ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΚΟΒΟΥ

40
2052

Τελείωσε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου ο έλεγχος των ψηφοδελτίων των Δημοτικών εκλογών στην Μεγαλόπολη. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει οι 2 πλευρές με την συνδρομή δικηγόρων εξέτασαν τα ψηφοδέλτια ένα- ένα και ο καθένας πλέον έχει κρατήσει τις σημειώσεις του .

Με βάση όσα ανέδειξε η κάθε πλευρά θα πρέπει όποιος θέλει μέσα στις επόμενες 7 ημέρες να καταθέσει ένσταση στην οποία θα υπάρχει σαφής αναφορά σε ποια ακριβώς ψηφοδέλτια υπάρχει πρόβλημα.

Τις τελευταίες ημέρες στην Μεγαλόπολη όλη αυτή η διαδικασία ( αλλά και η πολύ μικρή διαφορά από μόνη της ) έχει ανοίξει νέες πληγές . Η κάθε πλευρά διαδίδει τις δικές της φήμες και εκτιμήσεις και φυσικά η κάθε πλευρά θεωρεί ότι θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή.

Στην ουσία αυτή την στιγμή με όλα όσα συμβαίνουν και με όσα κυκλοφορούν σαν φήμες και σαν πληροφορίες στην πόλη έχει ακυρωθεί η ίδια η εκλογική διαδικασία. Παρόλο που δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση από πλευράς του κ. Μπούρα, ο συνδυασμός του Δημοκρατική Συνεργασία δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα και είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προσφύγει στο εκλογοδικείο. Η πλευρά Παπαδόπουλου σε αυτό το θέμα τηρεί στάση αναμονής και δείχνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής του αποτελέσματος.

Τι έχει βγάλει λοιπόν ο έλεγχος? Υπάρχουν μεμονωμένα ψηφοδέλτια 1 η 2 σε κάποια τμήματα τα οποία θα εξεταστούν αν καλώς ακυρώθηκαν η αν κακώς θεωρήθηκαν έγκυρα. Είναι φανερό ότι η πλευρά του κ. Μπούρα θα επιδιώξει να βγάλει άκυρα κάποια ψηφοδέλτια του κ. Παπαδόπουλου και να μετατρέψει σε έγκυρα κάποια δικά της άκυρα. όπως σας ανέφερα παραπάνω ήδη οι δικηγόροι έχουν καταγράψει ακριβώς ποια είναι αυτά.

Πρόβλημα όπως σας έγραψα και προχθές υπάρχει στο χωριό Κουρουνιού που ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν έχει μονογράψει και δεν έχει αριθμήσει ένα – ένα τα ψηφοδέλτια. Εδώ η κάθε πλευρά δίνει πάλι την δική της εκδοχή αλλά θεωρείται απίθανο να ακυρωθούν όλα τα ψηφοδέλτια ενός χωριού. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από αν έχει γραφτεί σωστά το πρακτικό και από το πως θα παρουσιάσει το θέμα στο δικαστήριο η κάθε νομική ομάδα των 2 πλευρών.

Άφησα για το τέλος το πρόβλημα με το χωριό Άκοβος. Εδώ πραγματικά υπάρχει το μεγάλο θέμα! 38 ψηφοδέλτια του κ. Παπαδόπουλου που έχουν γραφτεί σαν έγκυρα στο βιβλίο πρακτικών , βρέθηκαν στον έλεγχο να είναι τρυπημένα με καρφίτσα. Μάλιστα η τρύπα δεν είναι εύκολα ορατή και υπάρχει στο ίδιο ακριβώς σημείο ανά 10 η 12 ψηφοδέλτια. Εδώ αναμένεται να επικεντρώσουν την προσοχή τους οι 2 αντίπαλοι , εδώ είναι που υπάρχει ο μεγαλύτερος θόρυβος.

Η πλευρά Μπούρα φαίνεται να υποστηρίζει ότι τα ψηφοδέλτια αυτά κακώς πέρασαν σαν έγκυρα γιατί το τρύπημα τους έχει παραβιάσει την μυστικότητα της διαδικασίας και ότι αυτό έχει γίνει από κάποιους που θέλησαν να ελέγξουν κάποιους ψηφοφόρους του χωριού. Με βάση αυτό το σκεπτικό θα επιχειρήσουν να βγάλουν άκυρα αυτά τα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου η πλευρά Παπαδόπουλου υποστηρίζει ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος , είναι συμπολίτης μας και όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε με βεβαιότητα ότι τα ψηφοδέλτια αυτά τα έλεγξε πολύ καλά κατά την καταμέτρηση και δεν διαπίστωσε ούτε αυτός , ούτε τα 4 μέλη της εφορευτικής το παραμικρό. Γι αυτό και τα καταμέτρησαν σαν έγκυρα. Με αφορμή λοιπόν αυτές τις αναφορές η πλευρά Παπαδόπουλου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον όσων ήταν παρόντες στην καταμέτρηση γιατί πιστεύουν ότι κάποιος τρύπησε τα ψηφοδέλτια εκ των υστέρων.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι μας ότι τα πράγματα παίρνουν μια ακόμα χειρότερη εξέλιξη και αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κόντρα.

Και στα 2 στρατόπεδα υπάρχει προβληματισμός αλλά το κυριότερο όλη η πόλη ασχολείται πλέον με την δικαστική εξέλιξη που θα υπάρχει.

