ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

Χθές το βράδυ από τις 19.00 εώς τις 22.00 και προχθές για ακόμη 2 ώρες στο δημοτικό συμβούλιο της Μεγαλόπολης συζητούσαν το ζήτημα της δημιουργίας η όχι του καταστήματος κράτησης στην περιοχή της Μεγαλόπολης.
Ακόμα όμως και μετά από όλη αυτή την συζήτηση ένα δημοτικό συμβούλιο κατάφερε χθές τελικά να μην πάρει απόφαση!
Ακούγεται ίσως απλό αλλά είναι κωμικοτραγικά όσα συνέβησαν μέσα στην αίθουσα του συμβουλίου!
Κωμικό και τραγικό μαζί είναι για ένα τόσο σοβαρό θέμα η διοίκηση της πόλης να μην μπορεί να εκφραστεί και να σχεδιάσει.
Οι δημοτικοί μας άρχοντες με καταγεγραμμένα μόνο 4 ΟΧΙ στην δημιουργία των φυλακών , κατάφεραν με διάφορα τερτίπια και μαγικά κόλπα να μην πάρουν απόφαση!!
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μπούρας κατεβάζει πρόταση υπέρ της κατασκευής η οποία παίρνει 1 ΟΧΙ και 3 ΛΕΥΚΑ από τους δικούς του συμβούλους , και μάλιστα οι δικοί του σύμβουλοι κατέβασαν άλλη πρόταση υπέρ του ΟΧΙ!!
Ο δημοτικός σύμβουλος Δράκος Κανέλος σε έντονο ύφος προσπαθεί για 15 λεπτά να πείσει το προεδρείο να καταγραφεί η τρίτη πρόταση που αφορούσε το ΟΧΙ, και αμέσως μετά ψηφίζει ΝΑΙ!
Ολόκληρη η αντιπολίτευση πλήν του κ.Παγανού τάχθηκε υπέρ της κατασκευής αλλά να γίνει ταυτόχρονα και δημοψήφισμα για το θέμα , κάτι που η πλευρά Μπούρα απέριψε ώς μη νόμιμη κίνηση λόγω του ότι δεν υπάρχει σχετικό προεδρικό διάταγμα.Μετά για να διευκολύνουν τον δήμαρχο του αντιπρότειναν η απόφαση να πάρει την μορφή ψηφίσματος, κάτι που αρνήθηκε τελικά να στηρίξει ο δήμαρχος λέγοντας ότι δεν θα είναι ισχυρό.
Με λίγα λόγια το χθεσινό Δημοτικό Συμβουλίο είχε από όλα, εκτός από την σοβαρότητα που απαιτείται προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση είτε ΘΕΤΙΚΗ είτε ΑΡΝΗΤΙΚΗ για το τόσο σημαντικό ζήτημα.
Είναι απορίας άξιον τι έχουν στο μυαλό τους και τι παιχνίδια παίζονται μέσα στο συμβούλιο και για ακόμη μια φορά καταφέραμε σαν πόλη να πρωτοτυπήσουμε αφού αποτελεί πραγματικά κατόρθωμα μετά από τόσες διεργασίες και με πολύ καθαρή πλειοψηφία , τελικά να μην λαμβάνεται απόφαση.!!!

Για την ιστορία σας δίνω τα αποτελέσματα των 3 ψηφοφοριών…

ΠΡΟΤΑΣΗ Π. ΜΠΟΥΡΑ (υπέρ της κατασκευής φυλακών)
ΥΠΕΡ  11
ΚΑΤΑ  1  (Λύγουρη)
ΛΕΥΚΑ 13

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΟΥΣΕΚΗ  ( ΝΑ ΒΓΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ)
ΥΠΕΡ 10
ΚΑΤΑ 14
ΛΕΥΚΑ 1  (Παγανός)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΥΓΟΥΡΗ ( ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ)
ΥΠΕΡ 3  (Λύγουρη – Κλουκίνας – Τζεβελέκος)
ΚΑΤΑ 11
ΛΕΥΚΑ 11

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έλεος πια…αφήστε να δημιουργηθεί κάτι σε αυτή την πόλη…δεν βλέπετε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο??πλην της ΔΕΗ δεν υπάρχει τπτ άλλο στην πόλη…όλα μας ξυνίζουν και όλα μάς βρωμάνε…μην γίνει το ένα μην γίνει το άλλο…έτσι δεν πάει μπροστά η πόλη παρά μόνο πίσω…αν συνεχίσετε σε αυτή την λογική σε λίγα χρόνια θα έχουν παραμείνει στην πόλη 1000 άτομα το πολύ και αυτά θα είναι συνταξιούχοι τησ ΔΕΗ…αν θέλετε να γίνει αυτό τότε συνεχίστε το έργο σας θα τα καταφέρετε!!!!!

  2. έλεος πια…αφήστε να δημιουργηθεί κάτι σε αυτή την πόλη…δεν βλέπετε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο??πλην της ΔΕΗ δεν υπάρχει τπτ άλλο στην πόλη…όλα μας ξυνίζουν και όλα μάς βρωμάνε…μην γίνει το ένα μην γίνει το άλλο…έτσι δεν πάει μπροστά η πόλη παρά μόνο πίσω…αν συνεχίσετε σε αυτή την λογική σε λίγα χρόνια θα έχουν παραμείνει στην πόλη 1000 άτομα το πολύ και αυτά θα είναι συνταξιούχοι τησ ΔΕΗ…αν θέλετε να γίνει αυτό τότε συνεχίστε το έργο σας θα τα καταφέρετε!!!!!

  3. έλεος πια…αφήστε να δημιουργηθεί κάτι σε αυτή την πόλη…δεν βλέπετε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο??πλην της ΔΕΗ δεν υπάρχει τπτ άλλο στην πόλη…όλα μας ξυνίζουν και όλα μάς βρωμάνε…μην γίνει το ένα μην γίνει το άλλο…έτσι δεν πάει μπροστά η πόλη παρά μόνο πίσω…αν συνεχίσετε σε αυτή την λογική σε λίγα χρόνια θα έχουν παραμείνει στην πόλη 1000 άτομα το πολύ και αυτά θα είναι συνταξιούχοι τησ ΔΕΗ…αν θέλετε να γίνει αυτό τότε συνεχίστε το έργο σας θα τα καταφέρετε!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