ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

4
331

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου θα αναρτηθούν τελικά τα αποτελέσματα της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων από τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Μεγαλόπολης.

Το τελικό αποτέλεσμα παραμένει βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε, Δήμαρχος Μεγαλόπολης θα ανακηρυχθεί ο Διονύσιος Παπαδόπουλος με 15 ψήφους διαφορά.

Από Δευτέρα λοιπόν τα επίσημα νέα και η αναμονή αν θα υπάρξει ένσταση η όχι.

………………………………

Με την ευκαιρία να σας πληροφορήσω ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης , απάντησε αρνητικά στο αίτημα των συμβούλων της αντιπολίτευσης που ζητούσαν ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΒΟ.

Η παραπάνω είδηση που σας μεταφέρω είναι από προφορική ενημέρωση που έχω και τους ακριβείς λόγους που δεν γίνεται δεκτό το αίτημα θα σας τους δημοσιεύσω αμέσως μόλις κυκλοφορήσει από το Δήμο Μεγαλόπολης η απάντηση. Να τονίσω ότι η απάντηση έχει σταλεί εγγράφως στις αντιπολιτεύσεις αλλά δεν έχει δημοσιευθεί από τον Δήμο Μεγαλόπολης ακόμα.

δείτε το σχετικό αίτημα ΕΔΩ

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάκη είναι αλήθεια ότι ο Κος Παπαδόπουλος παίρνει τήν 4η έδρα στην Φαλλαισία (οπότε μένει εκτός ο Βασίλης ο Καννέλος) και στήν Μεγαλόπολη παίρνει 11 αντί 12;;(οπότε μπαίνει ο Νίκος ο Μπελιάς από την πλευρά του Κου Μπούρα);;

  2. Τάκη είναι αλήθεια ότι ο Κος Παπαδόπουλος παίρνει τήν 4η έδρα στην Φαλλαισία (οπότε μένει εκτός ο Βασίλης ο Καννέλος) και στήν Μεγαλόπολη παίρνει 11 αντί 12;;(οπότε μπαίνει ο Νίκος ο Μπελιάς από την πλευρά του Κου Μπούρα);;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here