ΑρχικήΑΡΘΡΑΤι συμβαίνει με τις εκλογικές διαδικασίες στην ΕΤΕ ΔΕΗ;

Τι συμβαίνει με τις εκλογικές διαδικασίες στην ΕΤΕ ΔΕΗ;

Απίστευτο μπάχαλο και πρωτόγνωρες διαδικασίες στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΤΕ ΔΕΗ.
2 εβδομάδες έχουν περάσει από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου και ακόμα στην Αθήνα ψάχνουν για χαμένους σάκους με τα ψηφοδέλτια, 2 εβδομάδες  και κανείς δεν ξέρει ποια είναι τα αποτελέσματα.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι, μπορούν άραγε να καταλάβουν την ζημιά που προκαλούν στο μεγαλύτερο σωματείο με τις πράξεις τους;
Γιατί φτάνουμε το έτος 2016 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις; ποιοι ζορίζονται και ποιοι νομίζουν ότι θα ωφεληθούν από αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις;

Οι εργαζόμενοι προσήλθαν και τίμησαν το σωματείο, τώρα όλοι  ελπίζουν ότι δεν θα γίνει προσπάθεια από κάποιους ανεγκέφαλους να αλλοιώσουν την βούληση των εργαζομένων με τεχνάσματα του παρελθόντος.

Όσοι  αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα,  ανεξάρτητα  παρατάξεων και ψηφοδελτίων, όσοι  τους ενδιαφέρει το μέλλον της ΕΤΕ ΔΕΗ και των εργαζομένων, είναι όλοι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν τις διαδικασίες. Αυτοί που ξέρουν- βλέπουν και σωπαίνουν είναι συνεργοί και συνυπεύθυνοι!! Τα ψέμματα τελείωσαν!!

 

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