Τα νέα του Συλλόγου Ανθοχωριτών “Ο Άγιος Γεώργιος”

0
175

Την Κυριακή 04 Ιουνίου μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας παρευρέθει στον ιστορικό εορτασμό της μάχης της Δραμπάλας,όπως αυτή πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ορδών του Ιμπραήμ πασά και των παληκαριών του Θ.Κολοκοτρώνη στις 5-7 Ιουνίου 1825, βορειοδυτικά της κοινότητος Ακόβου και στο ομώνυμο ύψωμα. Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή και άρτια οργανωμένη και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς και σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.

Τη Δευτέρα 05 Ιουνίου τελέστηκε στο χωριό μας η Θεία Λειτουργία του Αγίου Πνεύματος χοροστατούντων των Ιερέων π. Θεόδωρου Γεωργαντά και Χρήστου Αθανασόπουλου. Αρτοκλασία προσέφερε η συμπατριώτισσα Βασιλική Μπινιώρη, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε καφές και γεύμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του χωριού μας προσφορά του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ : Στις 14 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή η Ευσταθία Θ. Φωτοπούλου. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ανθοχωρίου και στο κοιμητήριο του χωριού μας στις 16 Ιουνίου. Το 40ήμερο μνημόσυνό της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 πάλι στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ανθοχωρίου.

                           Στις 19 Ιουνίου 2017 απεβίωσε αιφνιδίως και άδικα η Νίκη Σεφέρου αδερφή του επίτιμου μέλους του Συλλόγου μας Δημητρίου Σεφέρου. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου στο κοιμητήριο του χωριού Περιβόλια.

                           Στις 20 Ιουνίου απεβίωσε ο Ιωάννης Δημητρόπουλος σύζυγος της συμπατριώτισσάς μας Παναγιώτας Νικ. Μπάρλα. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου 2017 στον Ι.Ν. Αγίου Κων/νου και Ελένης στην Ηλιούπολη. Το 40ήμερο μνημόσυνό του θα πραγμαστοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου στον ίδιο ναό.

                           Στις 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Μπάρλα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here