Τον Ιούνιο θα παραδοθεί η Συνδετήρια Οδός Μεγαλόπολης

1
289

Τα έργα στην συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης θα ξεκινήσουν την επόμενη Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα και το έργο θα παραδοθεί τον Ιούνιο.

Αυτό δήλωσε σήμερα στην Μεγαλόπολη , ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ενημερώνοντας τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, σε συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο.

Μαζί με τον κ. Δέδε ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου αλλά και εκπρόσωποι του ΜΟΡΕΑ.

Αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις ανέφερε ο κ. Δέδες όπως έχουν αναλάβει δεσμεύσεις και οι υπεύθυνοι του ΜΟΡΕΑ για τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που σας ανέφερα. Επίσης ο κ. Δέδες έκανε μια αναφορά σε όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις ανακοινώσεις Δέδε.

δείτε τις δηλώσεις των κ. Δέδε και Παπαδόπουλου

[ot-video][/ot-video]

Παρέμβαση έκαναν κάτοικοι από τα Περιβόλια και πολίτες που έχουν κτήματα και αγροτικές δραστηριότητες, ζητώντας να υπάρχουν σημεία που να μπορούν να περνάνε από την συνδετήρια με ασφάλεια αυτοί και τα ζώα τους. Υπενθυμίζουμε ότι από τις μελέτες που έχουν γίνει δημιουργούνται προβλήματα σε όσους έχουν δραστηριότητες πλησίον του δρόμου αφού η συνδετήρια οδός τους αποκόπτει από την πρόσβαση στα κτήματα τους.

Δείτε την σχετική συζήτηση που είχαν για τα προβλήματα ο Κώστας Μιχόπουλος και ο κ. Καρνέζης από το Υπουργείο.

[ot-video][/ot-video]

syndetiria-3-2016 (1) syndetiria-3-2016 (3) syndetiria-3-2016 (4) syndetiria-3-2016 (5) syndetiria-3-2016 (6) syndetiria-3-2016 (7)

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here