Τουριστικό γραφείο Ζώταλη: Εκδρομή στα Καλάβρυτα στις 13 Μαίου και στο φεστιβάλ “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ” στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα

0
353

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης ” ΚΑΛΛΙΣΤΩ” διοργανώνει την Κυριακή 13 ΜαΪου ημερήσια εκδρομή στα Καλάβρυτα – Αγία Λαύρα – Μέγα σπήλαιο – Σπήλαιο λιμνών.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 15,00 ευρώ και 10,00 ευρώ τα παιδιά.

Το Τουριστικό γραφείο την Παρασκευή 8 Ιουνίου διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα στο φεστιβάλ “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ” των Δήμων Βύρωνα Δάφνης-Υμηττού στο θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.
Με δυο μεγάλες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, στις 9 το βράδυ, ξεκινάει φέτος το φεστιβάλ “ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ” των Δήμων Βύρωνα Δάφνης-Υμηττού στο θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.

Με τα τραγούδια που σημάδεψαν και συντροφεύουν τρεις γενιές στις κοινές αγωνίες τους, στους αγώνες τους, αλλά και στις προσωπικές τους στιγμές. Τα τραγούδια του Θάνου που εκφράζουν τον καθέναν από μας ξεχωριστά αλλά και όλους μαζί. Κι ενώ η Ελλάδα ταξιδεύει πληγωμένη, ταξιδεύουμε και εμείς μαζί αντιστεκόμενοι στη βαρβαρότητα των καιρών. Και το τραγούδι μας βοηθάει να συνεχίσουμε με δύναμη στους δύσκολους καιρούς.

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρέλαβε το τραγούδι μας από τα χέρια μεγάλων συνθετών και διεύρυνε τα όρια του. Δούλεψε πάνω σε κείμενα σπουδαίων ποιητών και μελοποίησε στιχουργούς που ανανέωσαν τη φόρμα του έντεχνου νεοελληνικού τραγουδιού. Ο κατάλογος μακρύς και χωρίς τέλος. Ρίτσος, Καβάφης, Σεφέρης, Μπρεχτ, Χικμέτ, Μαγιακόφσκι, Αναγνωστάκης, Καββαδίας αλλά και Αλκαίος, Ελευθερίου, Νικολακοπούλου, Τριπολίτης, Ιωάννου…Είναι λοιπόν αυτά τα τραγούδια που γεννήθηκαν απ’ αυτές τις συμπράξεις που θ΄ ακουστούν τις δυο βραδιές στον Βύρωνα.

Μαζί του θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιώργο Μεράντζα, τον Κώστα Θωμαϊδη, τον Μανώλη Μητσιά, την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Ρίτα Αντωνοπούλου και την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ώρα έναρξης συναυλίας 21:00
Τιμή συμμετοχής 25,00 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο μαζί)
Ώρα αναχώρησης 16:15 μ.μ
Παρακαλούμε οι κρατήσεις να γίνουν έγκαιρα στο γραφείο μας Κολοκοτρώνη 6 και στα τηλέφωνα 6972792447 – 2791400904 διότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here