Δεν ξέρω να σας πω αυτή την στιγμή ποια θα είναι η κατάληξη. Αυτό που σίγουρα ξέρω όμως είναι ότι όλα αυτά που γίνονται χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή από όλες τις πλευρές. Είναι αναμφισβήτητα δικαίωμα του καθενός να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση του δίνει η νομοθεσία. Θα πρέπει όμως και οι 2 πλευρές να κινηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφυλάξουν την ηρεμία και την συνοχή της κοινωνίας. Είναι όλοι υπεύθυνοι να βάλουν πάνω από όλα τους πολίτες , τα προβλήματα τους και να διασφαλίσουν με τις πράξεις τους ότι η μικρή διαφορά που είχε το αποτέλεσμα των εκλογών, δεν θα φέρει επιπλοκές στην κοινωνία.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας κάποιοι αν νικήσουν θα λένε ότι δικαιώθηκαν , ενώ αν χάσουν θα ρίξουν τη ευθύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Και αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές. Οπότε είναι απόλυτα φανερό ότι για πολλά χρόνια στο μέλλον θα μας ακολουθούν όλα όσα γίνονται σήμερα. Και δυστυχώς η κοινωνία μας θα διχαστεί ακόμα περισσότερο, εκτός και αν οι αιρετοί μας δείξουν την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση και κρατήσουν την υπεύθυνη στάση που είναι αναγκαία.

 

Facebook Comments

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΒΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΑ ΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΚ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟϊΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΑΚΗ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΥΛΛΑ???

 2. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΑΚΟΒΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΑ ΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΚ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟϊΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΑΚΗ ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΥΛΛΑ???

 3. Φίλε Αβερωφ το οτι εισαι ιντριγκαδόρος , μυθαμανής και αηδιαστηκος ειναι προφανές απο το κατάπτυστο και γεμάτο χολή κείμενο σου. Αυτο που ειναι ακόμα πιο πασιφανές όμως ειναι το ποσο εγκαθετος και στημένος εισαι. Περαστικά σε σένα και σε αυτούς που σε δασκαλευουνε να παπαγαλίζεις αυτές τις μπούρδες .

 4. Φίλε Αβερωφ το οτι εισαι ιντριγκαδόρος , μυθαμανής και αηδιαστηκος ειναι προφανές απο το κατάπτυστο και γεμάτο χολή κείμενο σου. Αυτο που ειναι ακόμα πιο πασιφανές όμως ειναι το ποσο εγκαθετος και στημένος εισαι. Περαστικά σε σένα και σε αυτούς που σε δασκαλευουνε να παπαγαλίζεις αυτές τις μπούρδες .

 5. Καταρχας θα ηταν πρεπει να σεβομαστε καποιον ανθρωπο,ο οποιος μεχρι σημερα εχει μια ανωδικη σταδιοδρομια με επιπεδο κ διακριτικοτητα.Οσο αφορα τωρα το σαλο των ψηφων θα ηθελα να πω το εξης.Υστερα απι την καταμετρηση των ψηφων κατα την παρουσια των δικηγορων κ των εκπροσωπων των παραταξεων,οι ψηφοι δινονται στο δημο.Η μεθοδος της καρφιτσας ειναι μια απαρχαιωμενη μεθοδος με σκοπο την αλλαγη του αποτελεσματος με υπουλο τροπο.Απο τη στιγμη,που οι ψηφοι φυλασσονται στο δημο,μπορει να υποκινηθει ανθρωπινος παραγοντας,με αθεμιτα μεσα,για να αλλοιωθουν οι ψηφοι απι την αρχικη τους κατασταση.Αυτο το γνωριζουν δικηγοροι κ εχουν υπαρξει κατα το παρελθον τετοια κρουσματα σε διαφορες περιοχες στην Ελλαδα.Κατι αναλογο βιωνουμε κ στη Μεγαλοπολη.Θα παρακαλουσα λοιπον,να σταματησουν οι προσωπικες επιθεσεις στον κυριο Παπαδοπουλο για τον απλο λογο οτι δεν εχει δοκιμαστει η ικανοτητα του ως δημαρχος.Αν θελουμε να μιλαμε για διδασκαλια των παιδιων της Μεγαλοπολης μην απευθυνεστε στον κυριο Παπαδοπουλο.Δεν εχει διδαξει ακομα τιποτα γιατι δεχεται πολεμο.Η αμυλα ειναι θεμα παιδειας.Ο κυριοςΜπουρας μπορει να δεχτει οτι τον διαδεχεται ενας νεος κ ισως πιο ικανος απο αυτον;Εχει την παιδια να δεχτει οτι η ετοιμηγορια του λαου δεν νοθευεται απο λασπολογιες;Ποιος πρεπει να αφησει τη θεση του κ να συγχαρει το νεο δημαρχο;Ας αφησουμε τα μιση κ τα συμφεροντα κ ας αφησουμε με ηρεμια το νεο δημαρχο να μας αποδειξει αν αξιζει να ηγειται η οχι.Ο κυριος Μπουρας μας εδειξε κ μας απεδειξε τι ηταν ικανος να κανει για την πολη. Επι τω εργω η αποδειξη,λοιπον!

