ΑρχικήΑΡΘΡΑΤηλεθέρμανση: Ένταξη σε πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του δικτύου

Τηλεθέρμανση: Ένταξη σε πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του δικτύου

Δελτίο τύπου

Η Διοίκηση της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει ότι, η προσπάθεια για την ολοκλήρωση του δικτύου Τηλεθέρμανσης και της εγκατάστασης θερμικών σταθμών στο σύνολο των κατοικιών της πόλης μας, γίνεται πράξη, με την ένταξη του Έργου «Επέκταση Δικτύου Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης – Β΄ Φάση» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό 10.267.872,00 €.

Στο Πρόγραμμα προβλέπεται, μεταξύ άλλων, να κατασκευασθεί δίκτυο διανομής μήκους 17,3 km και να εγκατασταθούν 500 θερμικοί σταθμοί, ολοκληρώνοντας την επέκταση της Τηλεθέρμανσης.

Αυτή η σημαντική εξέλιξη, είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών του Δήμου και της Επιχείρησης, ώστε να εξασφαλισθεί θερμική ενέργεια, για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Παράλληλα, σας πληροφορούμε ότι ήδη ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Διοίκηση της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης Α.Ε., είναι σε επαφή με τις Διοικήσεις της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε., προκειμένου να εξευρεθεί η βέλτιστη εναλλακτική λύση για την απρόσκοπτη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, μετά την οριστική παύση λειτουργίας της Μονάδας ΙΙΙ.

                                              ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

                                                     ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια