ΑρχικήΑΡΘΡΑΤετραπλασιάζεται το μπόνους για την οικειοθελή αποχώρηση εργαζομένων στα Ορυχεία και τις...

Τετραπλασιάζεται το μπόνους για την οικειοθελή αποχώρηση εργαζομένων στα Ορυχεία και τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου Μεγαλόπολης έγινε σήμερα μια τηλεδιάσκεψη μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, των εκπροσώπων των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο, εκπροσώπων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά και του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινων Πόρων Γιώργου Δαμάσκου.

Από την τηλεδιάσκεψη αυτή προκύπτει η είδηση ότι τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το Δ.Σ. της ΔΕΗ μια απόφαση , σύμφωνα με την οποία όσοι εργαζόμενοι έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος ηλικίας και έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα, αν αποχωρήσουν οικειοθελώς θα λαμβάνουν μπόνους ποσού 20.000 ευρώ.

Μέχρι σήμερα αν κάποιος εργαζόμενος αποχωρούσε μόνος του έπαιρνε 15.000 ευρώ + 5.000 ευρώ μπόνους, τώρα με την νέα απόφαση θα παίρνει 15.000 ευρώ + 20.000 ευρώ μπόνους σύνολο 35.000 ευρώ.

Τονίζουμε ότι η απόφαση αυτή ισχύει για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ στους ΑΗΣ και τα Ορυχεία, των λιγνιτικών κέντρων σε Δυτική Μακεδονία και της Θυγατρικής της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Η αρχική σκέψη ήταν η απόφαση αυτή να ισχύει μόνο για τις μονάδες της Μακεδονίας αλλά μετά από παρέμβαση των εκπροσώπων των εργαζομένων και της ΓΕΝΟΠ αποφασίστηκε να ισχύει και για την Μεγαλόπολη.

Σκοπός της απόφασης αυτής είναι, πρώτον η μείωση του κόστους της λιγνιτικής παραγωγής και δεύτερον η μείωση των δαπανών για τη μισθοδοσία της επιχείρησης.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παλι δεν δημοσιεύσετε τα σχόλια μου. Γιατι επειδη τωρα δεν ειπα την αληθεια για το μελλον που μας φέρνει η ΝΔ και μερικα κομματοσκυλα μονιμοι;
    Παλι εθιξα το κομμα σας; Φοβάστε μην σας διωξουν απο την 5η;

    • Σε αυτό το άρθρο δεν έχουμε λάβει άλλο σχόλιο. Κάποιος ανώνυμος όταν γράφει ονόματα τότε το σχόλιο δεν περνάει, αν θέλετε να γράψετε ονόματα να βάλετε και το δικό σας.
      Γνωρίζετε εσείς το κόμμα μου; Μπήκαμε μαζί στην κάλπη ή έχουμε συζητήσει πολιτικά οι δυο μας;
      Στείλτε λοιπόν πάλι το σχόλιο σας για να δούμε τι είναι αυτό που λέτε και νομίζετε ότι δεν μας αρέσει και το κόψαμε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια