Τα νέα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”

0
930

1. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου έγινε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για την στήριξη οικογενειών του Δήμου μας που έχουν ανάγκη. Μικροί και μεγάλοι σε μια ζεστή χαρούμενη ατμόσφαιρα,είχαν την ευκαιρία να παίξουν να διασκεδάσουν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και να γευθούν τα νόστιμα μεζεδάκια του μπουφέ. Την εκδήλωση στήριξαν οι : Γιώτα Σταθούρου καθηγήτρια φυσικής Αγωγής, Ηλιάννα Μάτα παιδαγωγός, Βασίλης Σιέμπος στη φωτογράφιση και Ηλίας Ψύλλας στα ηχητικά. Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου μας που στήριξαν τον μπουφέ με τις σπιτικές τους λιχουδιές.

2. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα γίνει η προγραμματισμένη εκδρομή στην Αθήνα, στη διάρκεια της οποίας θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Μουσείο Ηρακλειδών για να παρακολουθήσουμε την έκθεση της Κινέζικης Τεχνολογίας κι Επιστήμης.Στη συνέχεια βόλτα στην περιοχή του Θησείου και τέλος θα παρακολουθήσουμε την την θεατρική παράσταση “ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ” του Νίκου Καζαντζάκη.

3. Μια σημαντική ημερίδα διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων “Αγάπη για Ζωή” , τον Μορφωτικό Εξωραϊστκό Σύλλογο Ζώνης , το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ” και την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης την Κυριακή 04/02/2018 ημερίδα με θέμα: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ . Μία εκδήλωση που θα πρέπει να παρακολουθήσουμε όλοι και για την οποία θα ακολουθήσει εκτενής πληροφόρηση .

4. Πολλές ευχές για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Δημιουργία και Προκοπή για όλους.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here