 6. Καταρχας θα ηταν πρεπει να σεβομαστε καποιον ανθρωπο,ο οποιος μεχρι σημερα εχει μια ανωδικη σταδιοδρομια με επιπεδο κ διακριτικοτητα.Οσο αφορα τωρα το σαλο των ψηφων θα ηθελα να πω το εξης.Υστερα απι την καταμετρηση των ψηφων κατα την παρουσια των δικηγορων κ των εκπροσωπων των παραταξεων,οι ψηφοι δινονται στο δημο.Η μεθοδος της καρφιτσας ειναι μια απαρχαιωμενη μεθοδος με σκοπο την αλλαγη του αποτελεσματος με υπουλο τροπο.Απο τη στιγμη,που οι ψηφοι φυλασσονται στο δημο,μπορει να υποκινηθει ανθρωπινος παραγοντας,με αθεμιτα μεσα,για να αλλοιωθουν οι ψηφοι απι την αρχικη τους κατασταση.Αυτο το γνωριζουν δικηγοροι κ εχουν υπαρξει κατα το παρελθον τετοια κρουσματα σε διαφορες περιοχες στην Ελλαδα.Κατι αναλογο βιωνουμε κ στη Μεγαλοπολη.Θα παρακαλουσα λοιπον,να σταματησουν οι προσωπικες επιθεσεις στον κυριο Παπαδοπουλο για τον απλο λογο οτι δεν εχει δοκιμαστει η ικανοτητα του ως δημαρχος.Αν θελουμε να μιλαμε για διδασκαλια των παιδιων της Μεγαλοπολης μην απευθυνεστε στον κυριο Παπαδοπουλο.Δεν εχει διδαξει ακομα τιποτα γιατι δεχεται πολεμο.Η αμυλα ειναι θεμα παιδειας.Ο κυριοςΜπουρας μπορει να δεχτει οτι τον διαδεχεται ενας νεος κ ισως πιο ικανος απο αυτον;Εχει την παιδια να δεχτει οτι η ετοιμηγορια του λαου δεν νοθευεται απο λασπολογιες;Ποιος πρεπει να αφησει τη θεση του κ να συγχαρει το νεο δημαρχο;Ας αφησουμε τα μιση κ τα συμφεροντα κ ας αφησουμε με ηρεμια το νεο δημαρχο να μας αποδειξει αν αξιζει να ηγειται η οχι.Ο κυριος Μπουρας μας εδειξε κ μας απεδειξε τι ηταν ικανος να κανει για την πολη. Επι τω εργω η αποδειξη,λοιπον!

 7. Ο πολιτικός πολιτισμός του Παπαδόπουλου φάνηκε πριν 2 ε μέρες που όπως πληροφορούμαι τον υποδέχθηκαν στο Κοτύλιο με καραμπίνες ως άλλο Κολοκοτρώνη! Κανιβαλισμός ή πολιτισμός είναι αυτά? Τέξας είμαστε?? Πως τα επιτρέπετε κύριε Παπαδόπουλε αυτά? Θα πάρουν τα όπλα οι να μας επιβληθούν ? Ντροπή και αίσχος!
  Επιπλέον να θυμίσω παιδιά πως έχει ακυρωθεί όλη η Ασέα σε βουλευτικές εκλογές με παρόμοιες αιτίες με το Κουρουνιού. Ο δικαστικός που ήταν εκεί θα έχει νομικές κυρώσεις, αυτό είναι παράνομο και ανεπίτρεπτο να μην αριθμεί και καταγράφει. Δεν κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Μία είναι η διαδικασία καταμέτρησης και ορίζεται από το νόμο.
  Οι καρφίτσες είναι τουλάχιστον γελοιότητες, δεν εμπιστεύονται ούτε τον εαυτό τους εκεί στου Παπαδόπουλου και για να σιγουρέψουν τις ψήφους τις καρφώνανε??
  Άιντε ψάξε τώρα ότι στην κάνανε μετά Παπαδόπουλε..λες κι ο δικαστικός θα έψαχνε βραδυάτικα για καρφίτσες στον Άκοβο..και πόσα άλλα δε θα μάθουμε..ούτε αυτά θα τα ξέραμε αν δεν ήταν τόσο μικρή η διαφορά για να πάει Πρωτοδικείο..Και πληροφορούμαι πως υπήρχαν και άλλα 2 ή 3 με καρφίτσα στη Φαλαισία του Παπαδόπουλου..αυτή είναι η τακτική τους μάλλον.
  Η επίσημη διαφορά πάντως αυτή τη στιγμή ( χωρίς Κουρουνιού και Άκοβο ) είναι 9 ψήφοι υπέρ Παπαδόπουλου..αλλά μέλλει να δούμε τη συνέχεια..φτιάξτε ποπ-κορν και αράξτε!

 8. Ο πολιτικός πολιτισμός του Παπαδόπουλου φάνηκε πριν 2 ε μέρες που όπως πληροφορούμαι τον υποδέχθηκαν στο Κοτύλιο με καραμπίνες ως άλλο Κολοκοτρώνη! Κανιβαλισμός ή πολιτισμός είναι αυτά? Τέξας είμαστε?? Πως τα επιτρέπετε κύριε Παπαδόπουλε αυτά? Θα πάρουν τα όπλα οι να μας επιβληθούν ? Ντροπή και αίσχος!
  Επιπλέον να θυμίσω παιδιά πως έχει ακυρωθεί όλη η Ασέα σε βουλευτικές εκλογές με παρόμοιες αιτίες με το Κουρουνιού. Ο δικαστικός που ήταν εκεί θα έχει νομικές κυρώσεις, αυτό είναι παράνομο και ανεπίτρεπτο να μην αριθμεί και καταγράφει. Δεν κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Μία είναι η διαδικασία καταμέτρησης και ορίζεται από το νόμο.
  Οι καρφίτσες είναι τουλάχιστον γελοιότητες, δεν εμπιστεύονται ούτε τον εαυτό τους εκεί στου Παπαδόπουλου και για να σιγουρέψουν τις ψήφους τις καρφώνανε??
  Άιντε ψάξε τώρα ότι στην κάνανε μετά Παπαδόπουλε..λες κι ο δικαστικός θα έψαχνε βραδυάτικα για καρφίτσες στον Άκοβο..και πόσα άλλα δε θα μάθουμε..ούτε αυτά θα τα ξέραμε αν δεν ήταν τόσο μικρή η διαφορά για να πάει Πρωτοδικείο..Και πληροφορούμαι πως υπήρχαν και άλλα 2 ή 3 με καρφίτσα στη Φαλαισία του Παπαδόπουλου..αυτή είναι η τακτική τους μάλλον.
  Η επίσημη διαφορά πάντως αυτή τη στιγμή ( χωρίς Κουρουνιού και Άκοβο ) είναι 9 ψήφοι υπέρ Παπαδόπουλου..αλλά μέλλει να δούμε τη συνέχεια..φτιάξτε ποπ-κορν και αράξτε!

