Τουριστικό γραφείο Ζώταλη: Πρόγραμμα εκδρομών Δεκεμβρίου 2018

0
543

Ενημέρωση από το Τουριστικό Γραφείο Ζώταλη:

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου το γραφείο μας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα. Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα για προσκύνημα, στη συνέχεια υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο κέντρο της Πάτρας και κατά την επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για καφεδάκι στο Κατάκολο.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου το γραφείο μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα και στο μουσείο Ακρόπολης. Ελεύθερο πρόγραμμα για βόλτα.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το γραφείο μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Όσιο Πατάπιο στο Λουτράκι (Στις 8/12 ημέρα Εορτής του Οσίου Παταπίου). Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Παναγία Γιάτρισσα στη Περαχώρα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στο Λουτράκι.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το γραφείο μας διοργανώνει απογευματινή επίσκεψη για Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου το γραφείο μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα και στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων – Museum of illusions of Αthens. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα!

Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις, γενικές πληροφορίες , προγράμματα και τιμές στο γραφείο μας και στα τηλεφωνά μας 6972792447 – 2791400904 – 6942704634 (Κατερίνα).

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here