ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!

0
245

Τα σκουπίδια του στρατοπέδου της Τρίπολης , έρχονται και πετάγονται στην Μεγαλόπολη!

Αυτή την καταγγελία έκανε στην αρχή του σημερικού Δημοτικού Συμβουλίου ο Σπύρος ο Τσιριγώτης και ρώτησε τον Δήμαρχο ποιός τους έδωσε την άδεια.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Μπούρας απάντησε ότι ο ίδιος με δική του εντολή έχει επιτρέψει την απόθεση των σκουπιδιών στην χωμετερή της Μεγαλόπολης , προσωρινά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα στην Τρίπολη!!!

Μερικές φορές τα φέρνει έτσι ο καιρός και οι ρόλοι αλλάζουν.
Ο κύριος Δήμαρχος ξέχασε την εποχή που ο ίδιος κατήγγειλε τον τότε Δήμαρχο Σπύρο Τσιριγώτη ότι έχει αποδεχτεί να έρχονται στην Μεγαλόπολη τα σκουπίδια της Καλαμάτας την εποχή που υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  2. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  3. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

  4. ΟΛΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΓΩΤΙΚΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here