 9. Και κατι τελευταιο.Ειπε καποιο δικαστηριο οτι οριζεται δημαχος ο κυριος Μπουρας? Μη βιαζεστε να γελασετε…να ειστε ετοιμοι να πληρωσετε τις επιπτωσεις των αδικων και βρωμικων παιχνιδιων σας.Η δικαιοσυνη δε λαδωνεται!….κ οσους παραποιησαν την αληθεια τους τιμωρει!Κ μαζι με την τιμρια απο τη δικαιοσυνη ερχεται κ η τιμωρια απο το λαο…η πθο σκληρη τιμρια…αυτη της απαξιωσης και της απορριψης!

 10. Και κατι τελευταιο.Ειπε καποιο δικαστηριο οτι οριζεται δημαχος ο κυριος Μπουρας? Μη βιαζεστε να γελασετε…να ειστε ετοιμοι να πληρωσετε τις επιπτωσεις των αδικων και βρωμικων παιχνιδιων σας.Η δικαιοσυνη δε λαδωνεται!….κ οσους παραποιησαν την αληθεια τους τιμωρει!Κ μαζι με την τιμρια απο τη δικαιοσυνη ερχεται κ η τιμωρια απο το λαο…η πθο σκληρη τιμρια…αυτη της απαξιωσης και της απορριψης!

 11. Φίλε Αδιόρθωτε, μετά την καταμέτρηση τα ψηφοδέλτια καταθέτουν οι δικαστικοί στο Πρωτοδικείο σφραγισμένα. Ειδάλλως σε όλους τους δήμους θα είχαμε παραποιήσεις. Τσέκαρέ το σε ένα απλό βιβλίο πολιτικής δικονομίας αν δεν το ξέρεις. Πάντως η φανατίλα είναι άνευ προηγουμένου! Οι 3 δήμαρχοι πίσω από τον Παπαδόπουλο τα δίνουν όλα για όλα..Ρεσιτάλ!Εχετε πλάκα ρε εκεί!

 12. Φίλε Αδιόρθωτε, μετά την καταμέτρηση τα ψηφοδέλτια καταθέτουν οι δικαστικοί στο Πρωτοδικείο σφραγισμένα. Ειδάλλως σε όλους τους δήμους θα είχαμε παραποιήσεις. Τσέκαρέ το σε ένα απλό βιβλίο πολιτικής δικονομίας αν δεν το ξέρεις. Πάντως η φανατίλα είναι άνευ προηγουμένου! Οι 3 δήμαρχοι πίσω από τον Παπαδόπουλο τα δίνουν όλα για όλα..Ρεσιτάλ!Εχετε πλάκα ρε εκεί!

 13. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αυτή τη στιγμή ο δήμαρχος που θα εκλεγεί δεν θα είναι με πλειοψηφία.Τα ποσοστά των άκυρων μαζί με το ποσοστό του 2ου μας κάνουν πάνω από το 50%.Ούτε δήμαρχο δεν είμαστε ικανοί να εκλέξουμε.Πριν κατηγορήσετε αυτούς που ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ(κ εγώ)ψηφίσατε σκεφτείτε αν εσύ είστε σωστοί απέναντι στη κοινωνία.
  Σταματήστε να ταΐζετε “καρχαρίες” γιατί τους δίνετε δύναμη να μας φάνε!

 14. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά αυτή τη στιγμή ο δήμαρχος που θα εκλεγεί δεν θα είναι με πλειοψηφία.Τα ποσοστά των άκυρων μαζί με το ποσοστό του 2ου μας κάνουν πάνω από το 50%.Ούτε δήμαρχο δεν είμαστε ικανοί να εκλέξουμε.Πριν κατηγορήσετε αυτούς που ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ(κ εγώ)ψηφίσατε σκεφτείτε αν εσύ είστε σωστοί απέναντι στη κοινωνία.
  Σταματήστε να ταΐζετε “καρχαρίες” γιατί τους δίνετε δύναμη να μας φάνε!

 15. Σας πειραξε το γλεντι στο κουρουνιου,το οποιο εγινε αφου νεος δημαρχος οριστηκε ο παπαπαδοπουλις?Μας δουλευεται?Τα ηχεια εξω απο το εκλογικο γραφειο του μπουρα πριν βγουν τα αποτελεσματα τα ειδατ?Την κυρι Λυγουρη να χορευει οταν ζουσαυε στην ψευδεσθηση οτινικησε ο Μπουρας την ειδατε?Το μπουρλωτο του Γλυφητζουρα μες στη μεση της πλατειας σαν δηθεν πανηγυρισμο το ειδατε?Σιγα…προσεξτε μη σας σκοτωσει ο Παπαδοπουλος!Τα χ******* που μοιραστηκαν για να ψηφισουν τον Μ***** τα μετρησατε?Τις απειλες απλων εργατων κ αλλοδαπων για να ψηφισουν τον Μ***** τις μαθατε?Τις εξαγορες ανθρωπων την τελευταια στιγμη με χρηματα τις πληροφορηθηκατε?Τα πενηνταρικα μεσα στα ψηφοδελτια τα κοιταξατε?Δεν εχετε παρει χαμπαρι μωρε τιποτα πια;Η εμμονη της δημαρχειας εφτασε στα ορια της ψυχοπαθειας!Δεν ντεπεστε κυριε Μ******?Τι ανθρωπος ειστε πια?Η κακια κ η σλαζονια σε ολο της το μεγαλειο.

