ΑρχικήΑΡΘΡΑΤο εμβληματικό έργο της κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη παίρνει σάρκα...

Το εμβληματικό έργο της κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη παίρνει σάρκα και οστά ( video-photo)

“Το εμβληματικό έργο της κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη παίρνει σάρκα και οστά”. Με αυτή την φράση ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης που έγινε στην Μεγαλόπολη για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη.

Η εκδήλωση του αγιασμού ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον χώρο των εργασιών, λόγω της κακοκαιρίας όμως έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Πολύβιος.

Παρόντες ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Κωστής Μουσουρούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του ΕΣΠΑ Γεώργιος Ζερβός, ο Βασίλειος Γιαννάκης , δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος του δικτύου ενεργειακών δήμων, ο Ευστάθιος Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας, ο Παναγιώτης Μπούρας πρώην δήμαρχος Μεγαλόπολης και πρόεδρος της ΑΡΚΑΔΙΑ Α.Ε., εκπρόσωποι της ΔΕΗ, ο πρόεδρος της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Γίδης Κωνσταντίνος και εκπρόσωποι των εταιριών ΔΕΣΦΑ , EDIL και HENGAS.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης στη τοποθέτηση του στάθηκε ιδιαίτερα στα 5 σημεία που αποτελούν και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, την κατασκευή του βιομηχανικού πάρκου, την κατασκευή αγροτικών φυλακών, την εξασφάλιση εκτάσεων εντός των χώρων της ΔΕΗ για να να εγκατασταθούν επιχειρήσεις μέχρι να γίνει το βιομηχανικό πάρκο, να υπάρχουν σαφή κριτήρια που να ξεχωρίζουν την Μεγαλόπολη έναντι των όμορων περιοχών και τέλος την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου και την κατασκευή αρχαιολογικού μουσείου.

Ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βλάσης εξέφρασαν την στήριξη τους στις προσπάθειες της Μεγαλόπολης και στα αιτήματα του δημάρχου. Μίλησαν για την σπουδαιότητα του φυσικού αερίου και ανέφεραν ότι πέρα από τις δωρεάν συνδέσεις στο δίκτυο πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για την δωρεάν αντικατάσταση/προμήθεια των λεβήτων φυσικού αερίου από τον κάθε καταναλωτή.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν ολόκληρες τις τοποθετήσεις:

Βίντεο 1 η τελετή του αγιασμού

Βίντεο 2 η τοποθέτηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλου Αθανάσιου

Βίντεο 3 η τοποθέτηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

Βίντεο 4 η τοποθέτηση του Υφυπουργού κ. Βλάση

Βίντεο 5 η τοποθέτηση του Κωστή Μουσουρούλη

Βίντεο 6 η τοποθέτηση του Χρήστου Λαμπρόπουλου, αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια