ΑρχικήΑΡΘΡΑΤα νέα του Συλλόγου Βασταίων

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Τα νέα του Συλλόγου Βασταίων

Με δυσκολία πραγματοποιήθηκε και τούτη τη χρονιά η συνέλευση, η οποία  συνέπεσε με τον Μαραθώνιο της Αθήνας και με δυσκολία προσήλθαν τα μέλη μας.  Δυστύχημα ήταν η αναχώρηση του Αλέξη Κατσώλη, πλήγμα για την οικογένειά του, στήριγμα στο χωριό μας και στον Σύλλογο. Η συνέλευση δεν μπορούσε να αναβληθεί κατ’ επέκταση πολλοί από μας δεν μπορούσαμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας της Παναρκαδικής κ.Παγιώτας και παρά τις δυσκολίες και ο Δήμαρχος κ. Μιχόπουλος μαζί με τον κ. Ασημακόπουλο, τους ευχαριστούμε. Ο  κ. Δήμαρχος μας μίλησε για την   εγκατάλειψη που φωνάζει το ίδιο το χωριό, η Δημοτική Αρχή τα έχει καταγράψει όπως μας είπε, ωστόσο συνεχίζουν οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τον καινούριο Πρόεδρο, να καταγράφουν τα  προβλήματα. Πιστεύουμε στα λόγια του, δεδομένου, κατά την δημαρχία του προ Καποδίστρια άφησε πίσω του μεγάλο έργο, στόχος του  είναι όπως μας είπε να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χωριά μας, προσδοκούμε αγαστή συνεργασία και παρακαλούμε  να μην ξεχαστεί ακόμη μια φορά ο τόπος μας.

Το γούρι της χρονιάς ήταν  προσφορά της οικογένειας Βασιλείου Αλεξόπουλου, κοντά μας ήταν τα παιδιά του Μιχάλης και Γιάννης Αλεξόπουλος. Τυχεροί της χρονιάς ο Δήμαρχος κ. Μιχόπουλος και ο Γεώργιος Νικ. Γαλάνης. Το Δ.Σ. του Συλλόγου κατέθεσε στο Δήμο όλα εκείνα τα παραστατικά για την αδειοδότηση του πολυπαθούς ξενώνα, η αίθουσα ανακαινίστηκε και είναι πλέον   καθόλα αξιοπρεπής. Με τη συμβολή των μελών, χωριανών και φίλων του Συλλόγου μας. Με σεβασμό αναφέρω τα ονόματά τους Μιχ. Ζαχαρόπουλος-οικ. Πετ. Σουλαντίκα- οικ. Νικ. Παπακωνσταντίνου -οικ. Τσαλίκη – οικ. Παν. Μητρόπουλου – οικ. Κατσιώλη – οικ. Χρ. Κωνσταντόπουλου (γαμπρός Κωνσταντή) – οικ. Γιαν. Πέρρου – οικ. Αιμιλ. Μητροπούλου Καλιβρούση- οικ. Νικ. Αλεξόπουλου – οικ. Φίλων από την Μεγ/λη – οικ. Φίλων από το Ίσαρη – μέλος οικ. Που έχει καταθέσει τα μέγιστα κατά το παρελθόν και τώρα κρατάει την ανωνυμία της.  Έχουμε ακόμη ελλείψεις και παρακαλούμε όσους θέλουν και μπορούν  να συμβάλλουν αρ. λογαρ. Συλλόγου : GR2101107210000072171080954 τηλέφωνο επικοινωνίας με την ταμία Τσαλίκη Μαρία 6941645758.

Εθνική και θρησκευτική γιορτή η 25η Μαρτίου, όσοι βρεθήκαμε στο χωριό μας παρακολουθήσαμε την λειτουργία, δοξολογία αλλά και το τρισάγιο προς ανάπαυση των ψυχών των αγωνιστών από τον πατέρα Κωνσταντίνο, ελάχιστο φόρο τιμής κατέθεσε ο Πρόεδρος Αναστάσιος Ζώης και εκπρόσωπος του Συλλόγου. Για τη χρονιάρα μέρα ένα κέρασμα προσφέρθηκε στην αίθουσα του Ξενώνα.

Καλό Πάσχα – Καλή Ανάσταση σε όλους τους Απανταχού Βασταίους.

Για το Δ.Σ.

Μητροπούλου Κων/να

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Χωρέμη 2026 – Παραδοσιακό πανηγύρι την Παρασκευή 14 Αυγούστου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωρεμαίων, «Η Κοίμηση της Θεοτόκου»  διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι...

Λευκή Νύχτα στη Μεγαλόπολη την Τρίτη 4 Αυγούστου

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «Ο Φιλοποίμην» προσκαλεί όλους τους δημότες, καθώς και τους επισκέπτες...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών στην Μονή Κολοκοτρώνη Εκκλησούλας Αυγούστου 2026

Από την Ιερά Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη στην Εκκλησούλα Μεγαλόπολης, ανακοινώνεται το πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών...

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς Νεοχωρίου Λυκοσούρας

ΠΑΝΗΓYΡΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΟΝΑ ΝΕΟΧΩΡIΟΥ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑΣ 2026 ΔΩΡΑ Γιώργος Κανδηλώρος ένα κατσίκι 899 Νίκος ένας κόκορας ζωντανός 916 Αποστολια...

Πανηγύρι στο Κατσίμπαλι το Σάββατο 8 Αυγούστου

Το Σάββατο 8 Αυγούστου σας περιμένουμε στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού μας.
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img