 16. Σας πειραξε το γλεντι στο κουρουνιου,το οποιο εγινε αφου νεος δημαρχος οριστηκε ο παπαπαδοπουλις?Μας δουλευεται?Τα ηχεια εξω απο το εκλογικο γραφειο του μπουρα πριν βγουν τα αποτελεσματα τα ειδατ?Την κυρι Λυγουρη να χορευει οταν ζουσαυε στην ψευδεσθηση οτινικησε ο Μπουρας την ειδατε?Το μπουρλωτο του Γλυφητζουρα μες στη μεση της πλατειας σαν δηθεν πανηγυρισμο το ειδατε?Σιγα…προσεξτε μη σας σκοτωσει ο Παπαδοπουλος!Τα χ******* που μοιραστηκαν για να ψηφισουν τον Μ***** τα μετρησατε?Τις απειλες απλων εργατων κ αλλοδαπων για να ψηφισουν τον Μ***** τις μαθατε?Τις εξαγορες ανθρωπων την τελευταια στιγμη με χρηματα τις πληροφορηθηκατε?Τα πενηνταρικα μεσα στα ψηφοδελτια τα κοιταξατε?Δεν εχετε παρει χαμπαρι μωρε τιποτα πια;Η εμμονη της δημαρχειας εφτασε στα ορια της ψυχοπαθειας!Δεν ντεπεστε κυριε Μ******?Τι ανθρωπος ειστε πια?Η κακια κ η σλαζονια σε ολο της το μεγαλειο.

 17. Κυριε Λουκι Λουκ σφραγισμενα μεν αλλα το ανθρωπινο χερακι οταν εχει λαδωθει με χρηματα μπορει να τα ξεσφραγισει πριν οδηγηθουν στο πρωτοδικειο.Τα βιβλια ειναι διαβασμενα.Αλλοι προσπαθουν να αλλαξουν το νομο…αλλα θα παρουν τον πουλο!….κ θα βρεθουν κ υπολογοι για τις βρωμιες τους.

  • Κοίτα καλά το σχόλιο μου Αδιόρθωτε.Δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει για τα ψηφοδέλτια.Αλλά θέλω να πω κάτι πάνω στο τελευταίο σχόλιο σου.Στη χώρα αυτή που ζούμε οι εκλογές,δυστυχώς,ποτέ μα ποτέ δε γίνονται με καθαρούς αγώνες και ηθικές αξίες.Εννοείται δεν το επικροτώ και απεναντίας το αποδοκιμάζω.Επίσης φτάνει με τις φήμες και τις υποθέσεις.Αν θέλουμε να λέμε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας καιρός να μιλήσουμε με ονόματα και κυρίως με αποδείξεις.

 18. Κυριε Λουκι Λουκ σφραγισμενα μεν αλλα το ανθρωπινο χερακι οταν εχει λαδωθει με χρηματα μπορει να τα ξεσφραγισει πριν οδηγηθουν στο πρωτοδικειο.Τα βιβλια ειναι διαβασμενα.Αλλοι προσπαθουν να αλλαξουν το νομο…αλλα θα παρουν τον πουλο!….κ θα βρεθουν κ υπολογοι για τις βρωμιες τους.

  • Κοίτα καλά το σχόλιο μου Αδιόρθωτε.Δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάει για τα ψηφοδέλτια.Αλλά θέλω να πω κάτι πάνω στο τελευταίο σχόλιο σου.Στη χώρα αυτή που ζούμε οι εκλογές,δυστυχώς,ποτέ μα ποτέ δε γίνονται με καθαρούς αγώνες και ηθικές αξίες.Εννοείται δεν το επικροτώ και απεναντίας το αποδοκιμάζω.Επίσης φτάνει με τις φήμες και τις υποθέσεις.Αν θέλουμε να λέμε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου μας καιρός να μιλήσουμε με ονόματα και κυρίως με αποδείξεις.

 19. ΦΙΛΕ Cinano ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΟΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΟΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

 20. ΦΙΛΕ Cinano ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΟΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΟΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

 21. Την ετυμηγορια του λαου δεν την αλλαζει κανενας Μ*****,κανενας χορηγος του κυριου Μ*****…παιξατε κ χασατε.Δεν πειραζει.Ας δοκιμαστει σε τουτη την πολη κ καποιος αλλος!. Ισως αυτη τη φορα το χρημα που μοιραστηκε,οι απειλες κ οι εξαγορες δεν επιασαν τοπο.Οσο προχωρατε τοσο σκαβετε το λακο σας.Ειστε ετοιμοι οσοι ειχατε συμμετοχη στη νοθεια των ψηφων να εκτεθειτε κ ισως να πατε φυλακη? Ποσα χρηματα σας εδωσαν για να τους πουλησετε την αξιοπρεπεια σας?Τοσο μεγαλη αναγκη εχετε πια εσεις οι πουλημενοι? Θα βγειτε τωρα διαφοροι κ θα με βρισετε επειδη λεω περι λαδωματος κ διαφθορας.Δεν πειραζει.Την αληθεια τη γνωριζετε κ εσεις!Ο κυριος Με****** αποσυρθηκε εγκαιρως.Πονηρος ο Βλαχος!Κατι ηξερε κ δεν καθησε να ξεφτιληστει κι αλλο.Ακολουθειστε κυριε Μ**** τα βηματα του μηπως λυτρωθειτε απο την τοση φθορα που σας εχουν ριξει αλλοι….μεγαλοι κ τρανοι!!!!Γυρισε ο τροχος!Αποσυρθειτε ειρηνικα κ διαφυλαξτε οση τιμη δας εχει απομεινει.Αλλιως,σε λιγο,θα προχωρατε στην πλατεια κ θα σας λεει καλημετα ενας στους δεκα.

