ΑρχικήΑΡΘΡΑΤουριστικό γραφείο Ζώταλη: Εκδρομή στην Τήνο την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Τουριστικό γραφείο Ζώταλη: Εκδρομή στην Τήνο την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Το τουριστικό γραφείο Ζώταλη την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στο νησί της Μεγαλόχαρης, στην πανέμορφη Τήνο!

Αναχώρηση από την Μεγαλόπολη για την Ραφήνα 03:30 έτσι ώστε μετά την παραλαβή των εισιτηρίων μας, να επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Τήνο. Θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου , για βόλτα , φαγητό , καφέ και ξεκούραση μέχρι την αναχώρηση του πλοίου στις 18:00 το απόγευμα για την Ραφήνα και από εκεί επιστροφή στην Μεγαλόπολη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 03:30 στην τράπεζα Εθνική και αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. .Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο των 7:30 και θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο νησί της Τήνου! Η Τήνος με την Παναγιά της Τήνου χαρακτηρίζεται ως το νησί της Μεγαλόχαρης. Εκατοντάδες εκκλησιές και εξωκλήσια επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της Πίστης. Οι περιηγητές την αποκαλούν όμορφη νύφη των Κυκλάδων. Είναι όμορφη, διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά της παρουσιάζει και μία εξαιρετική Αιγαιοπελαγίτικη Αρχιτεκτονική στα μοναδικά χωριά της. Με υλικά το γρανίτη το μάρμαρο και το σχιστόλιθο χτίστηκαν όμορφα και αισθητικά καμπαναριά, εκκλησιές και σπίτια που στολίζουν και τεχνικά το νησί, πέραν της φυσικής ομορφιάς του που βρίσκεται στις χρυσαφένιες ακρογιαλιές και τις παραλίες με τα βότσαλα. Επίσης ο ήλιος τη λούζει ολημερίς και της χαρίζει όμορφα δειλινά, ώστε να γίνονται μοναδικά. Με την άφιξή μας στη Τήνο, ύστερα από τρεις ώρες περίπου διαδρομή, θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος να προσκυνήσετε την Ιερή εικόνα στην Ευαγγελίστρια Παναγία της Τήνου, να απολαύσετε την χάρη του νησιού , να απολαύσετε τον καφέ, τα γεύματα στις ταβέρνες του νησιού, ουζάκι στην παραλία, βόλτες στα πανέμορφα γραφικά σοκάκια , να επισκεφτείτε τα μπαράκια και τις καφετέριες, να επισκεφτείτε τα τοπικά μαγαζιά με τα τοπικά προϊόντα και γλυκά της Τήνου κτλ…

Ο επιβλητικός ναός της Παναγίας της Τήνου ιδρύθηκε το 1823. Κτίστηκε στο σημείο που βρέθηκε η εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, σύμφωνα με το όραμα της Αγίας Πελαγίας. Πρόκειται για ένα λαμπρό οικοδόμημα κατασκευασμένο από λευκό μάρμαρο, το οποίο είναι το πρώτο αξιόλογο αρχιτεκτονικό μνημείο του απελευθερωμένου ελληνικού έθνους. Μπαίνοντας κανείς στο ναό από την κεντρική πύλη, αντικρίζει στα αριστερά της εισόδου το εικονοστάσι, στο οποίο φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η οποία είναι γεμάτη από αφιερώματα (τάματα) των πιστών, όπως εξάλλου και ολόκληρη η εκκλησία. Ακριβώς κάτω από τον κεντρικό μεγαλόπρεπο ναό, βρίσκεται ο ναός της Ευρέσεως, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην Ζωοδόχο Πηγή. Συγκέντρωση στο λιμάνι 17:30 προκειμένου να επιβιβαστούν όλοι οι εκδρομείς στο καράβι για επιστροφή στο λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί στην Μεγαλόπολη.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 60,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια του καραβιού και η μεταφορά με το λεωφορείο)
Τιμή για παιδιά μέχρι 10 ετών 50,00 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας και καλή διασκέδαση!
Τηλ. Επικοινωνίας: 2791400904 – 6972792447 -6942704634 και στο γραφείο μας Κολοκοτρώνη 6.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο γραφείο μας Κολοκοτρώνη 6 και στα τηλέφωνα 6972792447 – 2791400904.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια