Τι υπάρχει θαμμένο στην αποθήκη της ΤΕΡΝΑ και πόσο επικίνδυνο είναι;

2
382

Πίσω από τις παλιές μονάδες της ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Στον δρόμο προς την 4η μονάδα και δεξιά αμέσως μετά τις ταινιογέφυρες, υπάρχει ένας περιφραγμένος αλλά αφύλακτος χώρος με διάφορα υλικά, όπου ανεξέλεγκτα  μπαίνουν διάφοροι και παίρνουν ότι βρουν.

Μπαίνοντας στον εν λόγω χώρο, αριστερά, βλέπει κανείς μερικές στοίβες με βαρέλια και πλάι ακριβώς υπάρχει μια περίφραξη  κλειδωμένη με αλυσίδες και λουκέτο, που μοιάζει να προστατεύει κάτι σαν σκεπασμένη δεξαμενή.  Επάνω στην περίφραξη υπάρχει σήμα που λέει προσοχή ακτινοβολία. (Βλέπε τις φωτογραφίες.)

Τι είναι αυτό; Τι υπάρχει κάτω από το σκέπασμα που μοιάζει με δεξαμενή; Πόσο επικίνδυνο είναι; Αν είναι κάτι επικίνδυνο, πως διασφαλίζεται η φύλαξη του; Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν γνώση;

Ιωάννης Ασημακόπουλος

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειστε πιο ασχετοι και απο τις χαρτοπετσετες. Πρεπει να τσεκαρετε τις πηγες σας πριν γινεται ρεζιλι. Φυλακες υπαρχουν… Στην περιφραξη με το ραδιενεργο συμβολο εβαζαν παλια τα μηχανηματα ραδιογραφιας. Τωρα δεν εχει τιποτα μεσα.

    • Αγαπητέ φίλε από ότι βλέπεις το άρθρο είναι ενυπόγραφο και απλά θέτει κάποια ερωτήματα.
      Όποιος είναι αρμόδιος θα έχει την δυνατότητα να μας απαντήσει .
      Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς σου , απλά εκφράζουν τον χαρακτήρα σου και δεν μας αφορούν. Μάλιστα η απάντηση σου – αν ισχύει – θα στείλει στον εισαγγελέα όλους τους υπεύθυνους. Αλίμονο μας αν απλά κάποιοι παράτησαν αυτό το φρεάτιο το οποίο είχε δεχθεί ραδιενεργά υλικά σε μια άκρη, αλίμονο επίσης και σε όσους ΑΣΧΕΤΟΥΣ το ξέρουν και δεν μίλησαν, ελπίζω μόνο να μην το πλησίασαν!! Αν το ήξεραν και δεν μίλαγαν τότε είναι πιο άσχετοι και από εμάς που είμαστε όπως λες χειρότεροι και από χαρτοπετσέτες!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here