 22. Την ετυμηγορια του λαου δεν την αλλαζει κανενας Μ*****,κανενας χορηγος του κυριου Μ*****…παιξατε κ χασατε.Δεν πειραζει.Ας δοκιμαστει σε τουτη την πολη κ καποιος αλλος!. Ισως αυτη τη φορα το χρημα που μοιραστηκε,οι απειλες κ οι εξαγορες δεν επιασαν τοπο.Οσο προχωρατε τοσο σκαβετε το λακο σας.Ειστε ετοιμοι οσοι ειχατε συμμετοχη στη νοθεια των ψηφων να εκτεθειτε κ ισως να πατε φυλακη? Ποσα χρηματα σας εδωσαν για να τους πουλησετε την αξιοπρεπεια σας?Τοσο μεγαλη αναγκη εχετε πια εσεις οι πουλημενοι? Θα βγειτε τωρα διαφοροι κ θα με βρισετε επειδη λεω περι λαδωματος κ διαφθορας.Δεν πειραζει.Την αληθεια τη γνωριζετε κ εσεις!Ο κυριος Με****** αποσυρθηκε εγκαιρως.Πονηρος ο Βλαχος!Κατι ηξερε κ δεν καθησε να ξεφτιληστει κι αλλο.Ακολουθειστε κυριε Μ**** τα βηματα του μηπως λυτρωθειτε απο την τοση φθορα που σας εχουν ριξει αλλοι….μεγαλοι κ τρανοι!!!!Γυρισε ο τροχος!Αποσυρθειτε ειρηνικα κ διαφυλαξτε οση τιμη δας εχει απομεινει.Αλλιως,σε λιγο,θα προχωρατε στην πλατεια κ θα σας λεει καλημετα ενας στους δεκα.

 23. reeeee…..nomizete ton papadopoulo tha exoume dimarxo an ola pane strava(makria apo emas)????ton tsirigwti kai ton mixopoulo thaxoume….tha mas fane kai to pswmi pali!!!!!xairomai gia to 50(-) tis polis mou pou tha pathei toso kako apo tin psifo tou!!!!eilikrina…kai nai…eimai kakos anthrwpos(sas prolavainw).

 24. reeeee…..nomizete ton papadopoulo tha exoume dimarxo an ola pane strava(makria apo emas)????ton tsirigwti kai ton mixopoulo thaxoume….tha mas fane kai to pswmi pali!!!!!xairomai gia to 50(-) tis polis mou pou tha pathei toso kako apo tin psifo tou!!!!eilikrina…kai nai…eimai kakos anthrwpos(sas prolavainw).

 25. Για να ενημερώσω τους φίλους και συμπολίτες μου που έχουν αρχίσει τις προσωπικές επιθέσεις προς τους πάντες, σύμφωνα με την εγκύκλιο για τις εκλογές, σταυρωμένο ψηφοδέλτιο κατά τις επαναληπτικές εκλογές δεν θεωρείται άκυρο. Όταν μιλάμε λοιπόν για μικρά χωριά, θα ήταν πιο εύκολο να δώσεις σταυρωμένο ψηφοδέλτιο, καθώς τα τρυπημένα αν έγινε από πριν η τρύπα, δεν μπορούν να τα προμηθευτούν από το ΕΤ. Άρα ενώ έχεις την εύκολη λύση γιατί να διακινδυνεύσεις κάτι το οποίο καθιστά το ψηφοδέλτιο άκυρο αντί να το δώσεις σταυρωμένο? Άρα αυτό έγινε εκ των υστέρων. Από ποιόν και γιατί κανείς δεν μπορεί να μάθει εκτός αν βγει ο υπεύθυνος και πει τι ακριβώς έγινε. Τέλος, στατιστικά να το δει κάποιος, ακόμα και πριν να δόθηκαν τα ψηφοδέλτια τρυπημένα είναι αδύνατο σε 95 ψηφοδέλτια να βγαίνουν τα 38 τρυπημένα ανά δεκάδες, καθώς οι φάκελοι είναι μπερδεμένοι. Όποιος δεν γνωρίζει ας κάνει μια αναζήτηση στο ίντερνετ για το τι είναι τυχαία κατανομή, όπως η εξαγωγή των ψηφοδελτίων. Θα μπορούσαν να είναι ανά 3 ή 4, ή μεμονωμένα αλλά το γεγονός ότι είναι ανά 10άδες ή 12άδες καθιστά αδύνατο το γεγονός να έγινε αυτή η δουλειά από πριν.
  Ευχαριστώ.

 26. Για να ενημερώσω τους φίλους και συμπολίτες μου που έχουν αρχίσει τις προσωπικές επιθέσεις προς τους πάντες, σύμφωνα με την εγκύκλιο για τις εκλογές, σταυρωμένο ψηφοδέλτιο κατά τις επαναληπτικές εκλογές δεν θεωρείται άκυρο. Όταν μιλάμε λοιπόν για μικρά χωριά, θα ήταν πιο εύκολο να δώσεις σταυρωμένο ψηφοδέλτιο, καθώς τα τρυπημένα αν έγινε από πριν η τρύπα, δεν μπορούν να τα προμηθευτούν από το ΕΤ. Άρα ενώ έχεις την εύκολη λύση γιατί να διακινδυνεύσεις κάτι το οποίο καθιστά το ψηφοδέλτιο άκυρο αντί να το δώσεις σταυρωμένο? Άρα αυτό έγινε εκ των υστέρων. Από ποιόν και γιατί κανείς δεν μπορεί να μάθει εκτός αν βγει ο υπεύθυνος και πει τι ακριβώς έγινε. Τέλος, στατιστικά να το δει κάποιος, ακόμα και πριν να δόθηκαν τα ψηφοδέλτια τρυπημένα είναι αδύνατο σε 95 ψηφοδέλτια να βγαίνουν τα 38 τρυπημένα ανά δεκάδες, καθώς οι φάκελοι είναι μπερδεμένοι. Όποιος δεν γνωρίζει ας κάνει μια αναζήτηση στο ίντερνετ για το τι είναι τυχαία κατανομή, όπως η εξαγωγή των ψηφοδελτίων. Θα μπορούσαν να είναι ανά 3 ή 4, ή μεμονωμένα αλλά το γεγονός ότι είναι ανά 10άδες ή 12άδες καθιστά αδύνατο το γεγονός να έγινε αυτή η δουλειά από πριν.
  Ευχαριστώ.

