ΑρχικήΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!

Τα σκουπίδια του στρατοπέδου της Τρίπολης , έρχονται και πετάγονται στην Μεγαλόπολη!

Αυτή την καταγγελία έκανε στην αρχή του σημερικού Δημοτικού Συμβουλίου ο Σπύρος ο Τσιριγώτης και ρώτησε τον Δήμαρχο ποιός τους έδωσε την άδεια.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Μπούρας απάντησε ότι ο ίδιος με δική του εντολή έχει επιτρέψει την απόθεση των σκουπιδιών στην χωμετερή της Μεγαλόπολης , προσωρινά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα στην Τρίπολη!!!

Μερικές φορές τα φέρνει έτσι ο καιρός και οι ρόλοι αλλάζουν.
Ο κύριος Δήμαρχος ξέχασε την εποχή που ο ίδιος κατήγγειλε τον τότε Δήμαρχο Σπύρο Τσιριγώτη ότι έχει αποδεχτεί να έρχονται στην Μεγαλόπολη τα σκουπίδια της Καλαμάτας την εποχή που υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  2. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  3. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  4. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια