλα ,καταστροφές που έγιναν πριν την παρουσία του ΠΕΛΑΣΓΟΥ. Αντί λοιπόν ο σύμβουλος Σμυρνής να εκτοξεύει υπονοούμενα καλύτερα να προσπαθήσει ,αν βέβαια έχει τη θέληση , να βγάλει έξω από το σχολικό πάρκο ,όχι τα παιδάκια που αθλούνται ,αλλά τα γνωστά σκυλιά πουχρόνια τώρα βρωμίζουν ,ας περιποιηθεί το χώρο και ας τον παραδώσει προς χρήση στους μαθητές και τον κόσμο της Μεγαλόπολης όπως οφείλει.
  Η Τρίτη τοποθέτηση αφορά το τυπικό τάχα της αίτησης .Ότι δηλαδή ο κύριος Κανέλος Βασίλειος έχει φτιάξει το πρόγραμμα και ότι θα περιμένει την απόφαση του πρωτοδικείου γιατί έτσι απαιτεί ο κανονισμός λειτουργίας του σταδίου. Ξεχνάει όμως ότι ο ίδιος κανονισμός απαιτεί για την είσοδο στο στάδιο κάρτα αθλητή ,ότι οι προπονητές πρέπει να έχουν ταυτότητα ,ότι πρέπει να διαθέτει εξοπλισμένο ιατρείο ,ότι πρέπει το στάδιο να διαθέτει γυμναστή,(μη μου πείτε για την περιστασιακή παρουσία του Γεωργαντά ) ότι το ανοικτό είναι ένα ξέφραγο αμπέλι με άπειρα προβλήματα για τους αθλούμενους Κ.Τ.Λ. Επίσης ξεχνάει ότι υπήρχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου (χωρίς να έχουν ζητηθεί τα τυπικά),καθώς και παρέα γυναικών που τους είχε ο ίδιος διαθέσει τον χώρο του σταδίου. Τότε άραγε ο κανονισμός είχε πάει εκδρομή? Μια βόλτα σε άλλα στάδια ίσως να τον πείσουν ότι αλλού είναι τα πραγματικά προβλήματα .
  Η Τέταρτη τοποθέτηση έχει να κάνει με την αγωνία του Δήμαρχου και τον δημοτικών συμβούλων για τον Πολύβιο . Είναι η πρώτη φορά στα τριάντα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με τον αθλητισμό και βλέπω τόση αγωνία για μια ομάδα σε σημείο που να παροτρύνει ο Κος Κάβουρας τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είναι απορίας άξιο που εμμέσως ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ στη διοίκηση του Πολυβίου. Αν πράγματι τους ενδιαφέρει η λύση των προβλημάτων του Πολύβιου ας δώσουν τα χρήματα (15000 ευρώ)που τους λείπουν ώστε να τελειώσει το θέμα.
  Η Πέμπτη παρατήρηση έχει να κάνει με το που πρέπει να γυμνάζονται οι μικροί αθλητές του Πελασγού . Αν δεχτούμε (σύμφωνα με την γνώμη μερικών )ότι εκείνοι που δημιούργησαν την νέα ομάδα έκαναν το μεγαλύτερο έγκλημα .Εκείνοι που διώχνουν τα πιτσιρίκια από το στάδιο είναι οι τιμωροί τους? Είναι εκείνοι που μέσω των μικρών βγάζουν την ανυπαρξία τους? Είναι εκείνοι που με την τιμωρία θα τα βάλουν στον ίσιο δρόμο? Τι προσδοκούν άραγε αυτοί?
  Όποιος πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό και τα παιδιά ας αφήσει τους ανθρώπους που κινούνται σε αυτό το χώρο να βρουν τις ισορροπίες τους. Με τα όποια λάθη κι αν κάνουν όλες οι πλευρές ,με τους κατά καιρό τσακωμούς ,να είστε σίγουροι ότι ο χρόνος θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τους επίδοξους βροχοποιούς.
  Τσατσουλής Γεώργιος

 5. Γιώργο σε ευχαριστώ για το σχολιασμό και τις παρατηρήσεις σου. Έχεις δίκιο έπεσα χωρίς να το καταλάβω στην παγίδα , ακούγοντας συνέχεια και από όλους την λέξη διάσπαση την έβαλα και εγώ.
  Πιστεύω οτι όλοι όσοι ασχολούνται με τον Αθλητισμό θα βρούν τον τρόπο να λύσουν τα προβλήματα , ας σκεφτούν πρωταρχικά όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και ας βάλουν το κεφάλι κάτω να βρούν την λύση.

 6. Γιώργο σε ευχαριστώ για το σχολιασμό και τις παρατηρήσεις σου. Έχεις δίκιο έπεσα χωρίς να το καταλάβω στην παγίδα , ακούγοντας συνέχεια και από όλους την λέξη διάσπαση την έβαλα και εγώ.
  Πιστεύω οτι όλοι όσοι ασχολούνται με τον Αθλητισμό θα βρούν τον τρόπο να λύσουν τα προβλήματα , ας σκεφτούν πρωταρχικά όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και ας βάλουν το κεφάλι κάτω να βρούν την λύση.

 7. Γιώργο σε ευχαριστώ για το σχολιασμό και τις παρατηρήσεις σου. Έχεις δίκιο έπεσα χωρίς να το καταλάβω στην παγίδα , ακούγοντας συνέχεια και από όλους την λέξη διάσπαση την έβαλα και εγώ.
  Πιστεύω οτι όλοι όσοι ασχολούνται με τον Αθλητισμό θα βρούν τον τρόπο να λύσουν τα προβλήματα , ας σκεφτούν πρωταρχικά όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και ας βάλουν το κεφάλι κάτω να βρούν την λύση.

 8. Γιώργο σε ευχαριστώ για το σχολιασμό και τις παρατηρήσεις σου. Έχεις δίκιο έπεσα χωρίς να το καταλάβω στην παγίδα , ακούγοντας συνέχεια και από όλους την λέξη διάσπαση την έβαλα και εγώ.
  Πιστεύω οτι όλοι όσοι ασχολούνται με τον Αθλητισμό θα βρούν τον τρόπο να λύσουν τα προβλήματα , ας σκεφτούν πρωταρχικά όλοι ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και ας βάλουν το κεφάλι κάτω να βρούν την λύση.

 9. Είναι πολύ εύκολο κ. Τσατσουλή να γίνεστε συμπαθής και ακριβοδίκαιος πατώντας πάνω σε εκατό και πλέον αθλούμενους μαθητές, εάν θέλατε να μην δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και σκεπτόσαστε τους μικρούς μαθητές θα έπρεπε εκ των προτέρων οι αρμόδιοι να είχαν έγκαιρα δημιουργήσει το νέος σύλλογο, ώστε να ήταν σύννομος και να μην φέρει σε τέτοια θέση το ΕΜΨΥΧΟ δυναμικό του. Στο σημείο αυτό έφεραν οι δημιουργούντες τον νέο σύλλογο, από την μη έγκυρη σύστασή του, από εσωτερικές προστριβές, συμφέροντα και παρασκήνια που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Ας υποστούν λοιπόν για λίγες ακόμα ημέρες τις συνέπειες των πράξεών τους.
  Όσο αφορά τις επιχορηγήσεις των συλλόγων από τον Δήμο καλά θα ήταν να σταματήσουν, γιατί σε λίγο ο Δήμος δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα λειτουργικά του έξοδα και στις πληρωμές του προσωπικού του, λόγω των επικείμενων χρηματικών μειώσεων. Οι δε σύλλογοι να πορεύονται εξ ιδίων πόρων, όπως και ο Δήμος στο εξής.
  Όσον αφορά την είσοδο των αθλουμένων με την απαραίτητη κάρτας καθώς και την απαραίτητη ταυτότητα των προπονητών, θα μπορούσα να σας ρωτήσω κ Τσατσουλή, όταν διατελούσατε προπονητής, ΤΙ !! ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΝΈΙΑΤΕ;;;;; έχετε κάποια ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;;;;; και φυσικά οι υπηρεσίες σας ήταν ΕΜΜΙΣΘΕΣ και όχι προσφορά για το καλό των παιδιών.
  Όσο αφορά την παρέα των γυναικών που πάντα μάχεστε, σας γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα γυναικών γυμνάζεται πάνω από δέκα πέντε (15) συναπτά έτη και είναι ότι έχει απομείνει από τα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόγραμμα γυμναστικής του Δήμου. Είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν υπάρχει ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ συναλλαγή και στο οποίο γυμνάζονται γυναίκες μέσης ηλικίας, παράδειγμα για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του τόπου μας και αντί να τις ενθαρρύνεται και να τις επαινείται, τις σφυροκοπούσατε και τις μάχεστε ακόμα και τώρα. Με τι ακριβώς ενοχλήστε τελικά κ Τσατσουλή.
  Εάν είσαστε τόσο ευαίσθητος θα έπρεπε να είχατε διαμαρτυρηθεί για τα μαγαζιά συναλλαγής που λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο και ειδικά για το μαγαζί του ΚΑΡΑΤΕ.
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; σύλλογος που ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ο προπονητής) να κατέχει αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου όλες τις μέρες όλες τις ώρες της εβδομάδος, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ, ΦΩΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, κ.λ.π ΔΩΡΕΑΝ και ενώ διαθέτει δικό του κτήριο- Γυμναστήριο που όλο ανοίγει και όλο ανοίγει ……
  (ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ)

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ !!!!
  Για αυτό θα έπρεπε να εξοργίζεστε κ. Τσατσουλή

 10. Είναι πολύ εύκολο κ. Τσατσουλή να γίνεστε συμπαθής και ακριβοδίκαιος πατώντας πάνω σε εκατό και πλέον αθλούμενους μαθητές, εάν θέλατε να μην δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και σκεπτόσαστε τους μικρούς μαθητές θα έπρεπε εκ των προτέρων οι αρμόδιοι να είχαν έγκαιρα δημιουργήσει το νέος σύλλογο, ώστε να ήταν σύννομος και να μην φέρει σε τέτοια θέση το ΕΜΨΥΧΟ δυναμικό του. Στο σημείο αυτό έφεραν οι δημιουργούντες τον νέο σύλλογο, από την μη έγκυρη σύστασή του, από εσωτερικές προστριβές, συμφέροντα και παρασκήνια που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Ας υποστούν λοιπόν για λίγες ακόμα ημέρες τις συνέπειες των πράξεών τους.
  Όσο αφορά τις επιχορηγήσεις των συλλόγων από τον Δήμο καλά θα ήταν να σταματήσουν, γιατί σε λίγο ο Δήμος δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα λειτουργικά του έξοδα και στις πληρωμές του προσωπικού του, λόγω των επικείμενων χρηματικών μειώσεων. Οι δε σύλλογοι να πορεύονται εξ ιδίων πόρων, όπως και ο Δήμος στο εξής.
  Όσον αφορά την είσοδο των αθλουμένων με την απαραίτητη κάρτας καθώς και την απαραίτητη ταυτότητα των προπονητών, θα μπορούσα να σας ρωτήσω κ Τσατσουλή, όταν διατελούσατε προπονητής, ΤΙ !! ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΝΈΙΑΤΕ;;;;; έχετε κάποια ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;;;;; και φυσικά οι υπηρεσίες σας ήταν ΕΜΜΙΣΘΕΣ και όχι προσφορά για το καλό των παιδιών.
  Όσο αφορά την παρέα των γυναικών που πάντα μάχεστε, σας γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα γυναικών γυμνάζεται πάνω από δέκα πέντε (15) συναπτά έτη και είναι ότι έχει απομείνει από τα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόγραμμα γυμναστικής του Δήμου. Είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν υπάρχει ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ συναλλαγή και στο οποίο γυμνάζονται γυναίκες μέσης ηλικίας, παράδειγμα για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του τόπου μας και αντί να τις ενθαρρύνεται και να τις επαινείται, τις σφυροκοπούσατε και τις μάχεστε ακόμα και τώρα. Με τι ακριβώς ενοχλήστε τελικά κ Τσατσουλή.
  Εάν είσαστε τόσο ευαίσθητος θα έπρεπε να είχατε διαμαρτυρηθεί για τα μαγαζιά συναλλαγής που λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο και ειδικά για το μαγαζί του ΚΑΡΑΤΕ.
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; σύλλογος που ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ο προπονητής) να κατέχει αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου όλες τις μέρες όλες τις ώρες της εβδομάδος, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ, ΦΩΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, κ.λ.π ΔΩΡΕΑΝ και ενώ διαθέτει δικό του κτήριο- Γυμναστήριο που όλο ανοίγει και όλο ανοίγει ……
  (ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ)

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ !!!!
  Για αυτό θα έπρεπε να εξοργίζεστε κ. Τσατσουλή

 11. Είναι πολύ εύκολο κ. Τσατσουλή να γίνεστε συμπαθής και ακριβοδίκαιος πατώντας πάνω σε εκατό και πλέον αθλούμενους μαθητές, εάν θέλατε να μην δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και σκεπτόσαστε τους μικρούς μαθητές θα έπρεπε εκ των προτέρων οι αρμόδιοι να είχαν έγκαιρα δημιουργήσει το νέος σύλλογο, ώστε να ήταν σύννομος και να μην φέρει σε τέτοια θέση το ΕΜΨΥΧΟ δυναμικό του. Στο σημείο αυτό έφεραν οι δημιουργούντες τον νέο σύλλογο, από την μη έγκυρη σύστασή του, από εσωτερικές προστριβές, συμφέροντα και παρασκήνια που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Ας υποστούν λοιπόν για λίγες ακόμα ημέρες τις συνέπειες των πράξεών τους.
  Όσο αφορά τις επιχορηγήσεις των συλλόγων από τον Δήμο καλά θα ήταν να σταματήσουν, γιατί σε λίγο ο Δήμος δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα λειτουργικά του έξοδα και στις πληρωμές του προσωπικού του, λόγω των επικείμενων χρηματικών μειώσεων. Οι δε σύλλογοι να πορεύονται εξ ιδίων πόρων, όπως και ο Δήμος στο εξής.
  Όσον αφορά την είσοδο των αθλουμένων με την απαραίτητη κάρτας καθώς και την απαραίτητη ταυτότητα των προπονητών, θα μπορούσα να σας ρωτήσω κ Τσατσουλή, όταν διατελούσατε προπονητής, ΤΙ !! ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΝΈΙΑΤΕ;;;;; έχετε κάποια ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;;;;; και φυσικά οι υπηρεσίες σας ήταν ΕΜΜΙΣΘΕΣ και όχι προσφορά για το καλό των παιδιών.
  Όσο αφορά την παρέα των γυναικών που πάντα μάχεστε, σας γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα γυναικών γυμνάζεται πάνω από δέκα πέντε (15) συναπτά έτη και είναι ότι έχει απομείνει από τα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόγραμμα γυμναστικής του Δήμου. Είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν υπάρχει ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ συναλλαγή και στο οποίο γυμνάζονται γυναίκες μέσης ηλικίας, παράδειγμα για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του τόπου μας και αντί να τις ενθαρρύνεται και να τις επαινείται, τις σφυροκοπούσατε και τις μάχεστε ακόμα και τώρα. Με τι ακριβώς ενοχλήστε τελικά κ Τσατσουλή.
  Εάν είσαστε τόσο ευαίσθητος θα έπρεπε να είχατε διαμαρτυρηθεί για τα μαγαζιά συναλλαγής που λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο και ειδικά για το μαγαζί του ΚΑΡΑΤΕ.
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; σύλλογος που ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ο προπονητής) να κατέχει αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου όλες τις μέρες όλες τις ώρες της εβδομάδος, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ, ΦΩΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, κ.λ.π ΔΩΡΕΑΝ και ενώ διαθέτει δικό του κτήριο- Γυμναστήριο που όλο ανοίγει και όλο ανοίγει ……
  (ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ)

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ !!!!
  Για αυτό θα έπρεπε να εξοργίζεστε κ. Τσατσουλή

