Τον «άδειασαν» ή τους «άδειασε»;..

0
392

Πλούσιο το προσκήνιο, αλλά πλούσιο και το παρασκήνιο της χθεσινής επίσημης πρώτης στα μέλη του κόμματος της ΝΔ στην Αρκαδία, με μπόλικο από Μεσσηνία, του Παναγιώτη Νίκα, εν ενεργεία δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος πήρε το χρίσμα για να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Λέμε με μπόλικο από Μεσσηνία επειδή από τα 100, ας πούμε, άτομα, τα 30 ήταν Μεσσήνιοι που συνοδεύουν τον κ. Νίκα.

Οι απουσίες, αλλά και η αμηχανία, δύσκολο να κρυφτούν.

Γενικά, στην αρχή, όλη η παρουσίαση ήταν σαν μια οικογενειακή γιορτή, όπου ένα μέλος της δεν εμφανίστηκε και έπρεπε αυτός που κάλεσε τη σύναξη να εξηγήσει την απουσία.
Αντί, όμως, να εξηγήσει την απουσία, αποκάλυψε το «άδειασμα»…

Ο αμήχανος και εξαιρετικά νευρικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο οποίος ζήτησε «συγγνώμη» πολλές φορές επειδή, όπως είπε, εξαιτίας μιας κακής συνεννόησης ανάμεσα στη γραμματέα του και στη γραμματεία του κ. Λυκουρέντζου τελικά δεν ενημερώθηκε ο πρώην υπουργός, αξιοσέβαστο στέλεχος του κόμματος και πρώην βουλευτής της ΝΔ για την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να μην παραστεί.

Όταν τελείωσε η αμήχανη απολογία, φουριόζος ο κ. Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση και ανέφερε και ο ίδιος ότι «εκ παραδρομής» δεν προσκλήθηκε ο κ. Λυκουρέντζος.

Είναι σαν να μας λένε ότι μαζεύτηκε όλη η οικογένεια εδώ, αλλά δεν είπαμε στον… πάτερ φαμίλια να έρθει.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Λυκουρέντζος δεν είχε κανέναν λόγο να παραστεί σε μια εκδήλωση όπου θα παρουσιαζόταν ο Παναγιώτης Νίκας ως υποψήφιος περιφερειάρχης, καθώς ο ίδιος δεν θα αρνείτο την υποψηφιότητα. Ωστόσο, σε εκείνη τη συνάντηση πριν από λίγους μήνες, το μόνο που του πρότεινε το κόμμα ήταν να κατέλθει βουλευτής.

Πράγμα που, προφανώς, δεν τον αφορά.

Τους… «άδειασε» επομένως χθες, αφήνοντας το κομματικό ακροατήριο μουδιασμένο.

Γαλανιάδη Εύα από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here