Το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη και οι αναφορές στις παραιτήσεις (Video)

0
952

Πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη , με μοναδικό θέμα: Προγραμματισμός περαιτέρω κινητοποιήσεων σχετικά με την πώληση των Μονάδων της ΔΕΗ Α.Ε..

Το συμβούλιο έγινε για δεύτερη φορά μόνο με την παρουσία των συμβούλων της πλειοψηφίας, αφού οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης εμμένουν στις παραιτήσεις τους οι οποίες δεν έχουν γίνει αποδεκτές.

Στο συμβούλιο δεν ήταν παρών ο μοναδικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Λόγω του σημαντικού όμως θέματος θα μπορούσαν οι αντιπολιτεύσεις να βρίσκονται στην αίθουσα αλλά στην απουσία τους συνέβαλε και το επιθετικό δελτίο τύπου της Παράταξης της πλειοψηφίας που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο. Κάποια μέλη από την παράταξη του Παναγιώτη Μπούρα αλλά και του Γιάννη Γεωργακόπουλου μας δήλωσαν ότι το δελτίο τύπου της Δημοτικής ενότητας δεν βοηθάει καθόλου στην προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων.

Ο δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιριγώτης και ο Γιάννης Φουσέκης πήραν τον λόγο και μίλησαν κυρίως για το θέμα με τις παραιτήσεις , επίσης στην αρχή της συνεδρίασης ο πρόεδρος διάβασε επιστολή του δημάρχου που στάλθηκε στην ΓΕΝΟΠ και την ΕΤΕ αναφορικά με μια ανακοίνωση του Σωματείου Χειριστών.

Είναι πλέον δεδομένο ότι θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα η ενδο-δημοτική κόντρα και στο προσεχές μέλλον θα κυκλοφορήσουν και άλλες πιο βαριές ανακοινώσεις.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συζήτηση:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here