ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
176

Κατάφερα χθες να παρακολουθήσω την νέα παράσταση ¨Τα ρούχα του Βασιλιά¨ από την θεατρική ομάδα Μεγαλόπολης. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει τα προηγούμενα έργα που έχουν ανέβει , χθες πήγα στο θέατρο έχοντας στο μυαλό μου περίπου τι θα συναντήσω.

Δεν είμαι κριτικός θεάτρου βέβαια αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι για ακόμα μια φορά όλα τα παιδιά της ομάδας με εξέπληξαν ευχάριστα. Από που να ξεκινήσω , για ποιόν να μιλήσω πρώτα και τι από όλα να αναφέρω. Όλα τα παιδιά είναι φανταστικά και κατάφεραν για ακόμη μια φορά να υπερβούν τους εαυτούς τους και να μας παρουσιάσουν μια πολύ καλή παράσταση.

Όπως είπα και στους ίδιους χάρηκα ιδιαίτερα που είδα ακόμα μια παράσταση που απευθύνεται στον πιο μικρό και ταυτόχρονα στον πιο μεγαλύτερο θεατή. Μια παράσταση που ο Βασιλιάς , ο μπαγάσας, ο μάπας και οι υπόλοιποι ρόλοι μας θυμίζουν όλα όσα ζούμε στην εποχή μας και περνάνε τα δικά τους μηνύματα .

Το πιο καλό και δυνατό μήνυμα βέβαια είναι η αλήθεια που όταν καταφέρνει να επικρατήσει , τότε υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της θεατρικής ομάδας Μεγαλόπολης και σε όσους την στηρίζουν και την βοηθούν.

Όσοι δεν καταφέρατε να δείτε την παράσταση σίγουρα έχετε χάσει , ελπίζω να υπάρξει κάποια στιγμή η δυνατότητα να ανέβει πάλι.

Τέλος θα περιμένω με μεγάλη αγωνία το επόμενο έργο, έχουμε μεγάλη ανάγκη όλοι μας την παρουσία της ομάδας στην πόλη μας!!

Δείτε 2 μικρά βίντεο του Νίκου Σπυρόπουλου από την παράσταση

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here