ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ

4
310

Πριν 10 ημέρες στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη , ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι σύμφωνα με την εταιρία που έχει αναλάβει την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, η μια θέση που θα γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών θα είναι στην Μεγαλόπολη. Στις 27 Αυγούστου δημοσίευσα την είδηση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ… http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=6187

Προχθές στη σύσκεψη – ενημέρωση που έγινε στην Τρίπολη , ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας , ανέφερε επίσης την Μεγαλόπολη σαν την μία από τις τρεις θέσεις.

Όλοι γνωρίζουν, ότι είναι πλέον οριστικό. Τα σκουπίδια έρχονται στην Μεγαλόπολη. Δυστυχώς όμως παρόλο που έχουν περάσει τόσες μέρες δεν έχουμε ακόμα καμία αντίδραση από τους δημοτικούς μας άρχοντες εδώ στην Μεγαλόπολη η από κάποιον άλλο φορέα.

Καμία αντίδραση και από τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη ο οποίος δήλωνε ότι η Μεγαλόπολη δεν αντέχει άλλη επιβάρυνση… και την ίδια στιγμή ήξερε ότι θα έρθουν εδώ.

Προφανώς κάποια στιγμή θα δηλώσουν όλοι αιφνιδιασμένοι και έκπληκτοι και θα συνεδριάσουν για να δηλώσουν την αγανάκτηση τους. Αλλά το θέμα θα έχει τελειώσει τότε… και τα σκουπίδια θα είναι εδώ.

Μην σας φαίνεται παράξενο που μας συμπεριφέρονται έτσι και μας δουλεύουν όλοι κανονικά. Ξέρουν πολύ καλά ότι ελάχιστοι Μεγαλοπολίτες θα αντιδράσουν και ακόμα λιγότεροι θα τους ενοχλήσουν. Ξέρουν όλοι πολύ καλά ότι εδώ στην Μεγαλόπολη φοβόμαστε να μιλήσουμε δημόσια και να διαμαρτυρηθούμε…

 

Facebook Comments

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αφου ειναι ολοι πουλ**** τ******………το μονο που τους νοιαζει ειναι μπας κ βαλουν και κανα ευρω στην τσεπη και απο τα σκουπιδια,,,,,,περιμενω τον Βαγγελη Γιαννακουρα τι θα πει…γιατι απο τους τοπικους δημοτικους αρχοντες απο ψεμματα κ κοροιδεια εχουμε χορτασει….

  2. αφου ειναι ολοι πουλ**** τ******………το μονο που τους νοιαζει ειναι μπας κ βαλουν και κανα ευρω στην τσεπη και απο τα σκουπιδια,,,,,,περιμενω τον Βαγγελη Γιαννακουρα τι θα πει…γιατι απο τους τοπικους δημοτικους αρχοντες απο ψεμματα κ κοροιδεια εχουμε χορτασει….

  3. αφου ειναι ολοι πουλ**** τ******………το μονο που τους νοιαζει ειναι μπας κ βαλουν και κανα ευρω στην τσεπη και απο τα σκουπιδια,,,,,,περιμενω τον Βαγγελη Γιαννακουρα τι θα πει…γιατι απο τους τοπικους δημοτικους αρχοντες απο ψεμματα κ κοροιδεια εχουμε χορτασει….

  4. αφου ειναι ολοι πουλ**** τ******………το μονο που τους νοιαζει ειναι μπας κ βαλουν και κανα ευρω στην τσεπη και απο τα σκουπιδια,,,,,,περιμενω τον Βαγγελη Γιαννακουρα τι θα πει…γιατι απο τους τοπικους δημοτικους αρχοντες απο ψεμματα κ κοροιδεια εχουμε χορτασει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here