Τα νέα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης ¨Καλλιστώ¨

0
610

Την Κυριακή 04/02/2018 έγινε στην Μεγαλόπολη ημερίδα με θέμα : “Πρόληψη και Αντιμετώπιση Τροχαίων Ατυχημάτων” Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από τους συλλόγους:

  1. Σύλλογος Πρόληψης και Αντιμετώπισης Τροχαίων Ατυχημάτων “Αγάπη για Ζωή”
  2. Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης Αρκαδίας
  3. Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”
  4. Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης

Το θέμα της ημερίδας, πάντα επίκαιρο, για το οποίο όμως δεν διαθέτουμε επαρκή ενημέρωση και ευαισθησία. Παρακολουθήσαμε εξαιρετικούς ομιλητές και ομιλήτριες, οι οποίοι ανέλυσαν διεξοδικά και παραστατικά το θέμα. 

Παιδιά με τη βοήθεια κυρίως από τους γονείς τους και τους Συλλόγους Γονέων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου μας,  και όλα τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι ” το τραίνο της χαράς” συμμετείχαν κι έστειλαν τα μηνύματα τους με θαυμάσιες εργασίες ζωγραφικής, κολάζ, ποιήματος.

Ευχόμαστε να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες να διοργανώνουμε και να παρακολουθούμε εκδηλώσεις αυτού του επιπέδου. 

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και στήριξαν την Ημερίδα.

–Την Κυριακή 21/01/2018 σε ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου μας στην Αθήνα, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Ηρακλειδών και θαυμάσαμε την έκθεση με τα σημαντικά για όλη την ανθρωπότητα επιτεύγματα της Κινέζικης Τεχνολογίας και Επιστήμης. 

Παρακολουθήσαμε και την θεατρική παράσταση “Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά” με σενάριο βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη.

–Ο Σύλλογός μας και η ΑΕΜ  ΠΟΛΥΒΙΟΣ συνδιοργανώνουμε ετήσιο χορό με κοπή πίτας και λαϊκή δημοτική ορχήστρα την Κυριακή 04/03/2018  στις 12:00 το μεσημέρι. στο κτήμα Μανιάτη. Η τιμή πρόσκλησης είναι 13euro για τους ενήλικες και 6euro για τα παιδιά. 

Θα γίνει και λαχειοφόρος με 1 euro o λαχνός

Η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει και θα συμβάλει στην ενίσχυση των συλλόγων μας.

Το Δ.Σ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here