 27. αδιόρθωτε κοίτα να ηρεμήσεις λιγάκι και να είσαι πιο ψύχραιμος..πολύ εμπάθεια και κακία βγάζεις κι όχι άποψη με επιχειρήματα..τα 50ευρα τα έβαζε άλλος στους φακέλους, δήμαρχος, όπως επίσης εκβίαζε για ψήφους με τα έργα που έχει κάνει..ψάξε να δεις καλύτερα! ναι βρε, στου Σάκη τη μεριά είναι!
  Εσύ αλήθεια γιατί κόβεσαι τόσο ενάντια στο Μπούρα? Προσωπικά έχετε? Ή είσαι ένα αγγελούδι που τα θέλει όλα στρωμένα ροδοπέταλα? ή σου έταξε η Τρόικα ότι θα έρθει ο παράδεισος αν αναλάβει?Πάντως νοήμων άνθρωπος να κόβεται έτσι για εκλογές και δημάρχους και όχι απλά να σχολιάζει και να γελάει με τα χάλια μας χωρίς προσωπικούς λόγους δε γίνεται..σορρυ κιόλας αλλά..Σπύρο εσύ είσαι?? χαχαχα

 28. αδιόρθωτε κοίτα να ηρεμήσεις λιγάκι και να είσαι πιο ψύχραιμος..πολύ εμπάθεια και κακία βγάζεις κι όχι άποψη με επιχειρήματα..τα 50ευρα τα έβαζε άλλος στους φακέλους, δήμαρχος, όπως επίσης εκβίαζε για ψήφους με τα έργα που έχει κάνει..ψάξε να δεις καλύτερα! ναι βρε, στου Σάκη τη μεριά είναι!
  Εσύ αλήθεια γιατί κόβεσαι τόσο ενάντια στο Μπούρα? Προσωπικά έχετε? Ή είσαι ένα αγγελούδι που τα θέλει όλα στρωμένα ροδοπέταλα? ή σου έταξε η Τρόικα ότι θα έρθει ο παράδεισος αν αναλάβει?Πάντως νοήμων άνθρωπος να κόβεται έτσι για εκλογές και δημάρχους και όχι απλά να σχολιάζει και να γελάει με τα χάλια μας χωρίς προσωπικούς λόγους δε γίνεται..σορρυ κιόλας αλλά..Σπύρο εσύ είσαι?? χαχαχα

 29. Ο φιλος Γιωργος τα λεει πολυ σωστα. Και η απαντηση για το αν εχω προσωπικα με τον Κυριο Μπουρα ειναι θετικη,οτι εχω δηλαδη.Οπως κ πολυ; αλλος κοσμος.Διοτι αλλο ανθρωπο γνωριζαμε κ αλλος ανθρωπος εγινε κατατη θητεια του.Ναι,εμπαθης ειμαι απενααντι του γιατι εχω καει για λογους πιυ δε θα αναφερω.Πολυ σωστα λενε καποιοι οτι δε φταει ο κοσμος για την εχθρα που εχει δημιουργηθει αναμεσα στους συμπολιτες μας.Φταινε οι κυβερνοντες,απο πριν τον Μπουρα κ μεχρι τον Μπουρα.Διοτι σκορπισαν αδικιες.Διοτι εφτιαξαν μονο τους δικους τους….γιατι?εγω υπερασπιζομαι τον παπαδοπουλο γιατι εινσι νεος.Ησυχος μεν χωρις πολυλογιες,οχι ομως μαλακας.Εχει γνωμη.Εχη θαρρος κ μπορει να επιβληθει.Το οτι ακολουθειται απο τρεις παλιους δημαρχους δε σημαινει οτι ειναι ανικανος.Αλλωστε μπορει να δεχτει τα καλα των παραπανω τριων κ να απορριψει τα αρνητικα τους.Μη βιαζεστε να τον κατακρινετε.Τα οσα λεγονται για τους τρεις Σωματοφυλακες σωστα Λεγονται.αλλα κατι εκαναν σαν δημαρχοι κ αυτοι…Αςμη βριζομαστε.Κ εγω ναι εχω προηγουμενα με τον κυριο Μπουρα.Οπως κ καποιοι απο εσας εχουν προσωπικα με τον τσιριγωτη.Κανεις ομως συμπολιτης δεν εχει προσωπικα με τον Παπαδοπουλο.Αφηστε τον ανθρωπο να μας δειξει ποιος ειναι ο σκοπος του.Κ αν απιδειχτει κ αυτος αναξιος εμεις που τωρα τον υπερασπθζομαστε θα ειμαδτε οι πρωτοι που θα τον τιμωρησουμε.Κ ειδικα οι καμμενοι απι τους προηγουμενους.Μισος δεν υπαρχει.Απογοητευση υπαρχει.Κ οταν η αδικια γινεται επιβολη τοτε και αντιδραση γινεται δικαιωμα!Αντιδρω φιλοι μου!Γιατι οχτω χρονια με αντιμετωπιζαν αδικα.Επειδη ψηφισα τον Τσιριγωτη…κ οι συνεπεις με επιβαρυνουν ακομα.Οικονομικα κ ηθικα! Δε θα συμμετεχω πια σε αυτη την κουβεντα.Ο καθενας εχει τη γνωμη του κ τα συμφεροντα του.Ας απιφασισει η δικαιοσυνη.Κ ας βαλουμε μυαλο να κρινουμε ποιος αγαπαει την πολη του,ποθος αγαπαει την τσεπη του κ ποιος αγαπαει κ τα δυο.

