Την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα έρθει στην Μεγαλόπολη ο Κωστής Μουσουρούλης

0
425

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου θα επισκεφθεί την Μεγαλόπολη ο Κωστής Μουσουρούλης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας , ο κ. Μουσουρούλης επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή την Τρίπολη όπου έχει σειρά συναντήσεων στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας.

Την Δευτέρα το πρωί θα φτάσει στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης και αρχικά θα συναντήσει τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων. Στην συνέχεια στις 10:30 θα γίνει διευρυμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης παρουσία του κ. Μουσουρούλη ο οποίος αναμένεται να κάνει μια μικρή παρουσίαση των δράσεων της επιτροπής και θα αναφερθεί και στο masterplan που ετοιμάζεται να βγει σε δημόσια διαβούλευση τον Σεπτέμβριο.

Στην συνέχεια της ημέρας ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης θα έχει και άλλες επαφές και θα επισκεσθεί διάφορους χώρους , το ακριβές πρόγραμμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here