ΑρχικήΑΡΘΡΑΤηλεθέρμανση Μεγαλόπολης: Μείωση στην χρέωση για την περίοδο 2014-2015

Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης: Μείωση στην χρέωση για την περίοδο 2014-2015

Από την Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης κυκλοφόρησε ενημέρωση, σχετικά με την απόφαση να υπάρξει μια μείωση στην χρέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την περίοδο που πέρασε. 

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει:

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ
Ταχ. Δ/νση:  Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου
T. Κ.: 22200- Μεγαλόπολη
Τηλ.- Fax: 2791025400-25450
Τηλ. Εγκ/σεωνΤ/Θ : 2791025537

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ 11/06/2015

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, το Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης αποφάσισε να μειώσει την χρέωση της μίας θερμικής μεγαβατώρας για την λήγουσα χειμερινή περίοδο, από 65,66€ + ΦΠΑ που ήταν η περσινή τιμή, σε 61,50€  + ΦΠΑ που αναλογεί σε έκπτωση 47% έναντι της τιμής πετρελαίου θέρμανσης για την λήγουσα χειμερινή περίοδο.

Παρακαλούμε για την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών κατανάλωσης και των οφειλών, ατομικών  ή συνολικών, γιατί  σε αντίθετη περίπτωση η εταιρεία θα βρεθεί στην δυσμενή θέση να αναγκαστεί να διακόψει την παροχή ενέργειας  στον θερμικό  υποσταθμό της Τ/Θ.
Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας παρακαλούμε όλους τους καταναλωτές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της εταιρείας και της τήρησης των όρων της σύμβασης παροχής θερμικής ενέργειας.

Επισημαίνουμε ότι οι καταναλωτές θα πρέπει  να μεριμνούν για την προστασία και την ασφαλή λειτουργία  των εγκαταστάσεων της Τηλεθέρμανσης που βρίσκονται εντός του ακινήτου τους, όπως μόνωση σωληνώσεων-προστασία σταθμών Τ/Θ, καθαρισμός νερού του εσωτερικού δικτύου εγκαταστάσεων θέρμανσης.
Τέλος όσοι επιθυμούν  να προβούν σε ρύθμιση διακανονισμού εξόφλησης λογαριασμού  θα πρέπει πριν την λήξη του περιοδικού λογαριασμού να υποβάλλουν αίτημα στα γραφεία της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε όλους τους καταναλωτές μας για την καλή συνεργασία και την υποστήριξή τους στο έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να παρέχουμε καθαρή και φθηνή θερμότητα στη πόλη μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