 12. Είναι πολύ εύκολο κ. Τσατσουλή να γίνεστε συμπαθής και ακριβοδίκαιος πατώντας πάνω σε εκατό και πλέον αθλούμενους μαθητές, εάν θέλατε να μην δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και σκεπτόσαστε τους μικρούς μαθητές θα έπρεπε εκ των προτέρων οι αρμόδιοι να είχαν έγκαιρα δημιουργήσει το νέος σύλλογο, ώστε να ήταν σύννομος και να μην φέρει σε τέτοια θέση το ΕΜΨΥΧΟ δυναμικό του. Στο σημείο αυτό έφεραν οι δημιουργούντες τον νέο σύλλογο, από την μη έγκυρη σύστασή του, από εσωτερικές προστριβές, συμφέροντα και παρασκήνια που μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Ας υποστούν λοιπόν για λίγες ακόμα ημέρες τις συνέπειες των πράξεών τους.
  Όσο αφορά τις επιχορηγήσεις των συλλόγων από τον Δήμο καλά θα ήταν να σταματήσουν, γιατί σε λίγο ο Δήμος δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα λειτουργικά του έξοδα και στις πληρωμές του προσωπικού του, λόγω των επικείμενων χρηματικών μειώσεων. Οι δε σύλλογοι να πορεύονται εξ ιδίων πόρων, όπως και ο Δήμος στο εξής.
  Όσον αφορά την είσοδο των αθλουμένων με την απαραίτητη κάρτας καθώς και την απαραίτητη ταυτότητα των προπονητών, θα μπορούσα να σας ρωτήσω κ Τσατσουλή, όταν διατελούσατε προπονητής, ΤΙ !! ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΚΝΈΙΑΤΕ;;;;; έχετε κάποια ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;;;;; και φυσικά οι υπηρεσίες σας ήταν ΕΜΜΙΣΘΕΣ και όχι προσφορά για το καλό των παιδιών.
  Όσο αφορά την παρέα των γυναικών που πάντα μάχεστε, σας γνωρίζω ότι αυτή η ομάδα γυναικών γυμνάζεται πάνω από δέκα πέντε (15) συναπτά έτη και είναι ότι έχει απομείνει από τα ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόγραμμα γυμναστικής του Δήμου. Είναι το μόνο πρόγραμμα που δεν υπάρχει ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ συναλλαγή και στο οποίο γυμνάζονται γυναίκες μέσης ηλικίας, παράδειγμα για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του τόπου μας και αντί να τις ενθαρρύνεται και να τις επαινείται, τις σφυροκοπούσατε και τις μάχεστε ακόμα και τώρα. Με τι ακριβώς ενοχλήστε τελικά κ Τσατσουλή.
  Εάν είσαστε τόσο ευαίσθητος θα έπρεπε να είχατε διαμαρτυρηθεί για τα μαγαζιά συναλλαγής που λειτουργούν στο κλειστό γυμναστήριο και ειδικά για το μαγαζί του ΚΑΡΑΤΕ.
  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ; σύλλογος που ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (ο προπονητής) να κατέχει αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου όλες τις μέρες όλες τις ώρες της εβδομάδος, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ, ΦΩΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, κ.λ.π ΔΩΡΕΑΝ και ενώ διαθέτει δικό του κτήριο- Γυμναστήριο που όλο ανοίγει και όλο ανοίγει ……
  (ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ)

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ !!!!
  Για αυτό θα έπρεπε να εξοργίζεστε κ. Τσατσουλή

 13. Αγαπητή μου Κυρία.
  Θα χαιρόμουν αφάνταστα αν είχες το θάρρος και την ικανότητα να γράφεις τις απόψεις σου επώνυμα . Αλλά έστω και έτσι σέβομαι το γεγονός ότι καταθέτεις την άποψη σου και γι αυτό θα σου απαντήσω .
  1. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να είναι ντε και καλά συμπαθής και επί πλέον( αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις ) δεν ήμουν υπέρμαχος στη δημιουργία μιας νέας ομάδας .Αλλά θυμώνω όταν για χάρη των όποιων λαθών κάνουν οι μεγάλοι ,να υποχρεούνται μικροί αθλητές να υποστούν (όπως και εσύ γράφεις )τις συνέπειες.
  2. Όσον αφορά τις επιχορηγήσεις κατά την άποψη μου και βέβαια όταν γίνετε με τον δίκαιο τρόπο ,αποτελούν μια βοήθεια για τους ανθρώπους που υπάρχουν σε κάθε σύλλογο(και πίστεψέ με ότι αυτοί οι άνθρωπου παρόλα τα λάθη τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες και κόπο ).
  3. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζεις την παρουσία μου στο χώρο .Εννοείται ότι είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ,καθώς και ότι έχω πιστοποιημένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος προπονητή μέχρι και την Α. Εθνική κατηγορία. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής εθνικών κατηγοριών.
  4. Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες που αθλούνται .Αντιθέτως είμαι θαυμαστής τους και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες μιας προχωρημένης ηλικίας. Εκεί που έχω διαφωνήσει (σαν μέλος της επιτροπής και μόνο )είναι ότι το κλειστό δεν μπορεί να παραχωρείται σε καμία παρέα ανθρώπων είτε γυναικών είτε ανδρών . Κι αυτό γιατί αν το παραχωρήσεις σε μία παρέα, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αρνηθείς, όταν μια άλλη παρέα στο ζητήσει και μετά μια άλλη κ.τ.λ. Γι αυτό άλλωστε σε κάθε γυμναστήριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ προβλέπονται ώρες κοινού.
  5. Για το τελευταίο θέμα που θίγεις τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα το πω και ονομαστικά. Αν ο Σαμ έχει σύλλογο τότε καλώς παίρνει τις ώρες και τον χώρο .Αν δεν έχει τότε δεν δικαιούται όσα αναφέρεις .Αλλά γι αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο δήμος και ειδικά η επιτροπή του σταδίου. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε εισαγγελείς ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν διαθέτεις κάτι, τότε εγώ θα συνταχτώ μαζί σου για το θέμα σε ότι ενέργειες μου ζητήσεις.
  Γιώργος Τσατσουλής.

