ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
156

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου το απόγευμα στις 19.30 θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μεγαλόπολης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , στο νέο Δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Αυτό αποφασίστηκε και ήδη έχουν αρχίσει να μοιράζονται και οι προσκλήσεις στους νέους συμβούλους και σε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών διαμερισμάτων.

Βέβαια απόφαση από το δικαστήριο δεν έχει βγει ακόμα αλλά σύμφωνα με τις εγκυκλίους που έχουν κυκλοφορήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών , πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες.

Έτσι λοιπόν ο Διονύσιος Παπαδόπουλος , ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο επίσημα ανακηρυγμένος Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα ορκιστεί και από Δευτέρα αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

Οποιαδήποτε στιγμή έχουμε την απόφαση από το δικαστήριο τότε θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες αν και εφόσον υπάρχουν αλλαγές.

Για το θέμα της απόφασης και γιατί δεν έχει βγει ακόμα, θα σας αναφέρω κάποια πράγματα εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολης , σε νεότερη δημοσίευση. Να σας πω μόνο ότι στην Τρίπολη σήμερα Τρίτη ανακοινώθηκε προφορικά η απόφαση για τον Δήμο Τρίπολης , η οποία δικαιώνει τον κ. Παυλή και οδηγεί τον απερχόμενο δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Την Παρασκευή στις 29 Αυγούστου λοιπόν η ορκωμοσία στην Μεγαλόπολη , την οποία το Καφενείο της Μεγαλόπολης με τον Άγγελο Κυριαζή θα μεταδώσουν ζωντανά μέσω livestreaming στο διαδίκτυο. Η μετάδοση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 19.30 και για να τη δείτε πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε παρακάτω και την σχετική πρόσκληση…

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Με ιδιαίτερη τιμή, σας προσκαλούμε στις 29 / 08 / 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30΄, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, στην τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου κυρίου Διονυσίου Παπαδόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς και των μελών των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Διονύσιος Παπαδόπουλος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here