Τα νέα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης

0
606

Τελειώνοντας το καλοκαίρι, οι επισκέπτες μας σιγά σιγά μας αποχαιρετούν, οι εκδηλώσεις φτάνουν στο τέλος τους κι εμείς οργανωνόμαστε.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε σε μια σημαντική δραστηριότητα, στην οργάνωση των Λυκαίων Αγώνων. Συγκεκριμένα μετά από πρόσκληση του Δήμου και του Συλλόγου Άνω Καρυωτών «Ο Λύκαιος Δίας», είχαμε την τιμή να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση, στην όλη δράση και παρουσίαση των Ιερειών. Δεκαπέντε όμορφες κοπέλες, με την καθοδήγηση της χορογράφου Κάλλιας Θεοδοσιάδη, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα την Κυριακή 13 Αυγούστου στην κορυφή του Λυκαίου όρους και στο στάδιο διεξαγωγής των αγώνων.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όλα αυτά τα παιδιά, φοιτητές πια, ανοίγουν τα φτερά τους για καινούργια ταξίδια. Θα αποκτήσουν γνώσεις, γνωριμίες, εμπειρίες και εφόδια για τη ζωή τους, προσωπική κι επαγγελματική. Ευχόμαστε σε όλους καλές σπουδές, επιτυχίες και το σημαντικότερο να έχουν πάντα στο μυαλό τους την ιδιαίτερη πατρίδα τους,  την οικογένειά τους που τους στήριξε στα δύσκολα και να είναι πάντα δίπλα τους.

Πολλά Μπράβο, αξίζουν και στους καθηγητές που με την επαγγελματική τους κατάρτιση και την αγάπη τους στήριξαν τα παιδιά και τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Για το Δ.Σ

               Η  πρόεδρος                                          Η γραμματέας

    Μαρία Λαγούδη – Καλόμαλου                        Ελένη Μαντζιώρη

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here