Τουριστικό Γραφείο Ζώταλη: Εκδρομές στην Πύλο στις 23 Σεπτεμβρίου και στην Αίγινα στις 7 Οκτωβρίου

0
276

Το Τουριστικό γραφείο Ζώταλη την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου , διοργανώνει εκδρομή στην πανέμορφη και Εορτάζουσα Πύλο.
Το πρόγραμμα του γραφείου αναφέρει:
Αφού επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Σγράπας για προσκύνημα , θα μεταβούμε στην Πύλο για φαγητό – καφέ – βόλτα μέχρις ότου ξεκινήσει ο Αρχιερατικός Εσπερινός για την Εορτή της Πολιούχου της Πύλου, την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα.
Τιμή συμμετοχής 12,00 ευρώ και ώρα αναχώρησης 10:30 π.μ

Επίσης τον Οκτώβριο, το γραφείο διοργανώνει με μια υπέροχη ημερήσια εκδρομή στο πανέμορφο νησάκι της Αίγινας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
Σκοπός της εκδρομής αρχικά, είναι να η επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος όπου δεσπόζει ο Ναός του Άγιου Νεκτάριου προκειμένου να προσκυνήσουμε το εκκλησάκι με τον τάφο του Αγίου.
Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη μικρή πόλη της Αίγινας όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτα , φαγητό και καφέ μέχρι την ώρα που θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι για αναχώρηση.

***Κάπου εδώ θα θέλαμε να ενημερώσουμε ο,τι η επιστροφή στην Μεγαλόπολη θα είναι το αργότερο μέχρι τις 21:00 διότι την επόμενη μέρα τα σχολεία είναι ανοικτά.
Τιμή συμμετοχής 35,00 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες, προγράμματα και κρατήσεις στο γραφείο , Κολοκοτρώνη 6 και στα τηλεφωνά 6972792447 (Θοδωρής) , 6942704634 (Κατερίνα) και 2791400904.

Σας ευχαριστούμε,
Καλό Φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά!!!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here