 14. Αγαπητή μου Κυρία.
  Θα χαιρόμουν αφάνταστα αν είχες το θάρρος και την ικανότητα να γράφεις τις απόψεις σου επώνυμα . Αλλά έστω και έτσι σέβομαι το γεγονός ότι καταθέτεις την άποψη σου και γι αυτό θα σου απαντήσω .
  1. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να είναι ντε και καλά συμπαθής και επί πλέον( αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις ) δεν ήμουν υπέρμαχος στη δημιουργία μιας νέας ομάδας .Αλλά θυμώνω όταν για χάρη των όποιων λαθών κάνουν οι μεγάλοι ,να υποχρεούνται μικροί αθλητές να υποστούν (όπως και εσύ γράφεις )τις συνέπειες.
  2. Όσον αφορά τις επιχορηγήσεις κατά την άποψη μου και βέβαια όταν γίνετε με τον δίκαιο τρόπο ,αποτελούν μια βοήθεια για τους ανθρώπους που υπάρχουν σε κάθε σύλλογο(και πίστεψέ με ότι αυτοί οι άνθρωπου παρόλα τα λάθη τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες και κόπο ).
  3. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζεις την παρουσία μου στο χώρο .Εννοείται ότι είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ,καθώς και ότι έχω πιστοποιημένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος προπονητή μέχρι και την Α. Εθνική κατηγορία. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής εθνικών κατηγοριών.
  4. Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες που αθλούνται .Αντιθέτως είμαι θαυμαστής τους και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες μιας προχωρημένης ηλικίας. Εκεί που έχω διαφωνήσει (σαν μέλος της επιτροπής και μόνο )είναι ότι το κλειστό δεν μπορεί να παραχωρείται σε καμία παρέα ανθρώπων είτε γυναικών είτε ανδρών . Κι αυτό γιατί αν το παραχωρήσεις σε μία παρέα, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αρνηθείς, όταν μια άλλη παρέα στο ζητήσει και μετά μια άλλη κ.τ.λ. Γι αυτό άλλωστε σε κάθε γυμναστήριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ προβλέπονται ώρες κοινού.
  5. Για το τελευταίο θέμα που θίγεις τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα το πω και ονομαστικά. Αν ο Σαμ έχει σύλλογο τότε καλώς παίρνει τις ώρες και τον χώρο .Αν δεν έχει τότε δεν δικαιούται όσα αναφέρεις .Αλλά γι αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο δήμος και ειδικά η επιτροπή του σταδίου. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε εισαγγελείς ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν διαθέτεις κάτι, τότε εγώ θα συνταχτώ μαζί σου για το θέμα σε ότι ενέργειες μου ζητήσεις.
  Γιώργος Τσατσουλής.

