Επίσκεψη στις υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία με το ψηφοδέλτιο του Μανώλη Μάκαρη “Πρώτα η Πελοπόννησος” Γεώργιος Φαράντος ο οποίος πραγματοποίησε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επίσκεψη στις υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Στα πλαίσια των προεκλογικών επισκέψεων πραγματοποίησα επίσκεψη στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.
Οι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Εκπαίδευσης δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για την ουσιαστική εκπαίδευση των μαθητών στις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες του σημερινού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.
Τους ευχαριστούμε για την προσπάθειά τους αυτή.
Με το Μανώλη Μάκαρη, επικεφαλή της παράταξης Πρώτα η Πελοπόννησος, δηλώνουμε τη διαρκή υποστήριξη μας στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών λειτουργών και στην εκπαιδευτική διαδικασία σε ένα σύγχρονο δημόσιο και δωρεάν σύστημα παιδείας.
Γεώργιος Φαράντος