ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1/2010 Ο κ. ΖΕΡΒΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!

0
172
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010 θα επισκεφτεί το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Η. κος Αρθ. Ζερβός.
Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, η είδηση είναι οι εργασίες καλωπισμού και συμμαζέματος των χώρων που πραγματοπιούνται ειδικά στις μονάδες παραγωγής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης.
Τοίχοι βάφονται, πλακάκια τρίβονται και γυαλίζονται, αλλάζονται τα φώτα στην κυριολεξία, πετιούνται άχρηστα υλικά και αντικείμενα και γενικά γίνονται εργασίες από εργολάβους πάντα που δεν έχουν γίνει 20 χρόνια τώρα!! Και όλα αυτά βέβαια μόνο στους χώρους που θα περάσει πιθανόν ο κ.Ζερβός!
Η κατάσταση έχει προκαλέσει πολλά σχόλια αλλά και μεγάλο εκνευρισμό στους εργαζόμενους γιατί ποτέ δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο για να τους ίδιους αλλά γίνετε τώρα σαν να περιμένουν οι υπεύθυνοι επιθεώρηση από τον στρατηγό!
Τέτοιες κινήσεις και ενέργειες σχολιάζουν όλοι προκαλούν, ειδικά γιατί σίγουρα το κόστος δεν θα είναι μικρό και είναι μεγάλη απορία σε όλους τι θα γίνει με τους χώρους που δεν θα περάσει ο κ. Ζερβός και δυστυχώς θα συνεχίσουν να επιβαρύνουν όλους τους εργαζόμενους.
Από το blog ΔΑΚΕ ΕΤΕ ΔΕΗ
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here