 15. Αγαπητή μου Κυρία.
  Θα χαιρόμουν αφάνταστα αν είχες το θάρρος και την ικανότητα να γράφεις τις απόψεις σου επώνυμα . Αλλά έστω και έτσι σέβομαι το γεγονός ότι καταθέτεις την άποψη σου και γι αυτό θα σου απαντήσω .
  1. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να είναι ντε και καλά συμπαθής και επί πλέον( αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις ) δεν ήμουν υπέρμαχος στη δημιουργία μιας νέας ομάδας .Αλλά θυμώνω όταν για χάρη των όποιων λαθών κάνουν οι μεγάλοι ,να υποχρεούνται μικροί αθλητές να υποστούν (όπως και εσύ γράφεις )τις συνέπειες.
  2. Όσον αφορά τις επιχορηγήσεις κατά την άποψη μου και βέβαια όταν γίνετε με τον δίκαιο τρόπο ,αποτελούν μια βοήθεια για τους ανθρώπους που υπάρχουν σε κάθε σύλλογο(και πίστεψέ με ότι αυτοί οι άνθρωπου παρόλα τα λάθη τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες και κόπο ).
  3. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζεις την παρουσία μου στο χώρο .Εννοείται ότι είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ,καθώς και ότι έχω πιστοποιημένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος προπονητή μέχρι και την Α. Εθνική κατηγορία. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής εθνικών κατηγοριών.
  4. Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες που αθλούνται .Αντιθέτως είμαι θαυμαστής τους και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες μιας προχωρημένης ηλικίας. Εκεί που έχω διαφωνήσει (σαν μέλος της επιτροπής και μόνο )είναι ότι το κλειστό δεν μπορεί να παραχωρείται σε καμία παρέα ανθρώπων είτε γυναικών είτε ανδρών . Κι αυτό γιατί αν το παραχωρήσεις σε μία παρέα, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αρνηθείς, όταν μια άλλη παρέα στο ζητήσει και μετά μια άλλη κ.τ.λ. Γι αυτό άλλωστε σε κάθε γυμναστήριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ προβλέπονται ώρες κοινού.
  5. Για το τελευταίο θέμα που θίγεις τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα το πω και ονομαστικά. Αν ο Σαμ έχει σύλλογο τότε καλώς παίρνει τις ώρες και τον χώρο .Αν δεν έχει τότε δεν δικαιούται όσα αναφέρεις .Αλλά γι αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο δήμος και ειδικά η επιτροπή του σταδίου. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε εισαγγελείς ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν διαθέτεις κάτι, τότε εγώ θα συνταχτώ μαζί σου για το θέμα σε ότι ενέργειες μου ζητήσεις.
  Γιώργος Τσατσουλής.

 16. Αγαπητή μου Κυρία.
  Θα χαιρόμουν αφάνταστα αν είχες το θάρρος και την ικανότητα να γράφεις τις απόψεις σου επώνυμα . Αλλά έστω και έτσι σέβομαι το γεγονός ότι καταθέτεις την άποψη σου και γι αυτό θα σου απαντήσω .
  1. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν να είναι ντε και καλά συμπαθής και επί πλέον( αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις ) δεν ήμουν υπέρμαχος στη δημιουργία μιας νέας ομάδας .Αλλά θυμώνω όταν για χάρη των όποιων λαθών κάνουν οι μεγάλοι ,να υποχρεούνται μικροί αθλητές να υποστούν (όπως και εσύ γράφεις )τις συνέπειες.
  2. Όσον αφορά τις επιχορηγήσεις κατά την άποψη μου και βέβαια όταν γίνετε με τον δίκαιο τρόπο ,αποτελούν μια βοήθεια για τους ανθρώπους που υπάρχουν σε κάθε σύλλογο(και πίστεψέ με ότι αυτοί οι άνθρωπου παρόλα τα λάθη τους προσφέρουν ατελείωτες ώρες και κόπο ).
  3. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζεις την παρουσία μου στο χώρο .Εννοείται ότι είμαι κάτοχος διπλώματος προπονητή ,καθώς και ότι έχω πιστοποιημένη άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος προπονητή μέχρι και την Α. Εθνική κατηγορία. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής εθνικών κατηγοριών.
  4. Δεν έχω τίποτα με τις γυναίκες που αθλούνται .Αντιθέτως είμαι θαυμαστής τους και ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες μιας προχωρημένης ηλικίας. Εκεί που έχω διαφωνήσει (σαν μέλος της επιτροπής και μόνο )είναι ότι το κλειστό δεν μπορεί να παραχωρείται σε καμία παρέα ανθρώπων είτε γυναικών είτε ανδρών . Κι αυτό γιατί αν το παραχωρήσεις σε μία παρέα, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αρνηθείς, όταν μια άλλη παρέα στο ζητήσει και μετά μια άλλη κ.τ.λ. Γι αυτό άλλωστε σε κάθε γυμναστήριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ προβλέπονται ώρες κοινού.
  5. Για το τελευταίο θέμα που θίγεις τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα το πω και ονομαστικά. Αν ο Σαμ έχει σύλλογο τότε καλώς παίρνει τις ώρες και τον χώρο .Αν δεν έχει τότε δεν δικαιούται όσα αναφέρεις .Αλλά γι αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο δήμος και ειδικά η επιτροπή του σταδίου. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γινόμαστε εισαγγελείς ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Αν διαθέτεις κάτι, τότε εγώ θα συνταχτώ μαζί σου για το θέμα σε ότι ενέργειες μου ζητήσεις.
  Γιώργος Τσατσουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here