ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
153

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων για την πόλη της Μεγαλόπολης. Απομένει και αυτή η διαδικασία για ξεκινήσει να λειτουργεί με κανονικούς ρυθμούς η νέα δημοτική αρχή στην πόλη.

[blockquote style=”1″]Θυμόμαστε βέβαια όλοι την σαφή δέσμευση του Διονύσιου Παπαδόπουλου ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κανέναν από τους παλιούς Δημάρχους που είναι μέσα στον συνδυασμό του. Οπότε λογικά – αν όντως ο νέος Δήμαρχος κρατήσει τον λόγο του- στις θέσεις αυτές θα μπουν νέα πρόσωπα.[/blockquote]

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης θα ανακοινωθούν 4 αντιδήμαρχοι. Και οι 4 θα είναι νέα πρόσωπα. Οι 2 θα είναι έμμισθοι και οι 2 χωρίς αντιμισθία. Μιλάμε βέβαια για τις θέσεις αντιδημάρχων που έχουν να κάνουν:

Ο πρώτος με την επίβλεψη έργων , ο δεύτερος με τον τομέα καθαριότητας και τεχνικού προσωπικού. Επίσης θα περιμένουμε να δούμε αν θα λειτουργήσουν πάλι τα παλιά δημαρχεία Λεονταρίου και Καρύταινας όπως πάλι είχε υποσχεθεί ο νέος Δήμαρχος , οπότε αναμένεται οι άλλοι 2 αντιδήμαρχοι να έχουν καθήκοντα στις ενότητες Φαλαισίας και Καρύταινας.

Σε ότι αφορά τώρα την τοποθέτηση των παλαιών δημάρχων στην οικονομική επιτροπή, σίγουρα ήταν κάτι εντελώς απαραίτητο για τον νέο Δήμαρχο αφού θα πρέπει ειδικά τώρα στο ξεκίνημα η τόσο σημαντική επιτροπή να έχει μέσα στελέχη έμπειρα. Ακούγονται βέβαια ήδη πολλά σχόλια αλλά σε κάθε περίπτωση καλύτερα όπως έγινε τώρα , παρά να έμπαιναν νέα πρόσωπα και να είχαν από πίσω τους , τους παλιούς.

 

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here