ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ. Σ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ

4
354

Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε σήμερα Τετάρτη στην Μεγαλόπολη. Στη αρχή του Συμβουλίου έγιναν ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης που φεύγει από την πόλη και πάει στα διόδια του ΜΟΡΕΑ στην Βελιγοστή , επίσης είχαμε μια νέα πληροφορία από τον Σπύρο Τσιριγώτη ότι θα κλείσει και ΟΤΕ στην Μεγαλόπολη.

Ακόμα μια υπηρεσία που φεύγει από την Μεγαλόπολη και πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες που είχε το Καφενείο της Μεγαλόπολης και με την δημοσίευση τους ενημερώσαμε τους πάντες για την άσχημη αυτή εξέλιξη για την πόλη της Μεγαλόπολης.

δείτε την σχετική αποκλειστική δημοσίευση ΕΔΩ

Ερώτηση έκανε και ο Γιάννης Φουσέκης σχετικά με το ποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος για να γίνουν οι νέες φυλακές στην περιοχή της Μεγαλόπολης και για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί γραφεία στις αντιπολιτεύσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δεσμεύτηκε ότι θα συζητηθούν τα θέματα στο επόμενο συμβούλιο σε έκτακτο αν υπάρξει ανάγκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπως το κατέγραψε η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της πυροσβεστικής τι κάνουν γι'αυτό; γιατί δεν κάνουν απεργία ή κάποια διαμαρτυρία για αυτό που θα συμβεί στην δουλειά τους; γιατί πρέπει να είστε κότες σε αυτήν την κωλο-συντηρητική κοινωνία που ζείτε;

  2. καλά οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ και της πυροσβεστικής τι κάνουν γι'αυτό; γιατί δεν κάνουν απεργία ή κάποια διαμαρτυρία για αυτό που θα συμβεί στην δουλειά τους; γιατί πρέπει να είστε κότες σε αυτήν την κωλο-συντηρητική κοινωνία που ζείτε;

  3. Έδιωξαν την ΔΟΥ από την Μεγαλόπολη, μούγκα οι Μεγαλοπολίτες. Με μια υπογραφή του ο υπουργός σε ένα βράδυ αποφάσισε να κάνει την Μεγαλόπολη χαβούζα βιομηχανικών αποβλήτων, μούγκα οι Μεγαλοπολίτες. Τώρα έχει προκύψει θέμα με την πυροσβεστική τραλαλά τραλαλό οι Μεγαλοπολίτες.
    Εγώ λοιπόν προτείνω να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα πανελλαδικώς και να τα κλείσουμε – διώξουμε ΌΛΑ από την πόλη. Να μην αφήσουμε δηλαδή “να μας πάρει την δόξα η τρόικα”!

  4. Έδιωξαν την ΔΟΥ από την Μεγαλόπολη, μούγκα οι Μεγαλοπολίτες. Με μια υπογραφή του ο υπουργός σε ένα βράδυ αποφάσισε να κάνει την Μεγαλόπολη χαβούζα βιομηχανικών αποβλήτων, μούγκα οι Μεγαλοπολίτες. Τώρα έχει προκύψει θέμα με την πυροσβεστική τραλαλά τραλαλό οι Μεγαλοπολίτες.
    Εγώ λοιπόν προτείνω να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα πανελλαδικώς και να τα κλείσουμε – διώξουμε ΌΛΑ από την πόλη. Να μην αφήσουμε δηλαδή “να μας πάρει την δόξα η τρόικα”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here