Το αιχμηρό μήνυμα του Παναγιώτη Νίκα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (video)

0
522

Συνεχίζει τις επαφές με φορείς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να γνωρίσει την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της  και βεβαία όπως δήλωσε για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:00 ο κ. Νίκας και ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης  κ. Γιώργο Καμπύλη και Θανάση Χριστογιαννόπουλο.

 Ο κ. Νίκας σημείωσε ότι η Βόρεια Κυνουρία ως τόπος καταγωγής του απερχόμενου περιφερειάρχη θα λάβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του, καθώς έτσι προτάσσει ο πολιτικός πολιτισμός.

Στην δήλωση που μας παραχώρησε πριν την έναρξη της σύσκεψης, κ. Νίκας μίλησε για την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, αναφέροντας χαρακτηριστικά

Λυπάμαι για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, δεκάδες προγραμματικές, οι οποίες δεν υπακούουν σε κανέναν σχεδιασμό, αλλά γίνεται σκόρπισμα χρήματος

Παρακαλώ το ΠεΣυ, πρόσθεσε, να συνεδριάσει ως ένα υπηρεσιακό συμβούλιο και να μην κατανείμει πόρους γιατί ο ίδιος, προγραμματικές που δεν υπακούουν στην παραγωγή την ανάπτυξη και τον ουσιαστικό πολιτισμό δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει»

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here