 30. Ο φιλος Γιωργος τα λεει πολυ σωστα. Και η απαντηση για το αν εχω προσωπικα με τον Κυριο Μπουρα ειναι θετικη,οτι εχω δηλαδη.Οπως κ πολυ; αλλος κοσμος.Διοτι αλλο ανθρωπο γνωριζαμε κ αλλος ανθρωπος εγινε κατατη θητεια του.Ναι,εμπαθης ειμαι απενααντι του γιατι εχω καει για λογους πιυ δε θα αναφερω.Πολυ σωστα λενε καποιοι οτι δε φταει ο κοσμος για την εχθρα που εχει δημιουργηθει αναμεσα στους συμπολιτες μας.Φταινε οι κυβερνοντες,απο πριν τον Μπουρα κ μεχρι τον Μπουρα.Διοτι σκορπισαν αδικιες.Διοτι εφτιαξαν μονο τους δικους τους….γιατι?εγω υπερασπιζομαι τον παπαδοπουλο γιατι εινσι νεος.Ησυχος μεν χωρις πολυλογιες,οχι ομως μαλακας.Εχει γνωμη.Εχη θαρρος κ μπορει να επιβληθει.Το οτι ακολουθειται απο τρεις παλιους δημαρχους δε σημαινει οτι ειναι ανικανος.Αλλωστε μπορει να δεχτει τα καλα των παραπανω τριων κ να απορριψει τα αρνητικα τους.Μη βιαζεστε να τον κατακρινετε.Τα οσα λεγονται για τους τρεις Σωματοφυλακες σωστα Λεγονται.αλλα κατι εκαναν σαν δημαρχοι κ αυτοι…Αςμη βριζομαστε.Κ εγω ναι εχω προηγουμενα με τον κυριο Μπουρα.Οπως κ καποιοι απο εσας εχουν προσωπικα με τον τσιριγωτη.Κανεις ομως συμπολιτης δεν εχει προσωπικα με τον Παπαδοπουλο.Αφηστε τον ανθρωπο να μας δειξει ποιος ειναι ο σκοπος του.Κ αν απιδειχτει κ αυτος αναξιος εμεις που τωρα τον υπερασπθζομαστε θα ειμαδτε οι πρωτοι που θα τον τιμωρησουμε.Κ ειδικα οι καμμενοι απι τους προηγουμενους.Μισος δεν υπαρχει.Απογοητευση υπαρχει.Κ οταν η αδικια γινεται επιβολη τοτε και αντιδραση γινεται δικαιωμα!Αντιδρω φιλοι μου!Γιατι οχτω χρονια με αντιμετωπιζαν αδικα.Επειδη ψηφισα τον Τσιριγωτη…κ οι συνεπεις με επιβαρυνουν ακομα.Οικονομικα κ ηθικα! Δε θα συμμετεχω πια σε αυτη την κουβεντα.Ο καθενας εχει τη γνωμη του κ τα συμφεροντα του.Ας απιφασισει η δικαιοσυνη.Κ ας βαλουμε μυαλο να κρινουμε ποιος αγαπαει την πολη του,ποθος αγαπαει την τσεπη του κ ποιος αγαπαει κ τα δυο.

 31. Αγαπητοί φίλοι,

  Οι κλειδοκράτωρες των κλαδικών και των τοπικών οργανώσεων.Οι άνθρωποι που αναδείχθηκαν μέσα απο το κομματικό σύστημα, αυτοί που το υπηρέτησαν πιστά, παίρνοντας χρίσματα, θέσεις αξιώματα. Οι άνθρωποι που στηρίχτηκαν απ΄ το κομματικό κατεστημένο, οι άνθρωποι που με αυτά που υποστήριξαν, πατρονάρισαν και έφεραν την κρίση στην Ελλάδα είναι πάλι εδώ, Είτε ως Ελια , είτε ως Πασόκ,είτε ως Νέα Δημοκρατία, είτε ως Νέα Ελλάδα, Είναι εδώ. Συνασπίζονται κάτω από ψηφοδέλτια δήθεν απολιτικ και ανεξάρτητα. Με εναν μόνο στοχο, να έχουν πολιτικό αυριο. Ποιος κύριοι άφησε με Χρέη την ΜΕγαλόπολη;
  Μιλάτε για συμφέροντα μίζες 50€ κτλ στον εισαγγελέα κυριοι αλλιως απλα λετε κουταμάρες και λασπολογήτε.
  Λετε για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια και ότι τάχατες έγινε δολιοφθορά; Οχι κύριοι, προφανως καποιος προσπάθησε να εκβιάσει την Ψήφο ολοκληρων οικογενειων. Για αυτό το λόγο και μόνο πρέπει να βγουν Άκυρα, κάποιος προσπάθησε να βίασει την βούληση των συμπολιτών του. Ας πληρώσει τώρα το τίμημα.

 32. Αγαπητοί φίλοι,

  Οι κλειδοκράτωρες των κλαδικών και των τοπικών οργανώσεων.Οι άνθρωποι που αναδείχθηκαν μέσα απο το κομματικό σύστημα, αυτοί που το υπηρέτησαν πιστά, παίρνοντας χρίσματα, θέσεις αξιώματα. Οι άνθρωποι που στηρίχτηκαν απ΄ το κομματικό κατεστημένο, οι άνθρωποι που με αυτά που υποστήριξαν, πατρονάρισαν και έφεραν την κρίση στην Ελλάδα είναι πάλι εδώ, Είτε ως Ελια , είτε ως Πασόκ,είτε ως Νέα Δημοκρατία, είτε ως Νέα Ελλάδα, Είναι εδώ. Συνασπίζονται κάτω από ψηφοδέλτια δήθεν απολιτικ και ανεξάρτητα. Με εναν μόνο στοχο, να έχουν πολιτικό αυριο. Ποιος κύριοι άφησε με Χρέη την ΜΕγαλόπολη;
  Μιλάτε για συμφέροντα μίζες 50€ κτλ στον εισαγγελέα κυριοι αλλιως απλα λετε κουταμάρες και λασπολογήτε.
  Λετε για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια και ότι τάχατες έγινε δολιοφθορά; Οχι κύριοι, προφανως καποιος προσπάθησε να εκβιάσει την Ψήφο ολοκληρων οικογενειων. Για αυτό το λόγο και μόνο πρέπει να βγουν Άκυρα, κάποιος προσπάθησε να βίασει την βούληση των συμπολιτών του. Ας πληρώσει τώρα το τίμημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here